- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzimash
őstag
válasz
Dani811 #12878 üzenetére
hali!
performance/video card options-be az effect detailt tedd mediumra, bár ha enélkül is lassú, akkor ezzel még lassabb lesz, amúgy legtöbbünk szerintem úgy játszik (ha még játszik), hogy szinte teljesen le van butítva a graf, mert tuti hogy a legrosszabbkor akad meg hent közben -
tzimash
őstag
Ezt hívják pangásnak?
-
tzimash
őstag
B.Ú.É.K.
-
tzimash
őstag
Boldog Karácsonyt Srácok!
-
tzimash
őstag
válasz
Gy3pm3st3r #12513 üzenetére
ja, nekem sincs időm. (suli+meló)
-
tzimash
őstag
válasz
Kr/\toS #12248 üzenetére
ja, itt melóhelyen is van cod4 klán, szerverük is van, próbáltam én is pár tagot téríteni, hogy legalább próbálják ki a combatot, de hiába... cod az istenük.
legjobban a sebzést dicsérték, hogy az mennyire élethű
fearnél a medkitet kritizálták, meg a zoom-ot, hogy ugrás, futás közben is lehet lőni, meg hogy nem reális stb... -
tzimash
őstag
amit itt linkeltem, az nem tetszik senkinek sem?
-
-
tzimash
őstag
kicsit nagyon off, de ha van 2 percetek aláírhatnátok
.sic (Székelyföld) legfelső szintű domain támogatása. -
tzimash
őstag
válasz
Kr/\toS #11964 üzenetére
nem is jön elő
64bites win7-en viszont tényleg lassabb/lagos a fear, nem is gondoltam, hogy ezért.annyit még meg lehet próbálni, ha tényleg csak a driver a ludas, hogy csak annyi ideig van a gépen, amíg beállítod az egeret, xp alatt nálam csak addig van driver, míg a Hz-et meg a dpi-t beállítom, aztán delete. a belőtt értékek úgy maradnak.
Breed30:
"a teamwork-öm majdnem mindig nulla." - nekem még 2 év után is -
tzimash
őstag
válasz
tupacamaru #11288 üzenetére
azon már azért túl voltam egy kicsit, de még a háromkerekű bicaj és a G.I. Joe előtt
-
tzimash
őstag
Ejha!
végre valami élet! benne vagyok mindenben, ami nem túl perverzbár az első dm bajnokságról rossz emlékeim vannak (kb ötször kezdtük újra az első meccset), ennek ellenére támogatom az új bajnokság ötletét. szeróbérlés is jól hangzik, egy 12-14 slotos (ennyi playa biztos van) esetén, az a pár száz forint havonta bőven megérné.
-
tzimash
őstag
köcce a gamét!
-
tzimash
őstag
válasz
Kr/\toS #11113 üzenetére
annyit, hogy már eléggé paráztam, asszem 1.55v volt a max. ennél többet nem mertem adni neki.
sajna nem az az übertuning példány a proci, a jófélék sokkal alacsonyabb fesszel vinnék ugyanezt az órajelet.
meg kellett hozzá az is hogy kinyissam rá az ablakot, januárbanv!ctoy:
na azzal már hasítani fog -
tzimash
őstag
hihető az, csak nem hallható
vannak jútubon freki tesztek 5Hz-től 20kHz-ig hallgasd meg, bár nem tudom mennyire hiteles.
meg mp3 helyett hallgass flac-ot, van némi különbség.v!ct0y:
miért ragaszkodsz annyira a hangerőszabályzóhoz? legtöbb olyan fülesnek az is a lesz halála egyben. -
tzimash
őstag
válasz
Gy3pm3st3r #10845 üzenetére
na, csak hogy magadhoz tértél attól a két sörtől
-
-
tzimash
őstag
emberek, minek az az 5.1-es füles? ha sokan vagyunk, egy kalap sz.rt nem ér szerintem.
mellesleg kb. azért az árért, amiért kaptok egy éppen türhető 5.1-est, vehetnétek egy klasszisokkal jobb sztereó fülest. -
tzimash
őstag
mire észbekapok, mindig tele van
-
tzimash
őstag
köszi a játékot skacok!
ez hiányzott már nekem
-
tzimash
őstag
sziasztok, ezek után muszáj lesz benéznem arra a szerverre
-
tzimash
őstag
válasz
tupacamaru #9759 üzenetére
nem kell, nem is azt mondom, de egyik 19 másik egy híján 20
lehet jó egy játék anélkül is, bizonyíték rá a combat -
tzimash
őstag
-
tzimash
őstag
válasz
Armahun #9710 üzenetére
sajna nem, pedig nem ártana... tegnap is azért hagytam ott a szerót, mert csaltak. ráadásul még egy óra múlva is ott volt a köcsögje...
tényleg Kratos, nem úgy volt hogy lesz FMJ szeró? vagy volt csak nem látta a zixfire?
ja meg, jól összezavartatok ezzel az új nevekkel -
tzimash
őstag
Boldog Új Évet Kívánok minden jelenlegi, régi és új harcostársamnak!
-
-
tzimash
őstag
megnéztem újra a videót, hátha látok valami csalást
azt a fecskendőt nem lehet, hogy a légnyomás nyomta arra?meg amúgy is ott pont 100-on volt a hp-ja, miért pont akkor kéne neki a fecsi? volt 1-2 necces helyzet, amikor szükség lett volna a fecskendőre, ám az még se repült Vic felé, pedig volt a közelben. vagy ez csak akkor működik, ha megnyomja az ember a nagy fecskendővonzó piros gombot?
a másik meg az, hogy ki az a hülye, aki olyan videót rak fel magáról, amin éppen csal?á sokat szöszöltem a hsz-szel, Lajkó megelőzött, de legalább egyformán jól láttuk
-
tzimash
őstag
válasz
tupacamaru #9670 üzenetére
ágy nem maradt épen mi?
-
tzimash
őstag
válasz
Gy3pm3st3r #9538 üzenetére
ne tedd, mert elveszíted a gatyádat is
na jó ki akartam próbálni, de már az elején felb.szott, hogy games for... izé, meg social club, aztán meg nem komázta a hangkarit és recsegett, visszhangzott... úgyhogy ennyi volt gta4-béli pályafutásomnagyon nem is bánom mondjuk.
-
tzimash
őstag
válasz
fekeandras #9492 üzenetére
szerintem nem lesz gond, úgy sem fullon kell játszani
-
tzimash
őstag
válasz
Gy3pm3st3r #9437 üzenetére
az, minden hájjal megkent vén csirkefogó
-
tzimash
őstag
Érzékelhető persze, zenehallgatásnál mindenképp, erőteljesebb, dinamikusabb lett a méy, a a jól megszokott gyakran hallgatott számokból pedig eddig ismeretlen hangok jöttek elő, szóval részletgazdagabb lett a zegész
fearben is meglepődtem, amikor először robbant mellettem egy granyó
ami a játékbeli laggolást illeti, hát nem múlt el... megvolt az audigy SE-vel is, meg megvan most is, leggyakrabban asylumon tapasztalom, néha cafeterián is, a többin soha.
van még pár dolog, amit nem árt ha tudsz: elég macerás telepíteni a moddolt drivert, elsőre nem is sikerült, volt hogy lefagyott közben az installere, többször raktam újra a wint (ghost image-t), mire összejött. ezenkívül pl az equalizere sem akar mostanában működni, ez különösebben nem zavar, mert amúgy sem használom.
nekem a zenehallgatás volt az első szempont, arra tökéletesen bevált. játékokban sincs vele gond a fear 1-2 mapját kivéve.(ha egyáltalán ez hangkari probléma)
szóval nem biztos hogy megszűnik a probléma egy sb live-val, ha moddolod, ha nem.
ha még nem vettem el a kedved tőle, akkor az sb0100-at vedd meg
de láttam 4k-ért audigy 1-est is itt a ph-n. -
tzimash
őstag
ha már hang a téma... az miért van, hogy a cafeterián meg az Asylumon 10-ből 8-szor, recseg a hang, meg elhalkul, felerősödik vagy éppen késik?
nálam van a gond, vagy nektek is ilyen? a többi mapon semmi gond.
audigy 2-m van 4re moddolva.ZeD:
az "Audio" nem igazi hangkártyaMusicot meg nem nagyon találni, marad a Gamer, ami ugyanaz, mint a Music, viszont én nem adnék annyit érte... inkább használtan egy moddolható audigy.
-
tzimash
őstag
válasz
tupacamaru #9271 üzenetére
próbáltam én is, meg is untam egy negyedóra után. ez idő alatt végig az volt az érzésem, mintha már játszottam volna vele régebben. képtelenek újat mutatni, és ez nem csak a coddal van így. inkább keresek valami fear szervert
-
tzimash
őstag
válasz
Gy3pm3st3r #9227 üzenetére
1. mondatodra nem reagálok
a 2.-ra: tudom, hogy nem nekem írtad, amolyan "ami késik, nem múlik, mielőtt én is megkapnám" alapon írtam
azért peace van ezerrel remélem. -
tzimash
őstag
válasz
GC-EvElyN- #9223 üzenetére
na, már azt hittem, hogy csak nekem nem vicces.
ja és Gyepi: barna a hajam
-
tzimash
őstag
válasz
Gy3pm3st3r #9220 üzenetére
mikor kell nevetni?
-
tzimash
őstag
válasz
Gy3pm3st3r #9199 üzenetére
nem, pl ph!addict-ok is
, de az őslénység a minimum rang az egyedi avatarhoz. meg jógyereknek kell lenni hozzá, igazodnia kell a képnek a ph arculatához stb... többet erről elmondani nem tudok, kérem kaccsolja ki
-
tzimash
őstag
látom megborotválkoztál Richter
lehet gáz lesz a kérdésem, de ki ez a csávó?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged