- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajkó
őstag
válasz
Detox! #10790 üzenetére
Nagyon fain, csak nem szabad keverni a mod-olással. Mint pl. az MRSA szerón.
Az volt az egyik kedvencem amíg nem adták mod-ra a fejüket.
Legközelebb én is SlowTDM-et indítok. Na az, biztos hogy csökenti a kempet.
Bár nagyon előtérbe helyezi a területfoglalás előnyeit. Lehet hogy inkább SlowmoDM-et kellene hostolni?
-
potkem
aktív tag
válasz
Detox! #10710 üzenetére
Sajna ma egyáltalán nem éreztem. Csak mentem és haltam, Hiába vettem fel mindent, akkor is csak haltam. Azért néztem inkább hátha ragad rám valami taktika vagy bármi. Egyszer én is ilyen gamer leszek mint ti
de addig még van mit tanulnom. Az biztos hogy ilyen játékosokkal mint te, és a többiek, lehet tolni. Lehet tanulni stb . Pontosan úgy ahogy mondod, majd legközelebb
-
Gy3pm3st3r
tag
válasz
Detox! #10553 üzenetére
Unarmed voltam ha emlékszel rá esetleg
Hmm az viszont érdekes ám,hogy csak nekem beszélsz ilyeneket de ott van feljebb az a szép regény amit ZeD írt,hogy mi lenne akkor ha a levest .... és a találkozást
De gondolom megint kemper voltam meg stb stb .....már a könyökömön jön ki ez a dolog,ha jobb így a szívednek ez a marakodás akkor csináld csak. -
Lajkó
őstag
válasz
Detox! #10550 üzenetére
Hát igen más látószög, más történet.
Engem nem igen soroztál, mert 1 medim, és 100/ 35ön voltam amikor beálltam a kocsiba. A medit akkor vettem fel, és csak eggyet pirítottam oda még a medi környékén szaladva. Amúgy kaptam a hátamba, és kb lement 80/0ra. Telcsi csörgött azért álltam be oda. A másik delikvens akivel viaskodtál mindezek előtt, az beszaladt a pajzshoz. Telcsi már nem csörög tovább, füles vissza, és go! Kb ennyi a story az én szemszögemből.
Az meg hogy hogyan használod a mappok adottságait, az csak rajtad múlik. Attól nem leszel jobb player, ha csak előre rohansz, és nem mész akár fel, vagy máshova. Banános kollegínának hányszor mondtad, hogy leszophatsz??? Ha már a fent szaladgálással foglalkozunk.
Akkor lesz itt diadal amikor mindenki rájön, hogy nem siránkozni kell, meg modolni saját szájíz szerint, hanem menni, és ölni!!!Mindemellett a hangvételed még most sem üti meg a kívánatos szintet, de sebaj. Számomra érthetetlen, hogy mi értelme ennek a stílusnak.
Szerintetek menőbb srácok lesztek, ha elhintetek néhány durva szót, és belebarmoltok mások nyugalmába? Én is mondhatnék olyat, hogy: -letépen a fejed, és a gyomrodba ordítok, ha így beszélsz velem, stb.,stb. De minek tenném, Attól nem lesznek nagyobbak a golyóim, de a tieid sem!!!
Igazából ezzel a mentalitással van a gond. Azt hiszitek, hogy még mindig a homokozóban vagytok, és nincs semmi súja a tetteiteknek, pedig ez nem így van. Nagyon is fontosak a kimondott szavak, és a tettek!
Abból kiindulva, hogy mindenkinek meg van a párja; Mit szólnál, ha egy neten lefojtatott elharapódzott veszekedés után valaki elkenné a szádat úgy, hogy szívószállal szürcsölnéd a levest vagy 3-4 hónapig? Gondolom nem tetszene sem neked, sem a családodnak, ahogy az én családomnak sem ellenkező esetben. Ne erre gondolj akkor amikor igyekszel megbántani másokat. És mivel a leírt szövegre nem lehet azt mondani, hogy hirtelen felindulásból cselekedtél, innét tovább nincs sok mentséged sem neked, sem másnak.
Természetesen ez nem fenyegetés, és nem is igéret. Ez csak egyszerü felvázolása annak, hogy egy szélsőséges esetben mi történhetne meg az emberrel. Természetesen nem áll sem szándékomban, sem módomban senkit sem bántalmazni, sem most, sem a későbbikben. Ez a HSZ nem rólam, vagy az érzelmeimről szól, csak egyszerü feltevések sora.
Elhiszem, hogy az érzelmeid rabja vagy(tok), de szvsz kuplung benyom, fékbe óvatosan belelép, és lassan a fejlágy beforr. Hidd el nekem, hogy ez az egyetlen járható út az ÉLETben.Peace!
xD
-
Lajkó
őstag
válasz
Detox! #10474 üzenetére
Amikor csak kicsikét iszok, akkor még mintha jobban is menne.
bár ez csak akkor fordul elő, amikor nincs elég stexAz elméletedhez meg csak annyit, én is jártam ilyen szerón, és kifejezetten tetszett a dolog. Pedig én szeretem megszórni az enemy-t.
Szóval ha egységes lenne mindenütt a config, akkor Leborulnék előttetek, de így? -
Gy3pm3st3r
tag
válasz
Detox! #10255 üzenetére
Tévedsz mert senkit nem kértem meg arra hogy sajnáljon és egyáltalán el sem várom ezt a dologt csak nálunk van összetartás napi szinten beszélünk egymással és jól kijön mindenki mindenkivel. De látom te nagyon rám száltál amit ugyan nem értek mert én nem tartom magam kempernek meg hasonlók amit leirtál egy párszor.Ha nem tetszik ahogy játszom Istenem szive joga mindenkinek elmondani a véleményét de te szerintem már te jócskán túllőttél a célon.Pár hónappal ezelőtt is pl ide beirtad hogy mennyire sokat fejlődtem és hogy jól játszok még 1v1 et is akratál nyomni velem ha tévedek esetleg akkor javíts ki. Ezért nem értem én,hogy miért kellet ez az egész hóbelebanc dehát nem vagyunk egyformák......
-
-
GC-EvElyN-
senior tag
válasz
Detox! #10133 üzenetére
"kérdezd meg felajánlotta-e nekem a személyes talit"
Nem kell megkérdezni. Ha már ide alacsonyodtunk, akkor elmondom kérdés nélkül is.
Igen, felajánlottam nagyjából a következő körítéssel: Az egyik ismerősömet terveztem meglátogatni, és összefuthattunk volna.
És akkor most szeretnélek idézni: "És ebbe ne képzeljen senki se többet se kevsebbet." -
Gy3pm3st3r
tag
válasz
Detox! #10122 üzenetére
képzeld megéltem ezeket mind te szánalom nem ketten hanem 3-an kispofám
de ne mond senkinek
te vagy a szánalom mintapáldája te gyökér
de tudod mit érezd magad jobban te profi játékos én befejeztem veled a társalgást,tudod mit inkább döntsenek a többiek
jah és nem én akartam meghúzni egy illetőt neten keresztül
Esetleg valami vélemény a többiektől szívesen várom az ilyen hasonló üziket amiket ez a jó srác irogat itt nekem és idegeskedig ilyeneken.Vagy ez vérre megy neked? Sok eszed lehet ha egy játékkal rivalizálsz itt nekem.
Nos all ki hogyan látja ezt a dolgot ? Gliccselős kemper tunkolós guggolós plájer vagyok?
Lol a csajok meg hogy jönnek ide?Azok dicsekednek ilyennel akik még csak képen láttak muffkátlit
-
Gy3pm3st3r
tag
válasz
Detox! #10108 üzenetére
Te hormontúltengésben szenvedő profi gémer ide figyelj, eddig nem volt baj hogy hogyan játszok mi ? Most meg visszajössz mit tom én honnan oszt elkezded osztani itt az észt nekem ? Megsúgom rossz lóra tettél ezzel kishaver
hehe szétkurom a gamet és unalmas player lennék? Ez is a te agyszüleményed mert kérdezd csak meg aCID-ot mert ő mondta hogy jó pléjernek tart és jó velem játszani de ez lényegtelen vagy az fáj hogy én mint amatőr rátok húztam a szivatót ? Na hol van ilyenkor a fejjel a falnak taktika, óó értem csődöt mondott nem találtad rajtam a fogást ? Nagyon sajnálom gyakorolj még egy kicsikét az ilyen ahogy a te szavaiddal élve gliccselős guggolós kemper játékosok ellen.
Még bemerem irni hogy gg
istenem zárjatok akkor börtönbe vagy lincseljetek meg b+
cincérfiu hehe
Sok mindent nem tudsz te még prolikám
-
Richter36
őstag
-
Richter36
őstag
válasz
Detox! #10087 üzenetére
my.name.is LOL de én közöltem ki vagyok amikor beléptem a szerverre, az hogy egyessével nem közöltem mindenkivel sory
Mellesleg te sem Romeoként nyomtad
A többihez nem tudok szólni, mert nekem nem volt bajom senki játékával sem. Igaz nem is voltam sokáig.Tupa: Egyre több szerver van, viszont az is igaz, hogy nem látom csökkenni a combat playerek számát sem.
-
Gy3pm3st3r
tag
válasz
Detox! #10087 üzenetére
Ugy látom én már mindenhol közellenség leszek
Nem tudom mi nem tetszett neked de kb leszarom amit beszélsz.Mivel nem kempeltem nem gliccseltem talán egszer mikor pupil rám írt,hogy nem látott azonnal abba is hagytam.Vagy az nem tetszett,hogy neked nem ment a game esetleg ? Milyen gyepmájsztró miket beszélsz te ember ? Bizonyítás omg majd pont neked kellene bizonyítanom ki vagy te esetleg az Fmj clan leadere?
Szívjak többet ? Te meg szívd ami itt van a gatyámba
Mégegyszer ne oszd az észt nekem mert nem vagyok rád kíváncsi kösz játszani mentem fel,ha esetleg más is igy látta mint ahogy a te áskálódó szövegedben található akkor nem megyek oda többet gamelni oszt ennyi. kisebbségi komplexus pfffffff
szánalom vagy akkor .........................
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged