- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amazing789
tag
válasz
MPowerPH #8921 üzenetére
amikor a 2 voltot próbáltam 4000mhz re vettem vissza ... igaz az idősort meg 17 en hagytam ..lehet automatán kellet volna ,,, és ha beindul akkor lepakolni 12 vagy 13 as sorra ... ép ma olvastam h az én 4000 cl17 ramom röhögve viszi a 2.1 volton extrém hűtés nélkül is 2220mhz et T1 en
-
subaruwrc
félisten
válasz
MPowerPH #4720 üzenetére
csak ez így ördögi kör, hogy az egyikben a feszt, a másikban az órajelet nem lehet szabadon állítani
7970 eshez amúgy van egy biosom, amivel a ccc limitet ki lehet tolni, az 580 matrixhoz meg egy olyan oc pack, hogy vgpu 1.6v - vmem 2.0v-ig állítható egy speckó gpu tweakből
7970 dc2t-re lehet kipróbálom ezt a trixx-et ha valóban több feszt lehet küldeni, hasznos lenne
-
Devin92devin
tag
válasz
MPowerPH #4591 üzenetére
primet nem tervezem nekem annyi elég ha betölt és egy hőmérsékletet + cpu-z-t tudok nézni a hőmérséklet ezért ennyi mert sokáig kellett próbálgatnom és a jég már majdnem teljesen elolvadt
egyébként 10 fok körül volt az első pár indításnál, 5ghz-lenne a cél tehát akkor a hőmérséklet nagyon magas ehhez az órajelhez?
és még annyi hogy csak a cpu feszültséget emeljem?
Illetve nyáron 30 fokos szobában ment már 4600 on (léghűtéssel) cm V6GT, felment 60 fokra is és primet is bírta, viszont arra nem emlékszem mekkora fesszel, de most ennyit se megy óriási fesszel nemtudom mi a gond.
-
subaruwrc
félisten
válasz
MPowerPH #4471 üzenetére
naja az fpo nem minden
nincs értelme túlfeszelni a cuccokat ha nem skálázódik tőle
a 3960x et kipróbáltuk egészen 1.67v-ig de egy centivel nem ment többet mint 1.56v-on akkor meg minek
a gulftown architektúra a hidegre meg a feszre is sokkal jobban reagál azt 1.8v alatt nem is nagyon bencheltük csak a tiedet amire nagyon vigyáztunk, de az általános 1.85-1.95v volt de egy egy gyengébb darabnál előfordult a 2v is -
-
04ahgy
nagyúr
válasz
MPowerPH #4451 üzenetére
Már legalább nyílt némi belelátásod, miért is olyan nehéz még nitróval is, össz-vissz 20 literrel a vízzel hosszú hetek alatt kitapasztalt, kimaxolt rendszerrel készült eredményt megdönteni. SB / SB-E-re meg mégannyi létjogosultsága sincs a nitrónak, mint a korábbi architektúrákra.
HGyu
-
subaruwrc
félisten
válasz
MPowerPH #4137 üzenetére
trichanelben -150 - 155 ig érzi jól magát 155 körül már előfordul hogy butáskodik és terhelés nélkül becoldbugol az imc. dual vagy singlechannelben nincs coldbugja, de folyamatosan terhelni kell és a -160c alatti hőfokoknak sok értelmük nincsen, nem skálázódik tovább csak nagyon minimálisan de mégnehezebb visszafűteni ha valamit elkefélünk. -160-162c elég kimaxolni a 6700+ os valid -165 fokon született ami a potnak pont a határa, alatta még pár csepp nitro és lezúz -190 re. idleben azt annyira nem szereti, bekékezik elég sokszor. leggyakrabban 135-145 között használjuk az már elég biztonságos hideg és megy is mint a barom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest