- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
válasz
bnorci71
üzenetére
Ez csak megszokás kérdése
Én már 4 éve nem ültem Windows 7 elé, mert azonnal váltottam 8-ra és 10-re is a megjelenésekor, hogy átszokjak minél hamarabb az új felületre és pár hónapja odakeveredtem egy 7-eshez... hát nagyon lassan bírtam dolgozni rajta, annyira elszoktam tőle. 8-ason sem pörgök sokkal gyorsabban, ha odakeveredek, de ez tényleg nagyon ritka. Sok dolog egyébként sokkal egyszerűbb a 10-en, pár dologban visszalépés csak, ha lehet annak nevezni. -
MasterMark
titán
válasz
bnorci71
üzenetére
A frászért nem lehet a változásokat elfogadni? Semmiből nem tart, hogy máshol van. Pláne 8 óta ott van a kereső, már az első betűt beírva ott lesz amit keresel... Sosem értettem ezért miért kell hisztizni.
Van ott egyéb gond amiért megérteném a hisztit, de akkor is még vállalható kompromisszumok ezek nagyrészt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Nintendo Switch 2
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen processzort vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Amazon Fire TV stick/box
- DUNE médialejátszók topicja
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Chrome
- További aktív témák...
- CREALITY Ender-3 V3 KE
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T4 PLUS 400W
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Én már 4 éve nem ültem Windows 7 elé, mert azonnal váltottam 8-ra és 10-re is a megjelenésekor, hogy átszokjak minél hamarabb az új felületre és pár hónapja odakeveredtem egy 7-eshez... hát nagyon lassan bírtam dolgozni rajta, annyira elszoktam tőle. 8-ason sem pörgök sokkal gyorsabban, ha odakeveredek, de ez tényleg nagyon ritka. Sok dolog egyébként sokkal egyszerűbb a 10-en, pár dologban visszalépés csak, ha lehet annak nevezni.