- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Amazing789 #8922 üzenetére
"ép ma olvastam h az én 4000 cl17 ramom röhögve viszi a 2.1 volton extrém hűtés nélkül is 2220mhz et T1 en"
semmit sem jelent mások mit írnak, a te cpud imc-jén múlik leginkább és persze a te ramodon, hogy bírja-e. 2200mhz-hez meg nem kell még 2v sem ha laza időzítéseket használsz. c12-nél pedig ahogyan MPower kolléga mondja be kell állítani maxmemet tetszőleges de max 4GB-re msconfigban, különben jó eséllyel be sem bootol a 64bites OS.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Amazing789 #8922 üzenetére
Nem arrol beszelek. Korlatoztad, hogy a Win mekkora memoria mennyiseget hasznalhat?
-
MPowerPH
félisten
válasz
Amazing789 #8913 üzenetére
Mennyi memoriat engedtel a Win -nek? Gondolom nem maxmem nelkul akartal bootolni.
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Amazing789 #8919 üzenetére
Úr a fene
de köszönet, énis hasonlóan kezdtem 2005 körül szóval hajrá. ilyen körülmények között a 2v-tól semmi baja nem lesz a royal-oknak arra a néhány órára de én a pára lecsapódástól jobban tartanék a mai lapok sokkal komplexebbek mint 15 éve, legyen minden garos amivel nekiállsz
.
-
subaruwrc
félisten
válasz
adj neki winből 2v-ot turbo v-vel.
nem kell az bootra. -
Hublot
őstag
válasz
2v max úgy lehetséges ha cpu-n ln2 pot van és már a ramok átfagytak rendesen. Léghűtéssel 2v kb instant kill.
(Achi már írta.)
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
nem tudom mit olvastál hwboton de ne haragudj senki sem használja 2v-on mindennap a ramjait ott sem. igen birja, énis adtam már annyit pár kitemnek amikor volt rá igény (még akár többet is 2.1-2.2), pl. folyékony nitrogénes cpu mellett amikor superpi 32m-et futtattam. mindennapra a legelvetemültebb kitek is max ilyen 1.55v -ra vannak hitelesitve mindennapi használatra (xmp profilban). én afölé nem mennék. szerintem engedd el, vagy nagyon hamar degradálni fog, vagy küldheted vissza garban taiwan-ra, ami a covid miatt majd 1-2 hónap alatt talán meg is fordul.
00-ás biosok általában még teszt fázisban lévő biosok, egy platform megjelenésekor szokták azokkal tolni a fanatikusok és a belsős tesztelők általánosságban, nem végleges funkciók is lehetnek benne, olyan fesz értékek amik a normal biosban esetleg nem kerültek bele, ilyesmi. nem feltétlenül jobbak mint egy kiforrott végleges még nitrora sem. erre sincs aranyszabály.
Apex XII-t én legutóbb valamelyik végleges bios-al nitroztam és semmi gond nem volt vele, a cpu volt xar. -
Achill3uS
nagyúr
válasz
Amazing789 #8911 üzenetére
szerintem nem kell neked 00-ás bios hacsak esetleg nitrozni akarnál de én előtte akkor is megnézném a latest final-t most már elég stabil lehet az is.
milyen ramnak szeretnél léggel 2v-ot adni? nem érzem indokoltnak.
RSVD már a korábbi Apex lapokban is egy coldbugfree kapcsoló volt, bizonyos cpuknak segitett teljesen cb mentes lenni, némelyiknek nem kellett. Elég keményen beemeli a dmi és pll feszeket, léggel cpu killer, nem ajánlom kipróbálni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Videó stream letöltése
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Battlefield 6
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nintendo Switch 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- Asus rog g751y elkelt
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest