- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CHANNIS
csendes tag
válasz
Delila_1 #14890 üzenetére
Szia! Elnézést még az újabb zavarásért, de megpróbáltam a mintákról a valós listákra aktualizálni de csak fél sikerrel. Az oszlopok másképpen vannak, és még egy adat oszlopból is be kellene másolni. Az összegzés nem szükséges, mert egy feltételes összegző képlet számol. Próbálkozásaimnál többször is hibakódokba ütköztem. Az alábbiakban a valós elrendezésű minták:
-
bozsozso
őstag
Szia,
A kiindulásom excel tábla több munkalappal. Ezen táblázatból futtatom a makrót ami egy word doksit nyit meg és a táblázatból szedi ki a megfelelő adatokat és azt illeszti be a doksi megfelelő helyére (élőfej, élőláb megfelelő szöveget majd egy táblázatot). A szöveg beillesztésénél egy adott cellából kell beilleszteni egy dátumot a megfelelő sorba olyan formában, hogy a hónapot teljes névvel ki kell írni. Ez mind sikerül is, de a hónap nevét nem magyarul írja ki hiába magyar az office.
Nem tudom de remélem érthetően írtam le.
-
Delila_1
veterán
válasz
#05304832 #14892 üzenetére
Sub oszlop_torles()
Dim oszlop%, nev$
nev$ = "LEVEL"
For oszlop% = 36 To 1 Step -1
If Cells(2, oszlop%) <> nev$ Then Columns(oszlop%).Delete Shift:=xlToLeft
Next
End SubEzzel már nagyon gyorsan lefut majd. Benne felejtettem egy nem oda való ciklust az előzőből, mikor több címszóra kellett rákeresni, bocsi. Mentségemre, hogy el kell mennem, ezért kapkodok.
-
Delila_1
veterán
válasz
#05304832 #14888 üzenetére
Ha csak 1 lapról és 1 adatról van szó, elég ez:
Sub oszlop_torles()
Dim sor%, usor%, oszlop%, nev$
usor% = Application.WorksheetFunction.CountA(Columns(1))
For sor% = 1 To usor%
nev$ = "LEVEL"
If Cells(2, oszlop%) <> nev$ Then Columns(oszlop%).Delete Shift:=xlToLeft
Next
Next
End Sub -
Delila_1
veterán
válasz
CHANNIS #14882 üzenetére
Küldöm az ígért makrót. A lista1 nálam az első lapon van, a lista2 pedig a másodikon.
Ezt adom meg a két 'Set =' kezdetű sorban.Sub alma()
Dim sor%, tol%, ig%, usor%, nev$, aktual%
Dim WS1 As Worksheet, WS2 As Worksheet
Set WS1 = Worksheets(1)
Set WS2 = Worksheets(2)
usor% = WS2.Range("J" & Rows.Count).End(xlUp).Row
For sor% = 3 To usor%
nev$ = WS2.Range("J" & sor%)
aktual% = Application.WorksheetFunction.Match(nev$, WS1.Columns(2), 0)
tol% = aktual%
Do While WS1.Cells(aktual%, 2) = nev$
aktual% = aktual% + 1
Loop
ig% = aktual% - 1
WS1.Rows(ig% + 1).EntireRow.Insert
WS1.Cells(ig% + 1, 1) = WS1.Cells(ig%, 1)
WS1.Cells(ig% + 1, 2) = WS1.Cells(ig%, 2)
WS1.Cells(ig% + 1, 4) = WS2.Cells(sor%, "K")
WS1.Rows(ig% + 2).EntireRow.Insert
WS1.Rows(ig% + 3).EntireRow.Insert
WS1.Cells(tol%, 4) = "=SUM(D" & tol% + 1 & ":D" & ig% + 3 & ")"
Next
End Sub -
Gandalf80
csendes tag
válasz
Delila_1 #14876 üzenetére
Szia!
Nem értek a makróhoz, ezért kellene még egy kis segítség.
Szóval, van egy Excelem, amely tartalmazza az osszevon nevű makrót. Ez benne van abban a mappában, ahol rajta kívül több is van, és ezekből fogja "átmásolni" a munkalapokat, ha megnyitom az összevon Excelt, és elindítom a makrót. Igaz?
Ha jól sejtem, akkor a "D:\valami\" helyére kell beírnom az új elérési útvonalat, ha egy másik mappából is szeretném kinyerni az adatokat (és persze, oda is bemásolni ezt az alapfájlt, és onnan indítva.).
A példa kedvéért a D meghajtón hoztam létre mindent. Elindítottam a makrót, de nem működött.
Csatoltam képeket, gondolom valamit elszúrtam -
CHANNIS
csendes tag
válasz
Delila_1 #14883 üzenetére
Minden tétel fajtánál a legfelső sor a kékkel színezett sorok összegző sorok. Most a második listában lévő tételek szerint kellene az adott fajtáknál az utolsó sorok alá egy-egy sort beszúrni. Tehát az alma sorokból lesz egy összegző sor + 2 sor. Később, ha kész lesz a frissített lista1, az almák összege 177 db lesz. A makró azért kell nekem, hogy beszúrja a sorokat, és bemásoljon minimum egy kiinduló adatot, azután a lista2-ből a többit már be tudom íratni.
Ez a mellékelt minta egyszerűsített. a valóságban több adat van egy sorban, és a 2. listában lévő tételek száma is sokkal több. Ebben a példában az alma sor a jelenlegi 4. sor alá kerül, a dió a jelenlegi 14. sor alá, a narancs a 28. alá. -
CHANNIS
csendes tag
Kiléptem, újra beléptem. Most először már működik.
Így még egyszer küldöm:Újra a szöveg:
Az alábbi feledat megoldásában szeretném a segítségeteket kérni:
Adott egy lista, több oszlopban lévő információkkal, mint jelölés, megnevezés, dátum, db-szám. >>lista1. A listában lévő különböző időpontban érkezett tételek fajta szerint csoportosítva, és összegezve vannak.
Egy adott időpontban, tetszőleges számú tételek érkeznek, megnevezéssel, jelöléssel, db-számmal. >>lista2
A feladat: Egy olyan makróra lenne szükségem, amelyik a következőket tudná. A lista1 táblázatban, minden tételfajtánál, az utolsó tétel alá egy sort beszúrni, majd a felette lévő megnevezést és jelölést az üres sorba bemásolni. Ezt addig folytatni, ahány tétel a lista2-ben szerepel. -
Delila_1
veterán
válasz
#05304832 #14875 üzenetére
Próba nélkül! átalakítottam az előbb küldött makrót.
Sub oszlop_torles()
Dim sor%, usor%, oszlop%, nev$
Dim WS1 As Worksheet, WS2 As WorksheetSet WS1 = Sheets("Keresendő")
Set WS2 = Sheets("Adatok")
usor% = Application.WorksheetFunction.CountA(WS1.Columns(1))For sor% = 1 To usor%
nev$ = WS1.Cells(sor%, "A")
If WS2.Cells(2, oszlop%) <> nev$ Then Columns(oszlop%).Delete Shift:=xlToLeft
Next
Next
End SubSzerk.: Nem jelöltem programkódnak, utólag nem lehet javítani, de biztosan meg tudod csinálni. Ilyen pocsék formában is működnie kell.
-
Gandalf80
csendes tag
Sziasztok!
Lenne két kérdésem Excellel kapcsolatban:
I. Van-e arra lehetőség, hogy a munkalapokat csoportosan átnevezzem? Például a hét napjaira.
"Ráállok az egyik munkalapra (pl. HÉTFŐ), majd tovább "húzva" a többi munkalap sorba HÉTFŐ, KEDD, SZERDA, CSÜTÖRTÖK stb.II. Van-e arra lehetőség, hogy egy mappában található 200 Excel fájlt egy összesítő fájlba másolni. Úgy értem, hogy a munkalapokat másolná át egy Excelbe, és így kapnék egy 200 munkalapból álló Excelt
Ezt a két kérdést azért tettem fel, mert sokszor kapok hasonló feladatot, és elég macerás mind a 200 Excelt megnyitni és a tartalmukat egyesével átmásolgatni.
Az I. problémára. Nincs esetleg egy EXCEL-sablon, amely az év munkanapjait tartalmazza, külön-külön munkalapon a munkanapokat? Pl.: jan. 1. jan.2 jan. 3. stb.
-
CHANNIS
csendes tag
Sajnos nem sikerült, pedig a szerkesztésnél is próbálkoztam. Ha megírjátok, hogy hogyan kell a képeket beszúrni, akkor mellékelek képeket. Üdv.
-
CHANNIS
csendes tag
Sziasztok!
Az alábbi feledat megoldásában szeretném a segítségeteket kérni:
Adott egy lista, több oszlopban lévő információkkal, mint jelölés, megnevezés, dátum, db-szám. >>lista1. A listában lévő különböző időpontban érkezett tételek fajta szerint csoportosítva, és összegezve vannak.
Egy adott időpontban, tetszőleges számú tételek érkeznek, megnevezéssel, jelöléssel, db-számmal. >>lista2
A feladat: Egy olyan makróra lenne szükségem, amelyik a következőket tudná. A lista1 táblázatban, minden tételfajtánál, az utolsó tétel alá egy sort beszúrni, majd a felette lévő megnevezést és jelölést az üres sorba bemásolni. Ezt addig folytatni, ahány tétel a lista2-ben szerepel.
Megpróbálok 1-1 képet beszúrni a lista1 és lista2-ről. Nem tudom sikerül-e, még nem próbáltam.
Előre is köszönöm. -
Delila_1
veterán
válasz
#05304832 #14811 üzenetére
Nem pontos a kérdés felvetése, azért nem válaszoltam eddig rá.
Azt írod, az "A2 sorban keressen neveket ". Az A2 egy cella, nem egy sor.Írtam egy makrót. A füzetben a Keresendő lap A oszlopában vannak a nevek (NAME, SUMMARY, stb.), az Adatok lapon pedig az oszlopok. A makró kitörli azokat az oszlopokat, amiknek a 2. sorában szerepel valamelyik a felsorolt nevek közül. Ha ez jó, akkor megírom a másikat is. Ugyanazt a táblázatot kell így is, úgy is kigyomlálni? Az a cél, hogy az Adatok lapon minden sor és oszlop eltűnjön, amelyikben valamelyik szó szerepel a felsoroltak között?
Sub oszlop_torles()
Dim sor%, usor%, oszlop%, uoszlop%, nev$
Dim WS1 As Worksheet, WS2 As Worksheet
Set WS1 = Sheets("Keresendő")
Set WS2 = Sheets("Adatok")
usor% = Application.WorksheetFunction.CountA(WS1.Columns(1))
For sor% = 1 To usor%
nev$ = WS1.Cells(sor%, "A")
uoszlop% = WS2.Cells(2, 256).End(xlToLeft).Column
For oszlop% = uoszlop% To 1 Step -1
If WS2.Cells(2, oszlop%) = nev$ Then Columns(oszlop%).Delete Shift:=xlToLeft
Next
Next
End Sub -
Gandalf80
csendes tag
válasz
Delila_1 #14852 üzenetére
Szia Delila!
Sikerült megoldanom
Leírom, hátha valakinek segít.
Létrehoztam a kerületekhez tartozó listákat. A kerületek neveit római számmal adtam (ezzel kiküszöböltem az arab számokból adódó hibát).
Az Excel munkalapján további két segédoszlopot hoztam létre:
I. oszlopban hivatkoztam arra a cellára, ahová beírják az irányítószámot. Itt egy KEREK.LE függvénnyel =HA(C20>1240;24;(KEREK.LE(((C20-1000)/10);0))) megoldottam, hogy az irányítószámból megkapjam a kerületet. (A HA függvény azért került bele, mert a vidéki településeknél is kialakítottam egy utcaneveket tartalmazó listát).
II. oszlopban az I. oszlopra hivatkozva római számokká alakítottam át, és kész. Erre fog hivatkozni az INDIREKT képlet, és működik.Köszönöm, hogy segítettél a megoldásban
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Ebben nem tudna valaki segíteni? Esetleg több részletet megadjak a kódomból?
Előre is köszönöm.
-
Delila_1
veterán
Makróval megoldható.
Sub Nyomtat()
Dim lap%
For lap% = 1 To Worksheets.Count
Sheets(lap%).Select
ActiveSheet.PageSetup.PrintArea = "$A$1:$H$35"
ActiveSheet.PageSetup.Orientation = xlPortrait
ActiveWindow.SelectedSheets.PrintOut Copies:=1, Collate:=True
ActiveSheet.PageSetup.PrintArea = "$A$36:$M$62"
ActiveSheet.PageSetup.Orientation = xlLandscape
ActiveWindow.SelectedSheets.PrintOut Copies:=1, Collate:=True
Next
End SubA két helyen az ActiveSheet.PageSetup.PrintArea = kezdetű sorokban a saját nyomtatandó területeidet add meg.
-
Delila_1
veterán
-
Delila_1
veterán
Fire!
Hol vagy, régen nem látlak itt. Jelentkezz!
-
-
Delila_1
veterán
válasz
#05304832 #14839 üzenetére
Megoldható, csak egy kicsit macerás. Egy üres oszlopban össze kell fűznöd az A2:K2 tartomány adatait, célszerűen 1-1 szóközzel közöttük. Legyen ez az L oszlop. Ezt lemásolod a 226. sorig. Eszerint rendezed a teljes tartományt, utána a DARABTELI függvény megadja a darabszámot az M oszlopban.
Az egyszeri összefűzés kicsit türelemjáték.
-
Gandalf80
csendes tag
válasz
Delila_1 #14838 üzenetére
Szia!
Az első kérdés, ez működni fog 2003-as Excelben is? A munkahelyen szeretnék egy olyan Excel-sablont szerkeszteni, amely a szerződések rögzítését könnyítené meg.
Az elejét értem. A továbbit részletesebben kellene leírnod, mert ott már nem tiszta teljesen.
Az irányítószámokkal nem tudok cselezni, mert arra szükségünk van a kísérőlevél megírásához. DE mi van, ha egy cellába egy függvénnyel az irányítószámból adjuk meg a kerületet, és ezt használja tovább a program a legördülő listához.
Melyik függvényt lehetne használni?És így mennénk tovább.
-
Delila_1
veterán
válasz
Gandalf80 #14837 üzenetére
Egy lap első sorába felviszed a kerületeket. Mindegyik alá az ott található utcákat beírod.
Kijelölöd a tartományt az utolsó sorig. Képletek | Definiált nevek | Kijelölésből új. A párbeszéd ablakban a 'Felső sorból' mellett maradjon pipa, OK. Kaptál 23 névvel ellátott tartományt.Az első érvényesítés lista forrása A1:W1. Legyen pl. ez a másik lap A1 cellájában. A B1 is érvényesítés lesz, szintén lista. Ennél a forrás: =INDIREKT(A1)
Szerk.: figyelmesebben olvasva a kérdésedet nem az egyes kerületek, hanem az irányítószámok szerinti utcákat akarod listázni. A felső sorba az irányítószámokat írd, de itt cselezni kell, mert nem szereti névadásnál a számokat. Mindegyik elé tegyél egy alsó kötjelet, pl. _1027.
-
Gandalf80
csendes tag
Sziasztok!
Mi a megoldása a következőnek
Van egy Excelem (Posta oldaláról).
Azt szeretném, ha a felhasználó beír egy irányítószámot, akkor csak a kerülethez tartozó utcanevek szerepeljen a mellette lévő legördülő listában, a többi pesti utcanév ne szerepeljen.
Azért szeretném, hogy ne kelljen fél óráig görgetni a listát -
Delila_1
veterán
válasz
marchello1 #14834 üzenetére
Gondoltam, hogy nem ismered, azért ijedtél meg a feladat "nagyságától".
Szívesen.
-
Delila_1
veterán
A fájlok nevét az aktuális lap A oszlopába vittem fel, innen veszi a FileLista névre hallgató ListBox az adatokat. A kigyűjtést a CommandButton1 gombra bíztam.
Private Sub CommandButton1_Click()
Const utvonal = "E:\Eadat\" 'Írd át az útvonalat!
Dim FN As String, sor%
ChDir utvonal
FN = Dir(utvonal & "*.xls", vbNormal)
sor% = 1
Do
If FN <> "." And FN <> ".." Then
Cells(sor%, "A") = FN
sor% = sor% + 1
End If
FN = Dir()
Loop Until FN = ""
Set Rng = Range("A1")
Set Rng = Range(Rng, Rng.End(xlDown))
Me.FileLista.List = Rng.Value
FileLista.SetFocus
End Sub -
Traxx
őstag
Sziasztok!
Újból szeretnék egy kis segítséget kérni. Van 2 táblázatom, az egyiken kb. 70, a másikon kb. 40 munkalappal. A munkalapok azonos felépítésűek, de teljesen más a tartalmuk. Mindegyik munkalap 2 oldal nyomtatva, és itt van a probléma: az egyik oldal álló lenne, a másik fekvő helyzetű, legalábbis a felépítésük miatt így férnének rá a papírra. Hogyan tudnám ezt megoldani, hogy ne kelljen mindig átállítani az oldalbeállítást az első oldal után? Magyarán rámennék egy munkalapra, és kinyomtatná, az elsőt álló helyzetben, a másodikat fektetve...word-nél OK, hogy szakasztöréssel, de itt (2003-as excelem van) nem találtam ilyet.
Köszönöm a segítséget
-
lappy
őstag
Szia Delila_1!
Ebben tudnál nekem segíteni!
Az alábbi macrót kellene 2007 ben használnom, de nem vagyok toppon a macróban hogy hogyan tudom átalakítani.
A cél az hogy egy gombot megnyomva könyvtárból lehessen kiválasztani egy .xls kiterjesztésű fájlt és azt betölti majd a munkalapra.!
Ez a macro viszont csak 2003 ban megy az Application.FileSearch miatt.Private Sub UserForm_Initialize()
Dim KERES As Object
Dim FILEOK() As StringSet KERES = Application.FileSearch
KERES.LookIn = "C:\TRS\Munka"
KERES.Filename = "*.xls"
If KERES.Execute > 0 Then
DARABSZAM = KERES.FoundFiles.Count
ReDim FILEOK(DARABSZAM)
For I = 1 To DARABSZAM
FILEOK(I) = KERES.FoundFiles(I)
Next I
File_lista.List = FILEOK
End IfFile_lista.SetFocus
End Sub
-
Delila_1
veterán
válasz
dellfanboy #14814 üzenetére
Ezt így nem tudod megoldani. Honnan tudja a gép, hogy a NOK és a Nokia azonos termékre vonatkozik?
Neked kell gondoskodnod arról, hogy jó adatokat vigyél be, akkor segít a gép. -
Delila_1
veterán
válasz
#45553408 #14821 üzenetére
Rosszul adtam meg a képletet, bocsi. Kárpótlásul mellékelek egy képet, amin 2 féle módon jelenítem meg a darabszámot. A C oszlopba jön az összefűzős képlet, a D és E erre hivatkozik.
D2: =DARABTELI(C:C;C2)
E2: =DARABTELI(C$2:C2;C2)Látod a különbséget, hogy a D oszlopban minden előfordulás mellé kiírja az összes előfordulás darabszámát, az E oszlopban pedig sorszámozza az előfordulásokat. Ezt a $ jellel lehet elérni.
-
Delila_1
veterán
Így más a leányzó fekvése.
Sub Osszevon()
Const utvonal = "D:\valami\"
Dim FN As String, WB As Workbook, lsz As Integer
Application.DisplayAlerts = False
Set WB = ActiveWorkbook
ChDir utvonal
Do
Workbooks.Open Filename:=FN
lsz = Sheets.Count
WB.Activate
ActiveSheet.Copy After:=Workbooks(FN).Sheets(lsz)
ActiveWorkbook.Save
ActiveWindow.Close
End If
FN = Dir()
Loop Until FN = ""
Application.DisplayAlerts = True
End Sub -
Delila_1
veterán
válasz
#45553408 #14816 üzenetére
Az A oszlopba másolod a neveket, B-be a számokat. A C2 képlete (címsort feltételezve)
=A2 & " " & B2 (szóköz van a két idézőjel között).
Ezt lemásolod az adataid utolsó soráig.
D2-be: =darabteli(B:B,A2), ezt is másold le. Minden sorban megmutatja, hogy az adott előadó ezzel a számával hányszor szerepel a listában. Ha 5-ször, akkor mind az 5 helyen kiírja. -
Delila_1
veterán
válasz
marchello1 #14810 üzenetére
Megcsináltam az első 6 lapot. A technika:
- nyomva tartott Ctrl mellett a 06-os lapfület jobbra húzod
- felengeded az egér, gombját, majd a Ctrl billentyűt
- átnevezed a lapot 07-re
- a C5 cellában a 05-ös füzetre való hivatkozást átírod 06-ra.Jöhet a következő lap.
Jövőre 1 adatot kell átírni a 01-es lapon a C5-ös cellában, ott is csak az évszámot.
Nem olyan nagy munka!Szerk.: egyszerre több kijelölt lapot is másolhatsz, de úgy könnyebb eltéveszteni.
-
válasz
dellfanboy #14814 üzenetére
akkor szerintem fkeres fv. kell neked.
-
lappy
őstag
válasz
dellfanboy #14812 üzenetére
Szia!
Ha csak az ár kell mellé egy cellába akkor =b1! -
dellfanboy
őstag
Van két cellám a1-ben Nok500 szerepel b1-ben ennek a nok500-nak x ft-os ára míg z43-ban Nokai 500/sl szerepel . Egy olyan fv-t keresek ami.
Ahol a b1-ben lévő árat z 43 mellé tudnám tenni. -
sziasztok!
két excel táblában keresem a duplikációkat. ha egymás alá másolom őket, akkor conditional formattin-gal a nagy részét meg is találja. viszont az egyik táblázatom ékezetes, a másik pedig ékezet nélküli, ezért néhány duplázódott elem kimarad, aminek a nevében ékezet van. hogyan lehet megoldani, beállítani, hogy ezeket is kiszűrje? köszönöm! -
lappy
őstag
Erre valakinek vmi ötlete?
[link] -
Delila_1
veterán
válasz
marchello1 #14797 üzenetére
Nézd meg a linken a cellák formátumát is.
-
Delila_1
veterán
A D:\valami\ könyvtárban található *.xls fájlokat nyitja meg, és az indító füzet (ebbe írd be a makrót) lapjai mögé másolja a behívott fájlok aktuális lapját, végül az indító fájlt lementi az eredeti helyére. Ez a fájl NE legyen azonos könyvtárban a behívandókkal.
Sub Osszevon()
Const utvonal = "D:\valami\"
Dim FN As String, WBN As String, lsz As Integer
Application.DisplayAlerts = False
WBN = ActiveWorkbook.Name
ChDir utvonal
Do
lsz = Sheets.Count
Workbooks.Open Filename:=FN
ActiveSheet.Copy After:=Workbooks(WBN).Sheets(lsz)
Windows(FN).Activate
ActiveWindow.Close 'bezárás
End If
FN = Dir()
Loop Until FN = ""
ActiveWorkbook.Save
Application.DisplayAlerts = True
End Sub
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztalos klub
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Counter-Strike 1.6
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Apple MacBook
- Fujifilm X
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest