- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Yettel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Mobil flották
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Richter36
őstag
válasz
<cafat> #7289 üzenetére
2 medikit pont elég szerintem a proxyt meg a remote-ot nyugodtan hagyd benn.
Bár a remote Evelyn kezében kimondottan veszélyes,de az Ő stílusa ilyen.
Ez a játék lényege megtalálni azt az eszközt amivel legyőzheted az ellenfeled.
Amikor 1v1-ezünk mindig bent hagyom a remote -ot, pont ez a kihívás Evelyn ellen. -
Richter36
őstag
válasz
<cafat> #7288 üzenetére
Köszönöm én is a ma esti mókát
Cafat harcostárs még fél lábbal is keményen küzdöttEvelyn a proxyt én is kerestem mert szeretem használni.De kerestem mindig a remote-ot is, mert felakartam szedni előled
Viszont a sok medikitből pont akkor nem volt amikor kellett volna
-
Detox!
senior tag
válasz
<cafat> #6188 üzenetére
ha tudunk segítünk, én spec a topicba írt problémák 96%-val nem találkoztam még, pedig a pb-t se frissítem
, szal én nem naon tok helpingelni.
Engem annyira nem fusztrál h megszűnik a pb (bár sztem ez fake), mert max 19órán belül elindul az állandó serverünk, és én máson valszeg nem fogok játszani, ott meg admin leszek szal jöhetnek a looser csítesekCsak a CB miatt aggódok, de továbbra is fenntartom h hiszem ha látom
-
Richter36
őstag
válasz
<cafat> #6175 üzenetére
Frissítsd a PunBustert.
-
Armahun
addikt
válasz
<cafat> #5668 üzenetére
Használa az scmd-t!
A HOST menüben tudod bekapcsolni Allow scmd on, az alatta lévő sorba megadod a jelszavad. [link]
A játékban beítod, hogy: scmd login jelszavad így beléptél adminként, és már szavazást sem tudnak rád hívni.
Ha ki akarsz tenni valakit: scmd listclients kiítja a játékosok listáját. Mindenkinek van egy száma. ( ha túl sokan vannak, és nem fér ki a képernyőre a lista, akkor a page up/down gombokkal tudsz lapozni.)
Kitenni (klikk): scmd bootid száma pl: scmd bootid 5
Kitiltani(ban) : scmd banuser száma -
-
tupacamaru
veterán
válasz
<cafat> #5637 üzenetére
Már volt linkelve, asszem.
Lényegében ha van beállítva jelszó, akkor be tudsz lépni mint adminisztrátor és ezeket a parancsokat tudod kiadni. Magyarul nem kell szavazást hívnod, hanem kiteheted egyből stb...stb.
[I]Following is the list of commands currently supported by SCMD:
Command Parameter Description
---------------------------------------------------------------------------
HELP List all available SCMD commands.
LOGIN <password> Logs in as SCMD Administrator.
LOGOUT Logs out as SCMD Administrator.
LISTCLIENTS Displays list of clients.
LISTMAPS List all current maps.
NEXTMAP Go to next map in the map list.
NEXTROUND Go to next round for this level.
SETMAP <map_index> Advances to map_index.
BOOTNAME <playername> Boots client by player name.
BOOTID <clientid> Boots client by client id.
BANUSER <clientid> Bans a user by client id.
UNBANUSER <banid> Removes a user ban by banid.
LISTUSERBANS Lists all currently banned users.
LISTGAMEOPTIONS Lists game options.
SHOWGAMEOPTION <optionid> Shows details on a game option.
SETGAMEOPTION <optionid> <value> Sets game option by optionid.Please note that when using SCMD from a remote client, changes made to game
options will not be visible with the listgameoptions or showgameoption
commands.
[/I] -
haxy27
aktív tag
válasz
<cafat> #2705 üzenetére
kérdés hogy mikor nem látja? ha szervert akarsz csinálni akkor persze hogy nem látja mert igy csak kliensként jó azaz csatlakogyszerverhez anélkül hogy le töltenéd.
Ha szervert akarsz akkor az első mapába simán a fájlokat másolod. de ezt már elötem le irták.Egyébként tutko müködik. -
Armahun
addikt
válasz
<cafat> #2705 üzenetére
A .arch00 kiterjesztésú pályát bemásolod a C:\Documents and Settings\All Users\Dokumentumok\Monolith Productions\FEARCombat\Custom\AdditionalContent
Mappába.
Elindítod a játékot Multiplayer >> host >> Maps itt Az AVILABLE oszlopból hozzáadod a SELECTED oszlophoz OK >> LAUNCH gombbal iddítod a szervert.
Nem kell megvárni amíg betolt kiléphetsz ESC -vel.
Ha mindem igaz mostmár élnek az újjonan szerzett mapok és nem kezdi letölteni a szerverről.''
Igy eddig mindenkinek mőködött.
Nekem volt még olyan gondom, ha operaval töltöttem le a mapokat babrált valamit a kiterjesztésével, és használhatatlan lett. -
haxy27
aktív tag
válasz
<cafat> #2698 üzenetére
holnap csinálhatnál szerot ugy 18óra körül ha tudsz.
Én bizti ott leszek. amit küldtem azok kicsi páják igy nem kell sok ember már 4 - 6 emberel is jot lehet kaszálni. azthiszem 1 nagy pája van benne.
Jelentkezetek léci a mapokért és akkor holnap nyomulhatunk tutkó mapokon. Nekem nagyon tecik ez a pár map. -
Armahun
addikt
válasz
<cafat> #2693 üzenetére
SAJÁTGÉP / MEGOSZTOTT DOKUMENTUMOK
HAXY: sOK ESETBEN, MINTPÉLDÁUL NÁLAM IS NEM VOLT ELÉG CSAK A DOWNLOAD MAPPÁBA TENNI. HIÁBA VOLT OTT AZ ADOTT FÁJL MÉGIS A SZERVERRŐL AKARTA LETÖLTENI. CSAK AZ OLDOTTA MEG, HA HOST-NÁL INDÍTOTTAM EGY SZERVERT AZ ADOTT MAPOKKAL.
mIKOR UTOLJÁRA PRÓBÁLKOZTRUNK CUSTOM MAPOKKAL AZ VOLT A LEGNAGYOBB BAJ, HOGY KEVESEN VOLTUNK AKKORIBAN HÁZON BELÜL, A KÖLSŐ JÁTÉKOSOK ZÖMÉNEK MEG OLYAN VOLT A + MAP MINTHA JELSZAVAS SZERVER LENNE. mOST VAGYUNK ELEGEN, REMÉLEM NEMLESSZ GOND VELE.
rÉGEBBEN dUNC, ÉS ÉNIS LEÍRTUK HOHY MI A MENETE A BETÉTELNEK, HA LESZ EGYKIS HANGULATOM VISSZAKERESEK. PLUSZ VALAHOL VAN EGY OROSZ SZERVER FRANKÓ MAPOKKAL AHONNAN NEKEM 4 MEGÁVAL SZALADT LE AZ ÁLDÁS.
ui: CapsLocknmaradt -
Integrator
aktív tag
válasz
<cafat> #2647 üzenetére
Meglepően jól... Hogy őszinte legyek, egyes pillanatokban komolyan megfordult a fejemben, hogy aimbotothasználsz és nem véletlen nincs a szerveren PB, de aztán a bizalom elvén csak nem játszanál be ilyet. Csak azt tudom mondani, hogy így tovább. És ha legközelebb csinálsz szervert, akkor az inkább TDM, DM legyen, mint CT. Köszi
Dark`
[Szerkesztve] -
tupacamaru
veterán
válasz
<cafat> #2595 üzenetére
Azért vigyázzunk egy kicsit mielőtt valakit csalással vádolunk, mert én a Penetrátorral simán kicsinállak 2-3-om lövéssel még ha 100/100-on vagy is. Természetesen nem folyamatosan, de egy játék alatt többször is előjöhet ilyen szitu.
Ezt szerintem a többiek is meg tudják erősíteni.
[Szerkesztve] -
Armahun
addikt
válasz
<cafat> #2321 üzenetére
nagyvaloszinuseggel igen.
A kulcs regnél lehetöleg ne freemail-os emailt adj meg, mert régebben voltak problémák, nem érkezett meg a kulcs.
A telepítésnél, meg legyél törelmes indítés után úgytőnik mintha nem csinálna semmit, kell neki egy pár perc mire elindul.
Ha fentvan a patch is nemárt a punk-ot lefrissíteni [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest