- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Tudom mert én szoktam ide belinkelgetni az adatlapot.
De ez nem azt jelenti, hogy nincs hivatalos támogatás, hanem hogy egy rakás szar az adatlap.Már ezt is leszedték, de évekig kint volt a saját InTru 3D leírásuk alatt.:
Q: Which Intel graphics support Intel® InTru™ 3D Technology?
A: Intel InTru 3D Technology is supported by the following products:
...
- Intel® Pentium™ & Celeron™ Processors with Intel® HD Graphics (formerly codenamed Bay Trail)
... -
stigma
addikt
Az a gond, hogy elég furcsa a dolog, mert Mikor a Kliensen lejátszom a filmet Plex max 10-20%-os a lejátszásom, több nem igazán volt.
A lejátszás alapon van asszem Direct Play, még nem tettem Direct Stream-re de azt a mai nap estefele kipróbálom majd.
Fura az az nekem, hogy az otthoni Am1-es Amd 5350-en aminek R3-as az alaplapra integrált VGA-ja, ott feltepelítés után max 5-10%-ot eszik ha épp bármilyen Kliensen (Laptop, telefon ) lejátszok egy filmet.
Fviszont amit nem érte hogy Q1900-as lappal, amina szerver volt, simán ment a Plex minden gigszer nélkül akár Win akár Linuxon, akadásmentesen több gépen is egyszerre (egy videon láttam amit azóta leszedtem 3 eszközön egyszerre streamelve)
Q1900 tudtommal a mostani N3150 elődje.
-
törölt tag
Pontosan, ezeket lesd meg:
AUDIOPHILE OPTIMIZER
CAD, computer audio design
Fidelizer
Black Viper(#26590) bajnokpityu
Színek érdekes kérdés, nálam ezért madVR és LUT profil felel (de nem vagyok elégedetlen a normál kalibrálás és XBMC-vel sem), ennél jobbat kívánni sem tudnék, de időm engedi utánajárok az OSX hekknek, azonban nulláról kell kezdenem ... -- tudniillik kuka vagyok hozzá. Egyáltalán Kaveri mellett AMD alapon lehetséges? Intelben nem gondolkodom, az A8-7600 mindent hoz amire vártam és szükségem van.
-
sb
veterán
Eljárt az idő ezek felett a Brazos, Ion gépek felett úgy látszik. Persze tökéletesen elég HTPC-nek, de teljesítmény/fogyasztásban túlléptük őket.
Én most mértem meg az "új" gépet:
A6-3620, jelentősen alulfeszelve és 2.2GHz(2.5 Turbo)-ról visszavéve 1.8GHz-re. Tehát jóval lassabb, de azért így is gyorsabb, mint a a fentiek.Idle 1 SSD + 2x3.5" HDD-vel 28W körül megy. XBMC lejátszás 31-32W, Prime95 51-52W körül. (1HDD-vel kb. -4-5W még lejönne)
Szóval - bár erős rásegítéssel, de ezek is hozzák azt az idle/light load szintet. Természetesen a max nagyobb, de jóval erősebb is. És persze már ez is ősréginek számít, Trinity, Richland, Kaveri mind jobbak már ennél valamivel.
Az Intel Celeronok/Pentiumok esetén pedig akár kisebb is lehet mindhárom fogyasztási érték. Az alulfeszelt G2020 pl. idle, lejátszás és max loadban is alatta maradt a régi Atomomnak.
Más: Senki nem mozdult még rá a Bay Trail Atomra? Elég erős és elvileg megy a 24p is, de utóbbira érdekelne egy megerősítés felhasználótól.
-
törölt tag
Magához a renderer futtatásához elég, csak a scaling algoritmusok nem lehetnek túl magas minőségi beállításon. Tehát pl chroma upscaling, image u. Lanczos vagy Spline menni fog, a Jinc pedig nem, ahogy az anti-ringig sem kapcsolható be.
(#26215) Barthezz2
Full HD, beleértve BD50-et HD hanggal is simán megy vele, egyedül a hardver limitáció miatt Blu-ray 3D támogatás nincs. Táp 1-2 HDD ill BD meghajtóval elég lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Milyen NAS-t vegyek?
- Apple Watch
- Hegesztés topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen processzort vegyek?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged