- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nimrod
addikt
válasz
NandApc #1615 üzenetére
Ez a Win része, google dobta ki amit előbb írtam, én azt hittem, hogy nem is aktív program hanem csak úgy megmaradt régről.
Mellesleg én ma futtattam három spyware gyilkolót, egy a szokásos sütiket, egy a szokásos mellett egy backdoort, egy meg egy lényegtelen bejegyzést talált. Ennyit erről. -
Padree
senior tag
válasz
NandApc #1465 üzenetére
Mejk monta? Dunc? Detox? (csak miheztartás végett, mikor énleszek az admin ...)
A sztori:
Réges-régen egy messzi-messzi szerveren, a FEAR Combatos hősidők hajnalán, mikor még szuperfegyók uralták a csatateret, voltegy bátor hős aki nagyon szerette MP-50-nel puffogtatni a lázadókat, az idő múlásával már a nőjének nevezte úgymegkedvelte, deegy galád lázadó (Detox!) renceresen elrabolta tőle szerelmét - ezér sok konfliktusuk volt egymással. Eccer életébe először rátévett a caffeteria pájára aszt kereste a kedvesét, a fentebb említett képződmény (Detox!) álnok cselt eszelt ki: aszt hazutta hogy az irodás részen van bebörtönözve szegényke, őpedig aljas módon tőrbe csalta hiszékeny főhősünket ... azóta is ott kisért a szelleme, keresi elvesztett szerelmét, megható története könnyeket csal az épen arra tévedő harcosok szemébe. -
Armahun
addikt
válasz
NandApc #1440 üzenetére
ha már kaptál idöpontot akkor jó, mindig idöre fognak visszahívni. Csak azért szóltam ,mert mikor én kezdtem(Vác) regisztrációhoz nem adtak időpontot(sokan nem mentek vissza), odamentél reggel végeztél amikor végeztél, ha nem került rád sor kezdhetted másnap előről.
Tele a puttonyom, nembirja a gép a meleget akad mint állat,pedig tegnap adtam neki egy laza 6 baros kezelést. lassan elmegy a kedvem még az élettől is.
-
dunc
nagyúr
válasz
NandApc #1412 üzenetére
Kitartás cimbora nekem sincs semmi értelmes melóm....viszont ma ha minden igaz összejön egy meló és végre nem egy köcsög maszeknél fogok dolgozni, hanem közalkalmazott leszek...(mehetek a nyugdíjfolyósitohoz összeszedni 12 év munka helyeinek igazolását
) Meló nem nagy eresztés de legalább állami cégnél melózok majd és nem kell aggodnom bejelentenek-e stb.....
Többiek bocs az offért....
Detox kösz az elismerést aza avtaromal kapcsolatba.....
Ja szégyelem megkérdezni....de ki is vagy a játékba milyen néven is nyomod?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest