- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Laraxior #8204 üzenetére
szerintem kevés embernek van olyan msi lapja amihez van ilyen, és még kevesebben akarják eladni, még ebayen sincs.
der8auer csinált ilyet haswell-hez: Haswell OC-Frame ami szerintem skylakehez is jó mert uaz a lukazás elvileg és itt is Haswell/Skylake OC-Frame-ként hivatkoztak rá.
de őszintén nem látom értelmét, szerintem CLU-val a mag és a kupak között ugyanott vagy mint ha direktben a magra teszed a hűtőt. -
Speed®
titán
válasz
Laraxior #8189 üzenetére
Az IHS réz, keletkezik ugyan hőlépcső, de ellensúlyozza, hogy nagyobb felületen történik a hőközlés a borda felé szvsz. Közvetlen hőcsöves hűtővel ez kifejezetten kell, a kis gapek miatt gond lenne pucéran ugye.
Legjobb megoldás a LM alkalmazása, ne bukjon az ember a paszta miatt sokat..csak arra a legtöbb hűtő háklis, IHS fölé marad a paszta, az rizikómentes..condactonaut+kryonaut duó javasolt részemről..
-
Szatesz
őstag
válasz
Laraxior #2095 üzenetére
ÉN nem azért mondom de már régebben is láttam ezeket a cuccokat...De nem lenne a pofámon bör felrakni ilyen képet, ahol ennyire koszvan....Ez én vagyok, lehet van aki máshogy gondolja...Ö meg pláne, hogy ugye sokan felnéznek rá meg elég sokan elolvasgatják a tesztjeit...Nem értem....
-
Zé_Mester
őstag
válasz
Laraxior #1793 üzenetére
köszi
igazából én már rég darabokra törtem volna hogy ennyit kell vele szívni.
ötletem sincs hogy mivel tudnám úgy szigetelni amivel kibír 3-4 órát egyhuzamba.
de valamit összehozok, mert így ez nudliADAM1337 : igen, ezt is meg akarom majd nézni hogy mit tud 1M-re. az eddigi 6132MHz-es eredményből kiidnulva (alap NB és HT) egész jó dolog jöhet még össze
-
bzs73
őstag
válasz
Laraxior #1739 üzenetére
Ok de szerintem nem olvastad el az írásomat.Én most 4.7ghz felett tesztelek és nem 3.6 ill 4ghz-en.Amugy 1 eredmény már van és megy a 4.7ghz teszt is jelenleg.Még 1.2 próbálkozás és lessz kép arról is.A 4.7ghz nem probléma csak p35 hogy bírja magas órajelen a teszteket.
4.5ghz@1.248v Mondjuk ez eddig is meg volt csak épp jó 10 fokkal magasabban voltak a maghőmérsékletek.Csak azért mertem ide írni hogy hátha nem zavarnak már ki 4.5ghz feletti tesztekkel,még ha nem is extrém tesztek.Na de lessz ez még 4.7 felett is csak nem p35-be mert itt már elfogy a lap. -
hunfranco
csendes tag
válasz
Laraxior #834 üzenetére
Hát 3Dmark 06 totalban a 2. helyen vannak a belgák mögött!
Folyamatosan nézem az élőképet, akiket korábban láttatok idősebb figurákat forrasztópálcával, az valóban Hipro5 és társa volt!
A videókártyával mahinálnak leginkább, a különbség SuperPi-ben nem jön ki.
3d mark-ban ki fog jönni, és ki is jött, most a másodikak jelenleg.Nem tudom időközben mi lehet a magyarokkal, közvetlen a Superpi után beszéltem Zé-vel, akkor azt mondta, hogy lesz csere, de azóta nem sikerült pontot elérniük.
Reméljük a legjobbakat!
-
subaruwrc
félisten
válasz
Laraxior #834 üzenetére
2. OC-er a világon szval ja elég nagy. mostmár 2. ok 06-ba de a belgák procija nagyon durva...
hunfranco
sokat mahinálnak és Szatesz fejét elnézve nem mennek jól a dolgok. lehet ez a proci se megy rendesen vagy egyszerűen az idő szorításában izgulnak ami érthető. 1 óra 40 perc nem olyan sok idő ha vadi új a proci és se coldbugot se tuningpotenciált nem ismersz...
-
Overlocker
veterán
válasz
Laraxior #718 üzenetére
Nem, egyelőre nem kivitelezhető.. Sajnos nem jutottam feljebb, mint a délelőtti legjobb eredmény, a hidak összekötése is csak 0,01v-t dobott..A ramjaim lefagyasztása se segitett (1920Mhz CL6) plusz fps-ekben, igy azthiszem mára ennyi.
Kb 1kg jég maradt, ami valószinüleg reggelre el is párolog..Holnapra kienged a ramom és rakok be pár DC CL6-7-8 valid-ot
-
bartucc
addikt
válasz
Laraxior #663 üzenetére
Engem is érdekelne hogy sikerült
Egyébként nagyon tetszik a topic, egyre jobban érdekel a téma. Első körben a régi P2-essel játszadoznék. KÉrdésem lenne legegyszerűbben melyik hűtésmódszert lehetne beszerezni, és hol. (szárazjég, LN2 vagy amit tudtok). A nagygépet féltem, ahhoz tapasztalatlan vagyok, de szívesen próbálgatnám mit megy a p2-es minuszok alatt. Léggel 333@620(celeron) a rekordom, szívesen foglalkoznék extrém tuninggal.
-
Bagira01
veterán
válasz
Laraxior #656 üzenetére
(#656) Laraxior:Sajna akkor benne volt a pakliba h 1x a tajgetoszról lepottyan, előbb vagy utóbb, ha nem bírja dögöljön
akoska07:Mindíg is forrófejű volt 8x450-en 1,36v-al a 68-72 fok nem elfogadható, most meg h adam is megnézte szárazjéggel és tjmax-ot elérte aztán lekapcsolt.... Megpróbálok vmi peremet rakni a proci szélére h a hűtő ott is lenyomja az alaplapba, hátha úgy jól fog érintkezni
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Laraxior #234 üzenetére
akkor ha ez az XE sima, nem a II nem fog rámenni az a lefogató ami nekem van.
ha minden igaz a "tied" igy néz ki: [link]
ami pedig nekem van az XE II és LS-re való. ilyen fekete müanyag keret (csak a 775-ös): [link]
szóval úgy néz ki mégse fogod tudni rátenni, vagy át kell kicsit alakítani azt a fejet. -
Zé_Mester
őstag
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Laraxior #108 üzenetére
mázlid van, maradt egy vapo-hoz valo 775-ös felfogató keretem a szekrényben, csak ki kell szigetelned a belsejét és kész is. nekem már nem lesz rá szükségem, ha kell dobj privit, megkapod pár sör fejében
gpu-ra nem lesz egyszerű, de használd a fantáciád és gyárts valami lefogatást rá, csak a pwm-ekre meg egyéb melegedő alkatrészekre is kell majd ventit tenned amit a gyári borda ugye letakar, mert ha azok túlmelegednek ugyanugy visszafoghatják a tuningot. no meg persze szigetelés ezerrel a gpu körül.
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Laraxior #101 üzenetére
nos, minden attól függ mennyire érzékeny a füled és a pénztárcád a villanszámlára
az évek során 2 Vapo LS-em is volt de igazán egyik se vált be 24/7-re, mégpedig nem is a fenti két indok miatt, hanem egyszerüen azért mert macerássá teszi a géped pc-ként való használatát, várni kell mire bekapcsol, ha csak filmet nézel is zakatolni fog melletted (hiába a hermetikus kompresszor, annyira nem halk az ha pl nem egy rambo 4-et nézel). na meg aztán egy gyenge konfighoz ugyse fogsz kompit venni, de egy e8600+gtx280 mellé minek 24/7-re? mi az amihez szükséged van a cpu-ban + 500-1000mhz-re? játék? torrent? benchmarkolni tökéletes, hogy bármikor előkapod ha új hw áll a házhoz, nem kell kimozdulni se, de home user-ként mindennapra nincs értelme használni szvsz - arról nem is beszélve, hogy nagyon durván ki kell szigetelni ha be akarnád lőni állandóra, láttam szépen korrodálódott "procilábakat" a gyakori ki-be kapcsolások miatt
-
Achill3uS
nagyúr
az pech...ha kell valami cpu/vga/chipset pot dobj privit nyugodtan hátha tudok szerezni vagy van elfekvőben
nem, több pontot nem tudsz összeszedni 1 rendszerrel 1 3dmark-ban, csak a legnagyobb eredmény számít. viszont multiple card-okat külön számítja, tehát sli és single card eredmények külön szerepelnek.
-
Achill3uS
nagyúr
ha még nem mondtam volna a pontok folyamatos rotációban vannak mivel értelem szerűen ahogyan teis csinálhatsz jobb eredményt, arányosan más is csinálhat. így amiket most feltöltesz pár hét hónap múlva értelem szerűen kevesebbet fognak csak "érni". szóval nincs megállás, folyamatosan benchelned kell
mod. nem arról van szó, hogy azok gyenge eredmények, de még szárazjéggel is könnyedén megdönthetőek. üdv az extrém tuning világában
-
Achill3uS
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Motoros topic
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Spórolós topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest