- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Hirdetés
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
köszi, majd ha lesz még kedvem foglalkozni vele maxolom énis tovább, de rengeteg bencs maradt még amit meg kéne nézni.
kicsip: köszi neked is, többek között pontosan az általan emlitett kettő. nem volt win7-em telepitve, 8-on inkább nem futattam 03-mat, AM3-mat néztem de corrupt lett a save file as usual. milyen vidje van a procidnak?
-
Achill3uS
nagyúr
nem hinném, hogy ez azt jelenti, hogy fogunk több procit látni ami erre képes. der8auer-ék közel 1000 db-os binjéből se jött ki olyan mint ez. sztem ez a WR maradni fog már a kaby lake-ig.
na a 743-mat tényleg hagyjuk, számomra az egyetlen igazi 743 eredmény a 3ból coolhandé, mert nála legalább csak a ram ES nem a lap is mint Gigéknál, ami ráadásul soha nem lesz kiadva.
örülök a sikereidnek és az aktivitásodnak, toljátok a pontokat a csapatba amennyit csak lehet -
04ahgy
nagyúr
Gratula a subzero szüzességed elvesztéséhez!
Jaja, mi is megtanultuk már, hogy nincs átszerelgetés, mindig akkor pukkantak el a lapjaink...
"Elég lett volna kevesebb szesz is. Mondjuk negyed ennyi !
" – Hiába no, Magyarországon népbetegség az alkoholizmus, de azért legközelebb józanul benchelj.
HGyu
-
Johni5
őstag
Azért az AMD-t szépen odatetted.Sajnálom,hogy nem tudtam tovább maradni.1150 szigetelést még megvárhattam volna.Tudtam volna segíteni,korrigálni a hibákat.Az AMD-t profin megoldottad,közel tökéletesre.Következő teszt szerintem már hármasban lesz.Gratulálok az eredményekhez!
-
Achill3uS
nagyúr
mivel ott helyben 980Ti-vel én értem el a legjobb eredményeket, mindenkinek vagy szarul ment a karija vagy megdöglött, vagy nem vette a fáradtságot h ln2-t tegyen rá, de igen
hozzáteszem nem is számítottam többre. jones ismeri a TX vrm-et ez pretty much the same
viszont ugy hallottam az Asus laborban már 2000+ is mennek a mátrixokkal. csak ne felejtsük el, h ez a kártya mikor jelent meg... meg se száradt rajta a festék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel I5-9400F / Beszámítás OK!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I5-8600K / Beszámítás OK!
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A22 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest