- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel topik
- Magisk
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
MiAzHogy!!!!
csendes tag
válasz
RockHaRD #10066 üzenetére
Elmehetsz a senior tagságoddal....Mit érsz vele?
A lényeg, hogy pofátlanul kezeled az embereket, és meg vagy sértődve, ha valaki úgy áll hozzád, ahogy te viselkedsz. Csinálj zárt szervert, így a saját beltenyészetedben lőheted az óvodatársaidat.
Lelőlek? Na és. Engem is lelőnek, de nem rakok ki senkit. Ha az ua zavar, vedd le a sebzést. Ha nem tudod, kérdezz meg egy nálad okosabb embert. Nem lesz nehéz ilyet találni. Majd a te ízlésed szerint játszok. Jó?
Kicsi rigó -
GC-EvElyN-
senior tag
válasz
RockHaRD #7028 üzenetére
Amúyg már tényleg nem használom olyan frekventáltan a rimótot. Jó vele megtörni a ritmust.Plusz, ha hallom h jön valaki, bolond lennék belemenni a nyíltsisakos küzdelembe, jól jön egy-két potyafrag
Más meg akkor öl, ha írás van. DE...Rule1Ne írj b+ hacsak nem vagy halott -
magi20
senior tag
-
GC-EvElyN-
senior tag
válasz
RockHaRD #7013 üzenetére
Ez kérlek szépen az, hogy már mindenki csítel.
Nekem pl olyan csít van, hogy gama közben bekapcsolom, és minden golyó amit rámlőnek, a gazdáját találja el. Ezért lövök én keveset és pontatlanul.
Egyébként tényleg jó volt, csak nem értem mi volt EF kollégánkkal, úgy rémlett jáccottam már vele és normális volt.
De aért jó volt, hogy a ban szavazás nem sikerült. 1 szavazatot kaptam -
tzimash
őstag
válasz
RockHaRD #6979 üzenetére
hát nem tudom... a gyári hűtéssel is ezt csinálta, csak akkor a gpu is 90 fokig ment, acceleróval nem megy 60 fölé se, csak hát azt a k.rva vrm-et nem hüti...
Tupacamaru: az nagy jóság ám, nem messze tőlünk az egyik utcában már van itt fehérváron is, már a költözés gondolata is felmerült bennem emiatt
-
magi20
senior tag
-
magi20
senior tag
válasz
RockHaRD #6944 üzenetére
Leáldozó team volt amikor játszottunk 3 Miás ellen??,és volt 5-6 score-otok nekem meg kb 60,emlékszem hogy örültem hogy triney-t megelőztem.,ennél erősebb klánnal nem is játszottunk.
Mutasd screenekkel,mikor voltam minuszos noob player.
NOBIKA------nekem vannak screenjeid amivel igazolni tudod az állításodat?Mentél külföldre,meg faszom tudja hova,,,,JAJJJJJJJJJJJJJ-------ne basszus ekkora kamus csak menyasszonyom tesója,az is enyhén skizo.
TUDOM hogy hányadikos vagy,és hogy mit csináltál,hány órát ültél otthon naponta,ne állítsd ezt már így be.
amikor Ati melózott,volt hogy még telón is ezt beszéltük,hogy mekkora balfasz vagy.egyébként én is jól szorakozok hamár itt tartunk.
-
Detox!
senior tag
válasz
RockHaRD #6932 üzenetére
Kockulni? Miről beszélsz? Valakivel ku*vára össze keversz minket, nem mi ba*unk el közel milliót egy gépre, bár igen,, a zsebedberakott pénzből tudom hogy ezt (is) megteheted. Arra van időd amire akarod, nekem bnő+heti 6nap melo (napi12-14óra) mellett is volt/van időm játszani. (ráadául neked csak suli volt, nem volt semmi kötelezettséged..)
Haladni a korral.. akkor mindig ezzel jöttél h nincs időd stb., közben minden más gamere meg volt. Ezt rühelltem benned akkor is, szavahihetetlen vagy, eltűnsz hónapokra utána meg előkerülsz és elvárod hogy azonnal vegyünk be a teambe.., ha meg nem akkor jössz a dumáddal hogy nem mi döntjük el ki lehet fearush tag... itt mondtuk azt hogy b+ a fearushodat, nincs szükségünk rád (Atinak pedig felajánlottuk a ĐĐ tagságot, kihangsúlyozva h te nem jöhetsz).
"ti,vagyis Mac akarta hogy csatlakozzunk,hogy a becses fearush nevetek ne tűnjön el,meg hogy valaki vigye is a csapatot,nem mi akartunk menni."-ez tény, emlékezz csak, több hétig ment a huzavona hogy belépünk-e.
"nem én hivogattam Ati-t hogy izé maradjunk együtt álljunk össze,meg várjunk rá.
hanem ő ,és nem egyszer ,ami nem gond mert vele semmi bajunk nincsen."-szintén egy makacs dolog (tény), Ati próbálta helyrehozni amit te elba*tál, mert rajtad kívül mi 3an tényleg hittünk a rushban."Meg most is mi a faszt hazudozól?ez a lételemed?skizo vagy?" ugyanezt kérdezem-háta mögött beszélni?? te nem tudod hogy milyen indulatok feszültek már köztünk, amik mind amiatt voltak hogy egymás szemébe köpjük ha valami nem tetszik.., nem a háta mögött pofázunk a másikról. De ezekután monnd hogy a "néha kicsit együgyün" kívül mit mondtam rá!!???...
bocs az offért.
-
magi20
senior tag
válasz
RockHaRD #6935 üzenetére
figyelj azért ha már ennyire überfasza tuningos vagy,meg tényleg kurva sok pénzt beleölsz.---akkor emlékezz már arra hogy 3d-s alkalmazásban fagyott le.......-ez mit jelent?
Tudodmit, neked van igazad.
de többet ne irogass msn-en mint vmi iskloásfiú.
a kettőt meg hagyjuk,mert nekem lassan 1 év múlva diplomám lesz,neked meg mittudoménmid.----tehát hogy ki miből nő majd ki.---THX -
magi20
senior tag
válasz
RockHaRD #6932 üzenetére
Másik::: nemtudom hogy ki várta hogy esténként keressetek. örültem amikor megtudtam hogy nemkell veled többet játszanunk,meg a zihálásodat hallgatni ts-en keresztül.
rá 1 hétre,max 2 találtunik 2 jobb playert nálatok,ennyi.elég funny
Detox is örült.--de majd ő is leírja.
Jah,,,,ne haragudj,de lehet vmiről te sem tudsz.
nem én hivogattam Ati-t hogy izé maradjunk együtt álljunk össze,meg várjunk rá.
hanem ő ,és nem egyszer ,ami nem gond mert vele semmi bajunk nincsen.és te sem tudod,hogy ő miket írt rólad.-szerinted honnan tudom hogy állsz a sulival?
Mindegy hagyjuk Respect-------go crysis szerintem
hamár te azzal jöttél hogy én használt cuccokat árulok újként.
-
magi20
senior tag
válasz
RockHaRD #6932 üzenetére
Hallod fiú,,,,egy screent mutass ahol minuszos noob voltam.
amikor detox-nak magas volt a pingje,minden esetben kivéve egyszer nem én vittelek titeket,ne röhögtess már képek bizonyítják.2: ti,vagyis Mac akarta hogy csatlakozzunk,hogy a becses fearush nevetek ne tűnjön el,meg hogy valaki vigye is a csapatot,nem mi akartunk menni.
3: jah más dolog is van,pl befejezhetnéd a crysis helyett a gimnáziumot.
4: te jöttél megint ide be és semmi előrejelzés nélkül elkezdtél baszogatni,úgy ismertél meg aki hagyja?
5:amióta Detoxal játszom ha jól emlékszem 1-szer léptem ki,de egyszer ő is megtette, ilyen nálatok sem rémlik.
arról nem tehettem,hogy szar 6300-as procim volt,és a lap miatt befagyott.---ehhez sem 300-as IQ-bár neked tutira nincs,hogy felfogd.
de ez is max 3-szor volt.Meg most is mi a faszt hazudozól?ez a lételemed?skizo vagy?
-
Detox!
senior tag
válasz
RockHaRD #6923 üzenetére
legjobb tudomásom szerint: mi szálltunk ki a rushból, hónapokig futottunk az "égisze" alatt, de ti nem jöttetek
. Amikor elindultunk CB-n, na akkor mondtátok hogy jönnétek, MaC-nek meg is csináltuk a reget, de akkor már küszöbön volt a kiválás a clan inaktivitása miatt (persze csak 4v4 fronton mert 2on2 official és fun warokban mi aktívak voltunk). Aztán meguntuk Obival a sok ígéretet (hogy jöttök majd..), és elfilóztunk hogy a 2on2 meccsekhez nem kell a FEARush.. (ami akkor egyet jelentett kettőnkel.).
No offense, különösebben nincs bajom veled (MaC-el meg pláne nincs), és működött is volna a rush, ha jöttök Ti is, de nem így volt. -
magi20
senior tag
válasz
RockHaRD #6923 üzenetére
Pillanatok alatt sikerült lejáratni????????????????????????
JAJ,,,,,,,bazd meg----------NOOB FIÚ,,,jött a duma világhírű fearush,csak felmentünk ketten Detoxal játszani egy normálisabb szerverre és senki sem tudta mi a túró fasza az a fearush.
Amúgy az a szerencse hogy kb 10-15 screenem van a gépen,ahol minden egyes alkalommal én voltam az N1 veletek ellentétbe.
Egészen addig nem volt fearush,amíg mi ketten nem kezdtünk el jobb szerverekre járni,ne hülyéskedj már.Nekem sikerült pillanatok alatt lejáratni???--bejött egy miás,egyből ts-en ment hogy uh bazd meg,ezenkívűl mást nem is lehetett hallani,aztán war közben kimentetek mindketten,és volt hogy egyedül maradtam ott.
ne beszélj már félre.És igen Macet nem tudom,de nem egy ember állítja hogy te Cheateltél,tanuld már meg leírni,ha már egyszer használod.
Kedvedért mindjárt kijavítom
tarantulát hagyd már a faszomba,,,,van erre bizonyítékod?????--------itt voltál? láttad?-megvetted?ismersz vkit aki megvette?-------nem,akkor meg mit okoskodsz.
üzletrontásért ki kéne hogy bannoljanak a picsába,mert alaptalanul teszed,aztán nem tudom kinek fogod mutogatni az überkirály fasza gépedet.Szarjá be magadon ne a ts-es dumán B+
-
magi20
senior tag
válasz
RockHaRD #6914 üzenetére
ISTENEM MEKKORA noob vagy bazz.----hallod letagadom hogy vmikor egy csapatban voltunk.
ki a fasz mondta hogy nekem régi vagy új gts-m volt........ezt megint a kisújjadból szoptad?
amikor nekem is gts-m volt,,akkor mennt.képzeld tudom g92,vagy 80-as volt-e..lol
úgy látom,hamár itt tartunk ki mit mondott,akkor szerinted én ts-en nem hallottam,mikro mondtátok ki mit kapcsoljon be?
És nem csak én hallottam,LOLnem 1 tarantula bill volt nálam baz........ és kb 1 órát játszottam vele,de mielött postázok vmit,megnézem hogy jó-e mivel próbagarral adom.
Ha te mondod biztos le volt kopva.
Mé ha aláírásba is az van beírva,nem vagy rá büszke?
tudod 2 rupblika van..aláírás,és koniguráció-ezért választották külön.persze megértem ha vkinek 8800gts sli,vagy 3870 x2 van akkor kiírja.
Figyelj jó szokásodhoz híven,,,,tűnj el fél évre aztán majd gyere vissza.
BAZD meg,ki mondta elöször hogy használt cuccot adok el?????????
használtam egy órát,kb és a fólia is rajta maradt,az egy dolog hogy te még életedben nem láttál tarantulát,de van rajta védőfólia.- -
magi20
senior tag
válasz
RockHaRD #6912 üzenetére
lol............Azóta 40 terméket adtam már el.-most fogok 5-szörre rendelni.
nem azért mert nemtudok vele játszani-----------hanem mert fos,ha akkor ász lenne,nem 4 liga lenne pl esl-en,nemde?-de hagyd már ezt abba,ki nem szarja le a fear combat topikban,hogy te mivel játszol.----miután amúgy is mindenki tudja hogy csomószor hackeztetek game közbe,ezután rohadtul nem érdekel senkit.----szerintem
2: Hm,izé most arra ne legyél büszke hogy örököltél pénzt,vettél egy gépet 1 millióért,de közben érettségid sincs meg,már ne haragudj,tehát ezzel speciel pont neked nem kellene jönnöd kinek milyen gépe van szerintem.-amikor nekem is 8800gts-m volt ment vele szépen,tehát nem ezért fikázom
3: figyelj vettél egy razer egeret,most az hogy nálad elromlott,mit csináljak vele?-annak tudatában vetted meg hogy próbagaros.
speciel nálam azóta 1 sem ment tönkre.-és ezenkívűl 1 krait volt rossz.Ha ütöd vágod az egeret,akkor tény hiába gamer cuccnak van kimondva,nem fogja túlélni.
de azt hogy nem őj cuccot adok,meg hogy beírok detoxnak,hogy úgysem fog vele játszani mert gagyi fos,és neki írtam,ezután neked ehhez semmi közöd sincs.-és te kezdtél el elöször sértegetni,tehát te kaptad vissza
-
magi20
senior tag
válasz
RockHaRD #6905 üzenetére
tehát,hogy használt cuccokat adok el újként.
Okés.-hiszek neked.
Jólvan norbikám,ki kezdte?
egyáltalán ki írt neked?
Detoxnak írtam nemde?-miután tudom hogy nem fogja tolni,mert ő is egy fosnak fogja tartani,ennyi.Állítsd már le magad,és gondolkozzál,akármilyen megerőltető is
-
magi20
senior tag
válasz
RockHaRD #6898 üzenetére
mit adok el használtan???
megint nagy kegyesen visszatévedtél a fear topikba aztán töménytelen baromságot írsz be,ami senkit sem érdekel
rajtad kívül
Miért kellett volna visszavágnom bejössz aztán elkezdesz basztatni,mert valaki azt merte mondani a crysis-re hogy szar.?
-
magi20
senior tag
válasz
RockHaRD #6880 üzenetére
uh bazd meg kérlek most ne próbálgass,mert nem akarlak elküldeni a halál faszára,mert más gondjaink vannak.thx
leszarom,akkor fasza játék.
ki nem szarja le:?????--játszál vele aztán kész.
mit kell érteni egy fps-játékhoz?--------------nem kell hogy eljusson az agyamig,mert ezt még egy 10 éves sőt egy 7 éves gyerek is megérti,akinek 70-es IQ-ja van,tehát ezt a témát hanyagoljuk.THX
-
magi20
senior tag
válasz
RockHaRD #6877 üzenetére
mé mit kell csinálni??????????
végén kilövöd az egész kocerájt wow.
a crysis tipikusan az a játék,ahol a camper buzák érvényesülhetnek.--ennyi
bemész a fűbe,benyomod a láthatatlan cuccot,és uh de istenkirály módjára ha jön vki lekapod.-ennyi
meg beülhetsz a tütübe,meg tankocskába,és wow.-------yeah mehet a zsír feeling.
az egy dolog hogy többet játszottál vele,most erre mit mondjak?kinek a pap-kinek a papné.
szerintem akkor is egy fos.
ahogy a cod4-et is fosnak tartom. -
magi20
senior tag
válasz
RockHaRD #6869 üzenetére
LOL--------mozgáskultórában sosem fogja leverni a hl--t fear combatot ut motort.----mivel multi játék,és nem a grafikai részére megy rá a multi,meg hogy 1-2 dolgot a tereen kilőhetsz,úgysem a kövekell szeretsz te sem harcolni,mivel nem lő vissza.----tehát baszhatja a grafikáját,mert a mozgáskultúrája kibaszott szar.
majd meglátjuk:-)))
mit mutat.----
-
Detox!
senior tag
válasz
RockHaRD #4208 üzenetére
Megírta a véleményét, egykét személyes kommentel, amik még bőven a kúltúráltság határain belül maradtak. Ez egy fórum, mindenkinek joga van megosztani másokkal a meglátásait. Talán durvábban reagált mint szokott, de Neked is, nekem is (mindenkinek) voltak már indulatból született postjai. Miért várod el Tőle, hogy higgadtabb legyen mint bármelyikünk? Nem lett volna gond ha battle is hasonlóan reagál, mert nem kell mindenkinek (képmutatóan) jóban lennie mindenkivel, de az a stílus amit felvett, az már messze túlhalad a jóízlés határain. Az alapveő nők iránti tiszteletre meg inkáb ki sem térek..
-
TbneT(HUN)
csendes tag
-
Integrator
aktív tag
válasz
RockHaRD #2745 üzenetére
Az a Zalman, ami 60E Ft, hűt CPU, VGA, és chipset, a többit valóban nem, de személyes volt rá alkalmam kipróbálni, és ehhez a 3-hoz bőven elég, sőt, sztem húzás nélkül sok is a pumpa plusz radiátor. (Mellesleg nekem a minden vízhűtés hűt mindent kifejezés alatt a mindent az a CPU, chipset és VGA-ban merül ki. Fel sem merült bennem, hogy vízhűtéssel hűtsem a HDD-t, ill a RAM-okat, nekem arra hűtőbrdáim vannak) De abban egyet érte veled, hogy a Thermaltake ill. Zalman hűtéseknek elég egyszerű az összeszerelésük, használatok, épp azért, hogy mindenki vigye mint a cukrot.
-
tupacamaru
veterán
válasz
RockHaRD #2667 üzenetére
Bakker, könnyű egy házzal hadonászva elsőnek lenni, minden golyó lepattan róla.
(Többször nem sütöm el)
A SlowMo-s témához annyit, hogy azt fel kell venni. egy sárga injekciós tű formályában van jelen a pályán. Ha felvetted akkor kis idő mulva feltöltődik. Ezt látod a képernyő alján. Amíg töltődik addig piros csík megy, ha feltöltött akkor fehér lesz. Ezután ki tudod sütni. Alapból a Ctrl bill-el. Ha az ellennél van akkor egy piros marker jelzi azt akinél van. Szerintem sokkal dinamikusabb a játék mert látod a markerest és azt kell támadni. Nem kell keringőzni a pályán az ellenséget keresave.
[Szerkesztve] -
<cafat>
senior tag
válasz
RockHaRD #2665 üzenetére
te mien néven játszottál?
(bár nem bittos h emlékszek rád, sőt szinte senkire, mivel mindenki más néven játszik, mint ami itt van, meg nekem ált mindenki aki nem velem van, csak célpont, akit ki kell nyírni
, és többnyire csak azokat jegyzem meg, akik velem vannak, v aki sokx kicsinál, v akit én csinálok ki sokx....
)
-
biss
csendes tag
válasz
RockHaRD #2467 üzenetére
Nem semmi a eszmefuttatásod.
Mostmár tiszta, hogy nekedis csak a lóvéd van + 1 jó géphez.
Padree!!!
Részben igaza van mindenkinek.
Valóban ott voltunk''akár hárman is lettünk vonla ha kell'', és nem volt aki kiáljon 4-5 PH-s közül. Valóban visszanéztem vagy 2-3 óra múlva ''kb. 2 percre'', de már fáradt voltam, ígyhát leléptem.
Nincs mostmár mellébeszéd!!! Soak nélkül még arra sem vagytok képesek, hogy egy ilyen kezdő klánocskával +mérkőzzetek mint azFMJ
[Szerkesztve] -
Armahun
addikt
-
tupacamaru
veterán
-
Kr/\toS
senior tag
válasz
RockHaRD #2216 üzenetére
Én sem veszekedni jöttem.
Na szóval helyben is vagyunk. Mivel Tupa nem túl bőbeszédű ilyen téren, pont emiatt a jelenség miatt ugrottak ki vagy 4en az XFF-ből, úgyanis a jelenség valós( csak épp 1 ember részéről a másik 10 oldaláról NEM), csakhogy én voltam az aki ez ellen szólt is!! A többiek meg hallgattak mint xar a fűben. Mondjuk ezt én sem értettem, mert totálra le lettünk járatva emiatt. Végül is pont emiatt borult meg az XFF.RIP.
Viszont amit te is műveltél az messze túl volt azon amit még ejnye-bejnyével tolerálni lehetett.
Most nézz magadba. Mert Igaz. -
Padree
senior tag
válasz
RockHaRD #2216 üzenetére
Jah, ez igaz: szegény Detoxot is szó- és minden látható ok nélkül bannolták ...
Kr@tos a HT-t miért nem említed? Amúgymeg láttam másokat is játszani közülük - ők sem voltak fullprók. De téged nem látlak a tagjaik listájáán... Legközelebb Fatal1ty-t fogják hívni beugrónak? Miért nem házon belül állítanak csapatot?
-
Kr/\toS
senior tag
válasz
RockHaRD #2184 üzenetére
Hát ecsém neked sem kell a szomszédba menned nagyarcért!
Mellékesen azon kevesek közé tartozol(tál) akiket minősíthetetlen mocskolódás miatt tiszteltünk meg ezzel a hozzáállással....pedig nem sok ilyen volt mint TE; talán 3 HA volt...
Pedig a szerver szabályai közé is ki volt írva hogy nem tűrjük ezt a hozzáállást, szóval teljesen jogos volt. Köszönd magadnak!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Milyen autót vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen processzort vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Asus ROG STRIX Z370-F GAMING Alaplap
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Asus Rog Gamer PC /Ryzen 9 5900X/RX 7900XT/32GB DDR4/1TB M.2/beszámítás van
- bontatlan MSI GeForce RTX 5090 32G VENTUS 3X OC 3 év Alza garival
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged