- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Mobil flották
- Magisk
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amazing789
tag
válasz
MPowerPH #8921 üzenetére
amikor a 2 voltot próbáltam 4000mhz re vettem vissza ... igaz az idősort meg 17 en hagytam ..lehet automatán kellet volna ,,, és ha beindul akkor lepakolni 12 vagy 13 as sorra ... ép ma olvastam h az én 4000 cl17 ramom röhögve viszi a 2.1 volton extrém hűtés nélkül is 2220mhz et T1 en
-
Amazing789
tag
válasz
Achill3uS #8916 üzenetére
Achill3uS Úr.
Közben rátaláltam a hírvilágra ami szerintem rólad szól.
Végre egy OC mester. Gratulálok az eredményekhez.
Majd írok üzenetet mert meredek tippeket itt a fórumon úgyse adna egyikőtök sem , nehogy valami vérmókus, figyelmetlen OC zseni szétégesse a gépét. Amúgy én lényegében minden télen 1x rágyúrok a super pi32m re. Noctu d15 el ... kb -4 és +2C külső hő között .... rommá nyitott ablak, gép majdnem a párkányon ... kabát, sapka, sál, vékony kesztyű ..és OC ami csövön kifér. -
Amazing789
tag
ezzel az alkatrész halállal úgy vagyok h anno a gskill tridentz 3600cl16 4100mhz felett, 1151es - i5 ös valahol 5.320ghz en 156mhz bclk mellett ..ram 1.7 vagy 1,8 volton .... vccsa/vccio/dmi a csillagokban
olyan super pi pontot toltam h valaki azt írta a fórumon h levegővel kb csoda amit összehoztam ... nem csoda csak a levegő volt kb. 1C ................. alkatrészeknek semmi baja azóta sem ..minden patentül muzsikál ismerősöm gépében ..... k hidegben attól ha 2voltot kap egy royal ram ..nem fog szét égni . főleg ha nem kap az elején 13-12-12-20 as idősort. Gondolom én... na de majd kiderül. -
Amazing789
tag
válasz
Achill3uS #8912 üzenetére
Royal gskill 4000 cl 17
tudja a 2 voltot. Hwboton sokan úgy tolják csak én nem tudom h kell 2 volton elindítani. Olvastam olyat h rsvd/ln2jumper kapcsoló kell hozzá. Nekem azokkal se megy. Volt aki azt mondta h ln2 jumper ventilátoros cpu hűtésnél el se fog indulni, csak ha víz hűtést érzékel az alaplap. Én 11C alaplapi hőmérsékleten se tudtam LN2 ben indulni noctua hd15 el. Így viszont nem tudok 2 volton ramot tesztelgetni. Köszi a híreket. Még írhatnál bővebben is a 00ás biosokról majd, ha időd engedi. -
Amazing789
tag
Halihó
APEX XII
Valakinek van infója, hogy a hwboot-on reklámozott tuning bios 0062 ... valóban működik vagy csak valami gányolt cucc?
https://community.hwbot.org/topic/196740-rog-maximus-xii-apex/
2volt és a felett lehet vele indítani a ramot ln2 kapcsoló nélkül ..állítólag.
Továbbá mi a potos funkciója az RSVD kapcsolóknak?
Válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged