Hirdetés
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Passzív aktivitáskövetőt mutatott be a Polar
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Excelbarat
tag
Hálás köszönet Mutt! Még 1 dolog amivel több tudást szívtam magamba
Szuper ötlet! Nagyon tetszik!
Kérdés 1: Ha esetleg olyan probléma van, hogy több grafikont szeretnék de ezzel a módszerrel felgyorsítani a készítés (tehát szeretnék egyet 10 től 15ig 20tól 25ig és így tovább) akkor van olyan lehetőség hogy megcsinálom így és csak simán átmásolom? Próbáltam de itt nincs olyan hogy csak az értéket illeszti be mint például a képleteknélcsak esetleg képként van de az meg már megint elég fix.... van valami mód hogy megmaradjon a bejelöl érték ha átmásolom és ne frissüljön a következőre?
Kérdés 2: Újabb számomra nem ismert dolgot véltem felfedezni
mégpedig:
Hogy csináltad hogy a táblázat csak a 43. sorig látszódik és utána csak szürkeség? meg az oszlopok is le vannak korlátozva AB oszlopigezt miféle trükkel vitelezted ki?
Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
- Bomba ár! Asus N551JQ - i7-4710HQ I 8GB I 256GB SSD I GT845M I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest