Hirdetés
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Pulzust is mér az Apple az AirPods Pro 3
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
sziasztok,
sajnos nem volt túl sok időm a hétvégén, de azért egy gyors beszámolót rittyentek. mint tudjátok Csabival teszteltünk az új Oázis üzletben, és 2db Maximus IX Apex + 7700K kombó került megnyúzásra.
sajnos a reményeink egy golden prociban elég hamar szertefoszlottak, a léggel az enyémnél 3 tizeddel kevesebb vcore-t kérő (1.19v 5G cinebench pass) proci végül fullpot alatt elvérzett és legalább 100mhz-es lemaradásban volt ami a benchmarkokat illeti. próbáltunk játszani és megtalálni a feszültségeket amit szeret de nem sikerült áttörni a jeget így azt a konfigot Csabi rövidebb abajgatás után fel is adta és inkább sörözött
én személy szerint 3 dolgot terveztem be, a két SuperPI magyar rekordot megdönteni és a GTX 570 3DMark01 GFP-t beütni. az a helyzet, hogy az este folyamán elég időszűkében voltam mivel sajnos asszonypajtás meghatározott időt szavazott meg az esti programomnak (), valamint tovább nehezítette a dolgokat, hogy kissé felkészületlenül érkeztem OS ügyileg. így 2 gyors XP telepítés után ezeket az eredményeket sikerült végül 2 óra leforgás alatt kihozni:
2x CR
SuperPi 1M: 5sec 266ms - Intel 7700K @ 6901MHz
SuperPi 32M: 4min 30sec 719ms - Intel 7700K @ 6801MHz
1x GFP
3DMark2001 SE - 177087 marks - GeForce GTX 570 @ 972/1050MHza 01 konkrétan 2x futott le, 6700-on dobott 174 ezret és utána kis vga tuninggal és 6800-ra ugrás után be is dobta a kellő pontszámot az első helyhez
nem is nyúztam tovább, idő volt, bontás idő
szóval végülis ha sebtiben is de jól összerakott session volt jó eredményekkel jó hangulatban uh köszönöm ezúton is Csabinak és az ASUS-nak a támogatást mint mindig
jaj és a lényeget majd elfelejtettem, az eredményeket Máténak dedikáltam mivel a szülinapján készültek
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LED világítás a lakásban
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest