Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Achill3uS

nagyúr

jonagyot uraim!
    kicsit el voltam tünve az utóbbi időben, dehát ilyen ez a popszakma mindenkinél zajlik az élet, sajnos nem szólhat minden csak a tuningról. viszont hálisten a szponzoraim jóvoltából hozzám is megjött az X299-es platform és már egy igen rövid ismerkedést tartottunk is a napokban ln2 kiséretében.

ime az eredmény amit 15 perc alatt sikerült 3 liter nitroval kihozni (proci delidelve, paszta: thermal grizzly kryonaut):

és itt láthatjátok, hogy miért csak eddig tartott a session:

egyébként a lap egyik nagy dobása ismét a cbb mentes fullpotos bencselés lehetősége ami annyit változott a maximus ix apex óta, hogy egy fix hardware-es moddal is segithetünk a dolgon a DMI pin jóvoltából.
    én elsőre enélkül próbálkoztam meg vele, mivel irta elmor, hogy ha jó a cpu-d akkor az ln2 mód + rsvd1 kapcsoló elég a fullpotos teszteléshez, ha azonban ezzel is cbb-be fut az ember akkor kell berakni a dmi pin-t és az rsvd2 kapcsolót is bekapcsolni. ennek a tesztelése ugy néz ki egyelőre nálam elmarad :)

viszont a fő gondom a jegesedés volt, és hogy itt 2x annyi ramslot tud leázni mint a maximus ix apexen, hiába van nincs benne ram és van kinyomva papirral, még sokkal több papirra lesz szükségem és valami másra ami nem hagy mindent lefagyni. a vazelin szépen megvédte a lapot mint mindig, de tartós megoldás kell a problémára. egyelőre dolgozom rajta, tesztelem és majd megirom hogy ment. :K

hatalmas köszönet illeti az ASUS-t és az Oáziscomputer-t, nélkülük megint csak nem tudnék felmutatni sok eredményt :D :R

Új hozzászólás Aktív témák