Hirdetés
- 4:3 aránnyal csukna ajtót a Honor az Apple Foldra
- A vártnál is olcsóbban csapható vállra egy strapatábla
- Kezünkben az eddigi legvékonyabb és legerősebb gamer telefon, megvan az ára is
- 1 mAh-val lopta el a Realme a Honor győzelmét
- Új dizájn, régi ár: fülbemászó ajánlattal búcsúztatja a Samsung a telet
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Két 200 megapixeles kamerát tesz a Xiaomi a 18-as szériába?
- 1 mAh-val lopta el a Realme a Honor győzelmét
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Privát AI mobil lesz az S26, nem okostelefon
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
jones965
Modder
válasz
Achill3uS
üzenetére
Fúrja az oldaladat a kíváncsiság?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként volt LN2 tesztelés, bár nem sikeredett fényesre. De ha már rákérdeztél, írok róla.
Szerintem én meg vagyok babonázva a live tuningokkal ugyanis nem kevesebb, mint 6x szedtem szét a setupot. No de sorban:Annak rendje módja szerinti előkészületek, behűtés és -150°C coldbug. No ez fasza, megint kezdődik. Win alatt ugyan ez, coldboot csak -140°C, még jobb. Szét majd újra szerelés, debug 55 code. Hurrá, haladunk.
Szétszed, foglalat megtekint, egy láb a foglalat szélén derékszögben kifordulva. Egyre jobb. Petinek volt egy 2 cm átmérőjű hobby nagyítója, annak segítségével orvosoltam a hibát. Újra összerak, ismét -150°C fagyás. Agyam keresem a sarokban, kb odáig dobta le az ékszíj.
Ezt követően még 2x szét-össze, helyzet változatlan. Na egy utolsó esély címszóval ( Peti buzdításának hála: ebből WR lesz) szétszedtem, kupak die között újra paszta. A rendszer indul, néha köhög, majd kb 1 óra próbálkozást követően beindult, úgy hogy a telipot verzió is simán ment. Minden happy, kivéve én, mivel 6700mhz-en terhelés nélkül is befagy. Na mondom ebből nem lesz még TR (tanya rekord) sem, így hogy a látogatók ki legyenek szolgálva, így stabil 6200mhz-en futtattam 3d05-öt. Persze ezt úgy, hogy nem működött az Nvidia driver, telepíteni nem engedte, eszköz kezelőből lehetett kicsi életet verni bele, de Nvidia vezérlő pult nem volt, így az alapon futó kártyát még optimalizálni sem lehetett, sőt a D3Doverrider sem futott. Tehát volt egy mankón támaszkodó féllábas rendszerem, amin azért sikeresen demóztam. A legjobb eredményem +77K volt, a proci már 6Ghz-en is befagyott cpu tesztek alatt.
Máté nagylelkűen egy gyors kereszt kérdést követően bele egyezett a Ryzen nitrózásába, de mivel ahhoz már nem volt elég lelki erőm, no meg technikai felszereltségem sem, hogy egy intel rendszert upgradeljek AMD-re, így bármennyire is szívhasogató érzéssel, de lemondtam ennek a lehetőségéről.(zárójelben jegyzem meg, ha tudtam volna előre ezt, lett volna egy friss win7 + optikai meghajtó a csomagban)
Ennek ellenére jó volt a buli, a nagyon sok szétszerelés ellenére a rendszer működött, délután 5 órától 11:30-ig tartott a bemutató, itt hagytam abba.Ma délelőtt rendes körülmények mellett megjavítottam a cpu foglalat érintkezőjét. Nem csak elfordulva volt, hanem pluszban megtekeredve is. Tökéletes nem lett, de működik a rendszer. Jövő héten folytatás.

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)