- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PETEE78
senior tag
válasz
slashing #24098 üzenetére
Teljesen igazad van..
Előtte egy kérdésem volna, ha ezel sem sikerül, akkor csinálok egy minta filet.Egy adott oszlopra (I) rászűrtem. a végére szeretnék darabszámot kapni a nem üres cellákról úgy, hogy az ismétlődő cellákat csak egyszer számolja az oszlopon belül. Függvény, szűrési feltétel bármivel megoldható..
-
slashing
senior tag
válasz
PETEE78 #24097 üzenetére
de ha összegezni akkarsz akkor ne a darabhatöbbet használd hanem a szumhatöbb-et úgy már lehet meglesz amit akarsz de egy mintafájl sokat segítene(nem képformában!) lehet többen nekifutnak ha van egy fájl amin dolgozni lehet és már nem kell létrehozni még azt is....
(#24096) nrg007 nem igazán látok rá, saját tudásom alapján :/ ami nem feltétlenül jelenti azt hogy nem lehet, sőőőt....
-
slashing
senior tag
válasz
nrg007 #24092 üzenetére
akkor passzolom mivel az összes keres függvény az első találatig keres... maxium egy írgalmatlanul hosszú Ha függvényel meg lehetne csinálni de ha van 100 cég akkor 100 ha függvényt egymásba ágyazni nem is hiszem hogy lehet(korábbi verziók tuti korlátozzák a számát) meg azt hibamentesen kezelni szinte lehetetlen....
talán valamilyen tömbfüggvénnyel meg lehetne csinálni de azokhoz sajnos nem értekPETEE78
Te is ugyan ebben a hibában szendvedsz nem lehet egyszerre ilyen szűréseket képletezni mert pont erre találták ki magát a szűrést....
-
slashing
senior tag
válasz
nrg007 #24090 üzenetére
felesleges külön oszlopba gyűjteni és túlon túl bonyolult is ha egyáltalán normálisan meg lehet csinálni. Ha nem kell sorszám elé akkor egy sima szűrés az igen-re és másolás ha kell a sorszám akkor meg az forrás táblázat elé beszúrsz egy új oszlopot a sorszámnak. Az A2 cellába meg a következő képletet írod:
=RÉSZÖSSZEG(103;$B$2:B2)
lehúzod az képletet a többi cellára és ezután csinálsz egy szűrést az igen-re és a sorszám változni fog....
példa: letölt
-
nrg007
csendes tag
Szeretnék segítséget kérni.
A problémám a következő. Ahogy a képen is látszik van két táblázatom.
Az egyikben vannak cégek és a cégek telefonszámai. Valamint van egy oszlop az elején, ahol ki lehet választani, hogy melyik cég adataira van szükségem (igen/nem).A másik táblázatban kellene megjeleníteni azokat az adatokat, amelyekre szükség van, de egymás alá közvetlenül, úgy, hogy ne legyen duplikáció.
Nem tudom, hogy meg lehet-e oldani makró nélkül. Jó lenne.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
PETEE78
senior tag
=DARABHATÖBB(U2 : U1000;"01 alma";I2:I1000;nemüres és nem ismétlődik)
A nem üres és nem ismétlődik kritériumot hogyan tudnám beírni?
-
PETEE78
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre volna szükségem...Munka1 lap:
U oszlop (U2-U1000)="szám és szöveg" cellák
I oszlop (I2-I1000)="szám és szöveg" cellákszeretném a "szumma" lapon a B2-es cellába összegezni pl az U oszlopban szereplő "01 Alma"-hoz tartozóan az I oszlopban található adatokat.Tehát az I oszlopban hány darab külön "szám és szöveg" cella van és az I oszlopban ha van ismétlődés, akkor azt már ne számolja pluszba.
Segítségeteket előre is nagyon köszönöm!
-
Delila_1
veterán
-
baderoli
tag
Sziasztok!
Tud olyat az excel, hogy egy adott cella értékét elosztja az aktuális hónap hátralévő napjainak a számával?
Esetleg kaphatnék egy ilyen képletet?Üdv!
Olivér -
slashing
senior tag
szerintetek melyik a logikusabb oldalszámozás az aktuális oldal/összes oldal pl.: 1/5 vagy az összes oldal/aktuális oldal 5/1 ? Én az előbbit preferálnám, logikusabbnak tűnik de sokan az utóbbit használják a cégnél
szerintetek?
-
wolfman
veterán
válasz
Mittu88 #24079 üzenetére
Nem. Úgy van hogy írom a táblázatot és valami bill kombó megnyomhatok a nagy sebességemben vagy nem tudom, de néha így adja be. Klikkelek és alatta még 5 cellát kijelöl. Nagyon zavaró tud lenni.
Ha ki akarok egy cellát jelölni, akkor klikk és feljebb kell 4-el húzni az egeret. -
wolfman
veterán
Sziasztok!
Microsoft Excel 2010-et használok. Egy ideje észrevettem, hogy előjön olyan hiba, hogy ha rákattintok egy cellára, akkor alatta még 3 vagy 4-et is kijelöl. Ha huzogatom akkor is folyamatosan öttel alatta érzékeli a kattintást. Ez valami művelet végrehajtása után jöhet elő, mert ha bezárom az adott doksit és megynyitok egy másikat, akkor ott ez már nincs, viszont az amiben előjött, abban még ott marad.
Ez mi? Hogy lehet visszacsinálni?
-
Delila_1
veterán
válasz
chris-v #24075 üzenetére
Egy makróval megoldhatod.
Sub Frissites()
ActiveSheet.PivotTables("Kimutatás1").PivotCache.Refresh
End SubEzt a makrót a lapon egy gombhoz rendeled. A Kimutatás1 helyére a saját kimutatásod nevét írd be.
Egy kattintással több, ha a kimutatáson jobb gombbal klikkelsz, frissítés. -
chris-v
senior tag
válasz
Delila_1 #24048 üzenetére
Köszönöm Delila, úgy néz ki ez a megoldás lesz amit javasoltál.
Viszint kérdésem lenne, azt be lehet állítani valahol, hogy ahogy írom be az értékeket úgy frissüljön a kimutatás?
A beállításokban találtam olyan lehetőséget, hogy az excel megnyitásakor frissüljön, de folyamatos, vagy időnkénti frissítésre nem találtam megoldást. -
Fferi50
Topikgazda
Szia!
Ehhez egy kissé meg kell variálni az fkeres és ha függvényeket, (nem írtad, milyen excel verziód van. 2010-től működik a hahiba függvény is, én ezt vetettem még be.)
Az egyszerűség kedvéért elneveztem a vizsgálandó tartományokat, az első munkafüzet tartományának neve elso, a másodiké masodik, a harmadiké harmadik.
A kigyűjtött értékek az E oszlopban vannak, a képletek a G,H,I oszlopokba kerülnek:
F1 cella képlete:
=HAHIBA(FKERES(E1;elso;2;0);HAHIBA(FKERES(E1;masodik;2;0);HAHIBA(FKERES(E1;harmadik;2;0);"")))
G1 cella képlete:
=HA(HAHIBA(FKERES(E1;harmadik;2;0);"")=F1;"";HA(HAHIBA(FKERES(E1;masodik;2;0);"")=F1;HAHIBA(FKERES(E1;harmadik;2;0);"");HA(HAHIBA(FKERES(E1;masodik;2;0);"")="";HAHIBA(FKERES(E1;harmadik;2;0);"");HAHIBA(FKERES(E1;masodik;2;0);""))))
H1 cella képlete:
=HA(HAHIBA(FKERES(E1;harmadik;2;0);"")=F1;"";HA(HAHIBA(FKERES(E1;harmadik;2;0);"")=G1;"";HAHIBA(FKERES(E1;harmadik;2;0);"")))Ezeket kell végighúzni a 3 oszlopon.
A hahiba függvény a Ha( hibás(kifejezés), hibaesetén,nem hiba esetén) összetett függvényt helyettesíti.
Üdv.
-
Delila_1
veterán
Próbáld meg a lenti makróval.
Sub Kigyujtes()
Dim sor As Long, WF As WorksheetFunction, uoszlop As Integer
Set WF = Application.WorksheetFunction
Sheets(4).Activate
sor = 1
Do While Cells(sor, 1) <> ""
uoszlop = Cells(sor, Columns.Count).End(xlToLeft).Column + 1
If WF.CountIf(Sheets(1).Columns(1), Cells(sor, 1)) > 0 Then
Cells(sor, uoszlop) = _
WF.VLookup(Cells(sor, 1), Sheets(1).Range("A:B"), 2, 0)
uoszlop = uoszlop + 1
End If
If WF.CountIf(Sheets(2).Columns(1), Cells(sor, 1)) > 0 Then
Cells(sor, uoszlop) = _
WF.VLookup(Cells(sor, 1), Sheets(2).Range("A:B"), 2, 0)
uoszlop = uoszlop + 1
End If
If WF.CountIf(Sheets(3).Columns(1), Cells(sor, 1)) > 0 Then
Cells(sor, uoszlop) = _
WF.VLookup(Cells(sor, 1), Sheets(3).Range("A:B"), 2, 0)
End If
sor = sor + 1
Loop
End Sub -
gyu84
tag
Üdv!
Segítséget szeretnék kérni. Nagyon leegyszerűsítve a probléma, adott egy táblázat 3 fülön az A oszlopban nevek, mellette most legyen csak a B oszlopban értékek, a 3 fülön a nevek nem ugyanazok, de van átfedés. Egy negyedik fülre felkerül az összes név, az A oszlopba, a B-D oszlopba a névhez tartozó értékek, de pl ha az első oszlopban a névhez nem volt az első fülön érték akkor a 2 fülön lévő adat és így tovább.
Próbálkoztam a HA és FKERES függvények kombinációjával, az első oszlop rendben volt, de a másodiktól már nem. Ha pl egy névhez a 3. fülön volt érték akkor azt betette a B-C oszlopokba is.
Lehet hogy a képről jobban érthető, hogy mi lenne a célom.Köszönöm előre is!
-
PETEE78
senior tag
beszummázom külön és azt a szumm cella értéket rendelem hozzá.
Köszönöm Mindenkinek a segítséget!
-
PETEE78
senior tag
Sziasztok!
Banális. kérdés
Ha G96=adott szöveg,akkor számolja össze az L96 M96 N96 O96 cellákba beírt számokat és szummázza nekem mondjuk Z96-os cellába
Segítségeteket előre is nagyon köszönöm!
-
b3n1t0
csendes tag
-
nahela07
újonc
Sziasztok. Segitséget szeretnék kérni. Hogyan lehetne megoldani hogy a G3 cellában lévő szám alapján - esetünkben ez a 5 - a bal oldali táblázatból az excel felismerje hogy az 5-ös a 4-től 5,9-ig tartományba tartozik (6. sor) amihez szintén tartozik egy szám a 2-es (E6) és ezzel a számmal megszorozza a H3-as cellát (esetünkben ez a 8-as), az eredményt pedig beirja az I3 cellába. Remélem érthető volt a kacifántos magyarázatom :-) Segitségeteket előre is köszönöm.
-
gorgo
őstag
Sziasztok!
Nem boldogultam az Excel súgóval... Függvénnyel kellene növekvő sorba rendeznem egy számokból álló adatsort. (menüből nem jó, VB-t programozni nem tudok). Van erre használható függvény?
-
Delila_1
veterán
válasz
chris-v #24047 üzenetére
Sokkal egyszerűbb, könnyebben kezelhető és jobban átlátható, ha a napokat folyamatosan, egymás alá írod, majd az egészből kimutatást készítesz.
Ahogy a képen látod, az első 4 oszlopot tartománnyá alakítottam (táblázatban állva Ctrl+r, táblázat rovatfejekkel bejelölve), mert a sorok bővülését így a táblázat frissítése figyelembe veszi. Másképp lekérdezéskor módosítanod kellene a kimutatás tartományát.
A kész kimutatásban a dátumok előtti mínusz jelre kattintva a megnevezések eltűnnek, csak a napi bevétel és kiadás összegző sora látszik.
-
chris-v
senior tag
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség. Valószínűleg az fkeres fügyvény lesz a megoldás, de meghaladja a dolog a képességeimet.
Megpróbálom felvázolni miről is van szó:
Vannak oszlopok amely szövegeket tartalmaznak pl: tartozékok, előleg, stb és közvetlen mellette egy másik oszlop a Ft-os értékkel. Tehát Pl: tartozék – 15.000 Ft. Ezek az értékek többször szerepelnek több oszlopban is.
Na most egy új fülön ezeket kellene összegezni. Tehát kellene egy fügyvény, ami kikeresi az összes “tartozék” szót és a mellette lévő összegeket összeadja és az így kapott értéket kiírja. -
csferke
senior tag
Sziasztok!
Valamit úgylátszik elkutyultam, mert nem működik az MS Office 2007 Help-je (angol office).
Amikor a Word-ban, Excel-ben F1-et nyomok akkor a következő ablak jelenik megMegpróbáltam a telepítő CD-ről a javítást (Repair) de
semmi sem változott.
Tud-e valaki segíteni, hogy megint elérhető legyen a Help?
köszi
-
tgumis
tag
válasz
m.zmrzlina #24040 üzenetére
müxik csak az utcsó munkalap nem volt kikódolva így amiatt megállt.
KÖSZI KÖSZI KÖSZI
egy délutánnyi időt spóroltál meg nekem. -
tgumis
tag
válasz
m.zmrzlina #24038 üzenetére
szia kösz a kikódolás az működik viszont a lekódolás valamiért nem.
Van valakinek ötlet.
valószínű az active sheet az ami bezavart tegnap -
m.zmrzlina
senior tag
válasz
tgumis #24036 üzenetére
Bocs, úgy látszik már késő volt tegnap.
Sub kodolas()
' munkalap védetté tétele
For Each ws In Worksheets
ws.Protect Password:="xxxxxx", UserInterfaceOnly:=True
NextEnd Sub
Sub kikodolas()
' munkalap kikódolás
For Each ws In Worksheets
ws.Unprotect Password:="xxxxxx"
NextEnd Sub
Gondolom az történt, hogy az aktív lapon megcsinálta a dolgot a többin nem.
-
slashing
senior tag
http://stackoverflow.com/questions/21918166/excel-vba-for-each-worksheet-loop
Sub forEachWs()
Dim ws As Worksheet
For Each ws In ActiveWorkbook.Worksheets
Call resizingColumns(ws)
Next
End Sub
Sub resizingColumns(ws As Worksheet)
With ws
.Range("A:A").ColumnWidth = 20.14
.Range("B:B").ColumnWidth = 9.71
.Range("C:C").ColumnWidth = 35.86
.Range("D:D").ColumnWidth = 30.57
.Range("E:E").ColumnWidth = 23.57
.Range("F:F").ColumnWidth = 21.43
.Range("G:G").ColumnWidth = 18.43
.Range("H:H").ColumnWidth = 23.86
.Range("i:I").ColumnWidth = 27.43
.Range("J:J").ColumnWidth = 36.71
.Range("K:K").ColumnWidth = 30.29
.Range("L:L").ColumnWidth = 31.14
.Range("M:M").ColumnWidth = 31
.Range("N:N").ColumnWidth = 41.14
.Range("O:O").ColumnWidth = 33.86
End With
End Subez alapján szerkeszd át...
-
tgumis
tag
válasz
m.zmrzlina #24035 üzenetére
sajna nem megy:S
-
m.zmrzlina
senior tag
-
tgumis
tag
Sziasztok4
Át tudja nekem variálni valaki ezt a két makrót hogy a munkafüzetemben lévő sok lapon ne kelljen eggyenként végigfuttatni hanem automatikusan mind a 90 munkalapon végigfusson ha elindítomSub kodolas()
'
' munkalap védetté tétele
ActiveSheet.Protect Password:="xxxxxx", UserInterfaceOnly:=True
End Sub
Sub kikodolas()
'
' munkalap kikódolás
ActiveSheet.Unprotect Password:="xxxxxx"
End Sub -
Delila_1
veterán
válasz
DrojDtroll #24032 üzenetére
Szívesen.
-
Delila_1
veterán
válasz
DrojDtroll #24027 üzenetére
Megszüntettem az első két sorban az összevonásokat, mert mint sok más helyen, itt is problémát okozott az autoszűrésnél.
A P1 cellában kiválaszthatod, melyik csoport adatait akarod megszámolni. Ennek megfelelően szűri a táblázatodat, az eredményt az R1 cellába írja. Itt a 0 és 9 közötti érték helyett hosszabb számot is írhatsz, mindig eszerint szűr.
Ha beírás helyett törlöd a P1 értékét, a táblázatod minden adata látszik, az R1 az összes adatod darabszámát mutatja.
A fájl makrót tartalmaz, xlsm a kiterjesztése.
-
Wyll
őstag
válasz
Delila_1 #24026 üzenetére
Most jövök rá, hogy a te #24020-as példád is tartalmaz hibát (szerintem):
=indirekt("konfig!B2" & "[sample.xlsm]Munka1!definialtnev")Ugyanis a konfig!B2 tartalmát nem indirekten kell értelmezni (hanem csak majd az annak a tartalmából és a még hozzáfűzött szövegből keletkező egészet), ezért szerintem nem kéne köré idézőjel:
=indirekt(konfig!B2&"[sample.xlsm]Munka1!definialtnev")Itt jön viszont, hogy valóban space is van benne, tehát szerintem így kéne:
=INDIREKT("'"&konfig!B5&"[sample.xlsm]Munka1'!B5")
... csakhogy így sem jó
Mellette egy cellában - teszt céljából - a
='\\eleresiut\[sample.xlsm]Munka1'!B5
viszont működik -
DrojDtroll
veterán
válasz
Delila_1 #24016 üzenetére
Újabb problémám van.
Az A oszlopot szöveggé alakítottam, mert gondoltam így könnyebben meg lehet csinálni amit szeretnék.
Meg kellene számolni az adott kutatócsoporthoz (L3) hány növény tartozik, és sajnos ezt segédcella használata nélkül kell tenni.
A következőkre gondoltam:
=DARABTELI(A3:A689, "?????"&SZÖVEG(L3, 0))
(tudjuk, hogy az azonosító mindig hat karakter hosszúságú)
=DARABTELI(A3:A689, "*"&SZÖVEG(L3, 0))de mindig nullát kapok eredményül.
Hogyan lehetne ezt megoldani? -
Delila_1
veterán
Ahol szóköz van, aposztrófok közé kell tenned az egészet.
indirekt("'elérési út'" & ...
Rossz példa, mert az eleresiut éppen egy cellában van, de így talán érthető.
Szóközzel ritkítva a láthatóság kedvéért:" ' elérési út ' "
Egyébként bevett szokás alsó kötjelet használni szóközök helyett, akkor nincs szükség ilyen cifraságokra.
-
Wyll
őstag
válasz
Delila_1 #24020 üzenetére
Ááááá, nem jó
Se így:
=INDIREKT("konfig!B5"&"[sample.xlsm]Munka1!B5")
Se így:
=INDIREKT("eleresiut"&"[sample.xlsm]Munka1!B5")
Se így:
=INDIREKT(eleresiut&"[sample.xlsm]Munka1!B5")Az eleresiut cella helyesen \-re végződik, viszont van az elérési útban space. Az nem lehet gond?
-
pirit28
csendes tag
válasz
Fferi50 #24017 üzenetére
igen lehet hogy abban lesz a bibi viszont van e valami megoldás ennek a megkerülésére mert kb 10 gépen nyitják meg a file-t és ezen gépek beállításának módosítására nincs lehetőség.(nem rendszergazdák,jogosutság zéro).A TEXT formátum nem kötelező ,ha ezt valami másra át tudnád válttni (pl időformátum ami kötött,és csak órára vonatkozna)az lenne a legjobb,csak azért hagytam benne mert ez a legutolsó forma amit használok jelenleg.
-
Delila_1
veterán
válasz
DrojDtroll #24015 üzenetére
Szívesen.
-
Delila_1
veterán
válasz
DrojDtroll #24011 üzenetére
Feltételes formázás A2-től:
=JOBB($A1;1)=$L$3&""
A képlet végén a dupla idézőjel szöveggé alakítja az L3-ban lévő számot, mert a JOBB függvény eredménye is szöveg típusú.
Az érvényesség tartománya $A: $G.
-
Wyll
őstag
Van egy - szerintem - furmányos kérdésem. Egy ilyen hivatkozást szeretnék kreálni a kontroll.xlsm fájlomban:
='\\szerver\mappa szunettel\[sample.xlsm]Munka1'!definialtnev
Csakhogy konkrétan ez a '\\szerver\mappa szunettel\' út a kontroll.xlsm egy másik munkalapján van egy cellában (konfig!B2). Amire nem mellesleg definiáltam is már egy nevet: eleresiut.
Ezekből hogy lehet kihozni, hogy ugyanazt adja, mint a fenti képlet?Valami ilyesmire gondolok:
='eleresiut'[sample.xlsm]Munka1!definialtnev
-
DrojDtroll
veterán
Adott a következő táblázat:
Az első oszlop tartalmazza az azonosítót. Az L3-ban megadunk egy kutatócsoportot. Minden azonosító utolsó számjegye azonosítja a hozzá tartozó kutatócsoportot.
Azt kellene csinálni, hogy az L3-ban megadott kutatócsoporthoz tartozó sorok hátterét A-tól G-ig sárgára változtatni.
Ezt hogyan lehet feltételes formánssal?
-
pirit28
csendes tag
Jó napot az uraknak hölgyeknek !
Ismét egy kis segítségre lenne szükségem , mégpedig ebben
van ez a függvényem ami néha szokatlanul viselkedik
=TEXT(VLOOKUP(B143;$A$19:$D$131;3;0);(("óó:pp")))néha 01:00 ír eredményül, néha óó:pp-t
biztosan a megadott feltételek nem felelnek meg neki ,de már annyiféle variációt adtam meg ,hogy több nem is jut eszembe.Ezzel szenvedek 2 hónapja.
Hozzátenném ,hogy ha két külömböző gépen nyitom meg egyugyanazon excel file-t akkor valamelyiken működik a másikon meg nem ,csak úgy ha átírom az óó:pp hh:mm-re .
Valamiért a sima vlookup sem jó, pedig a cella general formátumban van.
Ebben kérném hozzáértő segítségét.
Köszönöm -
-
HisHis
csendes tag
-
szjoci
őstag
Sziasztok!
Excel 2003-ban akadt a következő problémám:
Van egy táblázat értékekkel feltöltve, a felső sorban a hónapokkal. Az utolsó oszlopba szeretnék egy olyat csinálni, hogy listába teszem a hónapokat, és amelyik hónapot kiválasztom, azok az adatok látszódjanak ebben az utolsó oszlopban.
Ha nem 2003-as excelben szeretném megcsinálni, akkor HA függvénnyel nem túl szépen, de meg tudnám oldani a következőképpen:
Mondjuk A1-ben van a Lista a hónapokkal, A3-tól kezdődnek az adatok
=HA($A$1="Január";A3;HA($A$1="Február";B3;HA($A$1="Március";C3; és így tovább...Viszont a 2003-as excelben csak 7 beágyazódás lehetséges, így augusztus után megállt a tudomány
Van valami ötletetek más megoldásra?Köszönettel,
Joci -
tgumis
tag
válasz
m.zmrzlina #23926 üzenetére
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Okos Otthon / Smart Home
- Fujifilm X
- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- Bundle topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest