Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
kicsipapucs
üzenetére
Nem, hamisitott grizzly ami valojaban tubusos öklözözsír
persze h hivatalos forrasbol szarmazo kryonaut, casekingen keresztul jon. De nekem (es sztem jonesnek is) a kisebb tubus van mint Adamnak, csak 10g-os nem 20 v 30g, aminek kicsit tenyleg gyurma allaga van.
Nem mennek olyan messzire h most akkor minden sikertelen sessionert ez a felelos, es nekem kaby-nel 1x es ryzennel is csak 1x reccsent eddig mindig limit kornyeki magas vcore-os terheles alatt. ami nem is rossz arany. De rairok kingpinre csak ki kene probalni a kek pasztat, megprobalok tobbet rendelni gondolom elfogy
Jones: igen uaz a cpu.
-
subaruwrc
félisten
válasz
kicsipapucs
üzenetére
én nem tartom kizártnak hogy nem ugyanaz a cucc amit dancop locsol mert képekről állagra se tűnik olyannak.
vagy rohadt egy raktárban legalább fél évet ami nem igazán tett jót neki.
bár Baláé meg az enyém nem ugyanaz a tubus de mindegyik reccsent,az eventen még Northsys tubusából is használtam és az is reccsent...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- OLED TV topic
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Hardcore café
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Micro Four Thirds
- E-book olvasók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Intel Core i9-13900K + ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO + Opcionálisan G.SKILL 32GB CL34 6800 és hűtő
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7600X AM5 processzor eladó doboz+gari
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- Eladó Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB / 12 hó jótállás
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
persze h hivatalos forrasbol szarmazo kryonaut, casekingen keresztul jon. De nekem (es sztem jonesnek is) a kisebb tubus van mint Adamnak, csak 10g-os nem 20 v 30g, aminek kicsit tenyleg gyurma allaga van.