Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Formát és önbizalmat épít a Garmin golfórája
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
kicsipapucs
üzenetére
Nem, hamisitott grizzly ami valojaban tubusos öklözözsír
persze h hivatalos forrasbol szarmazo kryonaut, casekingen keresztul jon. De nekem (es sztem jonesnek is) a kisebb tubus van mint Adamnak, csak 10g-os nem 20 v 30g, aminek kicsit tenyleg gyurma allaga van.
Nem mennek olyan messzire h most akkor minden sikertelen sessionert ez a felelos, es nekem kaby-nel 1x es ryzennel is csak 1x reccsent eddig mindig limit kornyeki magas vcore-os terheles alatt. ami nem is rossz arany. De rairok kingpinre csak ki kene probalni a kek pasztat, megprobalok tobbet rendelni gondolom elfogy
Jones: igen uaz a cpu.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z10 Plus Seasonic 750W
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-G - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
persze h hivatalos forrasbol szarmazo kryonaut, casekingen keresztul jon. De nekem (es sztem jonesnek is) a kisebb tubus van mint Adamnak, csak 10g-os nem 20 v 30g, aminek kicsit tenyleg gyurma allaga van.