Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi Mi Band 5 - bálványok alkonya
- Kecses és filléres Apple Watch klón a Redmitől
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
Amazing789
üzenetére
Mennyi memoriat engedtel a Win -nek? Gondolom nem maxmem nelkul akartal bootolni.
-
subaruwrc
félisten
válasz
Amazing789
üzenetére
adj neki winből 2v-ot turbo v-vel.
nem kell az bootra. -
Hublot
őstag
válasz
Amazing789
üzenetére
2v max úgy lehetséges ha cpu-n ln2 pot van és már a ramok átfagytak rendesen. Léghűtéssel 2v kb instant kill.
(Achi már írta.)
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Amazing789
üzenetére
nem tudom mit olvastál hwboton de ne haragudj senki sem használja 2v-on mindennap a ramjait ott sem. igen birja, énis adtam már annyit pár kitemnek amikor volt rá igény (még akár többet is 2.1-2.2), pl. folyékony nitrogénes cpu mellett amikor superpi 32m-et futtattam. mindennapra a legelvetemültebb kitek is max ilyen 1.55v -ra vannak hitelesitve mindennapi használatra (xmp profilban). én afölé nem mennék. szerintem engedd el, vagy nagyon hamar degradálni fog, vagy küldheted vissza garban taiwan-ra, ami a covid miatt majd 1-2 hónap alatt talán meg is fordul.
00-ás biosok általában még teszt fázisban lévő biosok, egy platform megjelenésekor szokták azokkal tolni a fanatikusok és a belsős tesztelők általánosságban, nem végleges funkciók is lehetnek benne, olyan fesz értékek amik a normal biosban esetleg nem kerültek bele, ilyesmi. nem feltétlenül jobbak mint egy kiforrott végleges még nitrora sem. erre sincs aranyszabály.
Apex XII-t én legutóbb valamelyik végleges bios-al nitroztam és semmi gond nem volt vele, a cpu volt xar.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(Achi már írta.)