- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
sziasztok,
tegnap éjjel/ma hajnalban a maradék ln2-vel rápróbáltam mégegy kört a 7900X-re, és valamit nagyon sikerült eltalálni a ramokkal, mert eddig 3733 fölé nem tudtam jutni, de most már megy a 4000c12 quad channel ami még az oc formulaban sem túl gyakori eredmény
cbb most -83C-on jelentkezett és CB -88 körül viszont a kontaktom kicsit jobban sikeredett, multkor nagyon eláztattam pasztával a die-t most kevesebbet tettem és aztis elkentem egy pengével, ugy tünik ez jobb megoldás mint amit der8auer javasolt (tegyél annyi pasztát, hogy a nyák se látszódjon
).
további érdekesség, hogy a win10x32-m szarakodott az effel és láttam, hogy másik is 8.1x32-vel xtu-znak szóval énis tettem egy próbát, és bizony jobb pontokat dobott. szóval sikerült egy uj XTU CR-t beütni
4090 marks with Intel Core i9 7900X 11.0 degrees °C under load at 5390MHz
uh most már tényleg kéne szereznem egy normális cput

köszönöm a Team Group az ASUS és az Oáziscomputer töretlen támogatását!
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- PlayStation 5
- Knights of honor
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Wuthering Waves
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- DELL Latitude 5285 (Tablet)FHD, 2 az 1 ben, 12.3",i7-7600U,16GB DDR4, 256GB SSD, WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

).