Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Achill3uS

nagyúr

sziasztok,
    sajnos nem volt túl sok időm a hétvégén, de azért egy gyors beszámolót rittyentek. mint tudjátok Csabival teszteltünk az új Oázis üzletben, és 2db Maximus IX Apex + 7700K kombó került megnyúzásra.
    sajnos a reményeink egy golden prociban elég hamar szertefoszlottak, a léggel az enyémnél 3 tizeddel kevesebb vcore-t kérő (1.19v 5G cinebench pass) proci végül fullpot alatt elvérzett és legalább 100mhz-es lemaradásban volt ami a benchmarkokat illeti. próbáltunk játszani és megtalálni a feszültségeket amit szeret de nem sikerült áttörni a jeget így azt a konfigot Csabi rövidebb abajgatás után fel is adta és inkább sörözött :D
    én személy szerint 3 dolgot terveztem be, a két SuperPI magyar rekordot megdönteni és a GTX 570 3DMark01 GFP-t beütni. az a helyzet, hogy az este folyamán elég időszűkében voltam mivel sajnos asszonypajtás meghatározott időt szavazott meg az esti programomnak ( ;] ), valamint tovább nehezítette a dolgokat, hogy kissé felkészületlenül érkeztem OS ügyileg. így 2 gyors XP telepítés után ezeket az eredményeket sikerült végül 2 óra leforgás alatt kihozni:

2x CR
    SuperPi 1M: 5sec 266ms - Intel 7700K @ 6901MHz
    SuperPi 32M: 4min 30sec 719ms - Intel 7700K @ 6801MHz
    1x GFP
    3DMark2001 SE - 177087 marks - GeForce GTX 570 @ 972/1050MHz

a 01 konkrétan 2x futott le, 6700-on dobott 174 ezret és utána kis vga tuninggal és 6800-ra ugrás után be is dobta a kellő pontszámot az első helyhez :) nem is nyúztam tovább, idő volt, bontás idő :D

szóval végülis ha sebtiben is de jól összerakott session volt jó eredményekkel jó hangulatban uh köszönöm ezúton is Csabinak és az ASUS-nak a támogatást mint mindig :R jaj és a lényeget majd elfelejtettem, az eredményeket Máténak dedikáltam mivel a szülinapján készültek :C

Új hozzászólás Aktív témák