- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Yettel topik
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Erős, de energiahatékony lesz a Dimensity 9500
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Tudom mert én szoktam ide belinkelgetni az adatlapot.
De ez nem azt jelenti, hogy nincs hivatalos támogatás, hanem hogy egy rakás szar az adatlap.Már ezt is leszedték, de évekig kint volt a saját InTru 3D leírásuk alatt.:
Q: Which Intel graphics support Intel® InTru™ 3D Technology?
A: Intel InTru 3D Technology is supported by the following products:
...
- Intel® Pentium™ & Celeron™ Processors with Intel® HD Graphics (formerly codenamed Bay Trail)
... -
stigma
addikt
Az a gond, hogy elég furcsa a dolog, mert Mikor a Kliensen lejátszom a filmet Plex max 10-20%-os a lejátszásom, több nem igazán volt.
A lejátszás alapon van asszem Direct Play, még nem tettem Direct Stream-re de azt a mai nap estefele kipróbálom majd.
Fura az az nekem, hogy az otthoni Am1-es Amd 5350-en aminek R3-as az alaplapra integrált VGA-ja, ott feltepelítés után max 5-10%-ot eszik ha épp bármilyen Kliensen (Laptop, telefon ) lejátszok egy filmet.
Fviszont amit nem érte hogy Q1900-as lappal, amina szerver volt, simán ment a Plex minden gigszer nélkül akár Win akár Linuxon, akadásmentesen több gépen is egyszerre (egy videon láttam amit azóta leszedtem 3 eszközön egyszerre streamelve)
Q1900 tudtommal a mostani N3150 elődje.
-
törölt tag
Pontosan, ezeket lesd meg:
AUDIOPHILE OPTIMIZER
CAD, computer audio design
Fidelizer
Black Viper(#26590) bajnokpityu
Színek érdekes kérdés, nálam ezért madVR és LUT profil felel (de nem vagyok elégedetlen a normál kalibrálás és XBMC-vel sem), ennél jobbat kívánni sem tudnék, de időm engedi utánajárok az OSX hekknek, azonban nulláról kell kezdenem ... -- tudniillik kuka vagyok hozzá. Egyáltalán Kaveri mellett AMD alapon lehetséges? Intelben nem gondolkodom, az A8-7600 mindent hoz amire vártam és szükségem van.
-
sb
veterán
Eljárt az idő ezek felett a Brazos, Ion gépek felett úgy látszik. Persze tökéletesen elég HTPC-nek, de teljesítmény/fogyasztásban túlléptük őket.
Én most mértem meg az "új" gépet:
A6-3620, jelentősen alulfeszelve és 2.2GHz(2.5 Turbo)-ról visszavéve 1.8GHz-re. Tehát jóval lassabb, de azért így is gyorsabb, mint a a fentiek.Idle 1 SSD + 2x3.5" HDD-vel 28W körül megy. XBMC lejátszás 31-32W, Prime95 51-52W körül. (1HDD-vel kb. -4-5W még lejönne)
Szóval - bár erős rásegítéssel, de ezek is hozzák azt az idle/light load szintet. Természetesen a max nagyobb, de jóval erősebb is. És persze már ez is ősréginek számít, Trinity, Richland, Kaveri mind jobbak már ennél valamivel.
Az Intel Celeronok/Pentiumok esetén pedig akár kisebb is lehet mindhárom fogyasztási érték. Az alulfeszelt G2020 pl. idle, lejátszás és max loadban is alatta maradt a régi Atomomnak.
Más: Senki nem mozdult még rá a Bay Trail Atomra? Elég erős és elvileg megy a 24p is, de utóbbira érdekelne egy megerősítés felhasználótól.
-
törölt tag
Magához a renderer futtatásához elég, csak a scaling algoritmusok nem lehetnek túl magas minőségi beállításon. Tehát pl chroma upscaling, image u. Lanczos vagy Spline menni fog, a Jinc pedig nem, ahogy az anti-ringig sem kapcsolható be.
(#26215) Barthezz2
Full HD, beleértve BD50-et HD hanggal is simán megy vele, egyedül a hardver limitáció miatt Blu-ray 3D támogatás nincs. Táp 1-2 HDD ill BD meghajtóval elég lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Bitcoin topic
- Kedvenc zene a mai napra
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eredeti játékok OFF topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3087
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest