Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Titiu
csendes tag
válasz
cidalain #64594 üzenetére
Nálam két ötéves lány és egy alig hároméves fiú kapott tavaly Karácsonyra lámpát. Lumintop Tool AA, Convoy T2 és Sofirn SF 12, Ladda akkuval, imádják. Kezelni tudják, és nem sütik ki egymás szemét vele. Mondjuk a kapcsolási sorból kivehetetlen villogásért kár, de ha véletlenül addig nyomkodják, akkor ki- és bekapcsolják.
A fiú most kért olyan fejlámpát, ami apának is van, mágnessel (Skillhunt H03). Valószínűleg Manker E02H-t kap.
A Zanflare F2 és a Lumintop EDC001 nem kellett nekik.
-
vince
őstag
válasz
Az én öt évesemnek egy Manker E02H-ja """van""" (= a családi lámpaflottából ezt használhatja néha), Ikea Laddával teljesen jó.
-
papucsiga
csendes tag
válasz
Szia
Nekem az a véleményem, hogy biztos, ami biztos alapon kb. 150lm-nál erősebb lámpát nem igazán adnék gyerek kezébe. Már az is elég vakító tud lenni. Wuben E01, Lumintop Tool AAA, Sofirn is van ilyesmi méretben vagy valami hasonló. Vagy pl. Az említett Convoynak is van AA verziója. Ezek egy része kicsit drágábban de itthon is beszerezhető. -
MittuDomain_
őstag
válasz
cidalain #64598 üzenetére
Zanflare F2? (Ha még kapható valahol)
Idézem az elemlámpa blog utolsó bekezdését:
"Az építési minőségbe nem lehet belekötni, igaz a tervezésnél jobban is figyelhettek volna, hogy a zárókupakra fel lehessen állítani, igaz a viszonylag hosszú test miatt úgy sem lett volna valami stabil. Az árából kihozták az elérhető legjobb minőséget, ezt mindenképp pozitívumnak ítélem. Aki idősebb rokonának, vagy kisgyermeknek szeretne elemlámpát ajándékozni annak nem kell sokat gondolkoznia, az exkluzív csomagolás adja magát, aki kapja pedig biztosan örülni fog neki."
Vagy esetleg mégis E05?
Most akksival 27USD alatt van az Ali-n. -
MittuDomain_
őstag
válasz
Csatlakozom az előttem szólókhoz, nem adnék ilyen kis gyereknek Li-ionos lámpát*. Talán ha majd 9-10 éves lesz. Egy 3 driveres S2+ csak nehéz a fényeréjéhez képest, akkor inkább egy jó AA elemest, ami ugyanennyit tud kipréselni magából.
*kivételek: Valami amiben van ATR (de ez jóval drágább kategória mint az S2+), elsőre a Convoy S21A jut eszembe mint nem annyira drága cucc, de egyrészt eléggé magasan van az az ATR (50°C környéke), másrészt 21700as és külön töltő is kell.
Esetleg valami 14500as akksival, ami megy elemmel is. (Wuben E05 pl. - a kis liblingem, tudom - , abban van ATR is, akkis is, töltő is, 20$ környékén lesz most ali szülinapon szerintem.) -
ZozzV6
senior tag
-
cidalain
veterán
-
BaLee
addikt
válasz
cidalain #46744 üzenetére
Jah akkor ezt azért konkretizáljuk, mert ha 18650 akksival működő is jó az új teret nyit a dolgoknak. Ott meg a magyar beszerezhetőség lesz leginkább a probléma. Amúgy van előnye az AA lámpáknak, mert tartalék elem ha nincs is nálad, bármikor vehetsz bármelyik boltban, és ha akksival használod akkor erősebb. De olyat, ami nem hideg fehér fényű és kapható is itthon én hirtelen nem találtam.
-
-
WestBam
Topikgazda
válasz
cidalain #41072 üzenetére
Kicsi az esély, hogy legyen. Egy régi cikkemben írtam róla, hogy van olyan drvier amit lehet mókolni grafit cerkával és akár módmemória is lehet benne a végére.
Itt egy kép hozzá, de az ultrafire cikkek közt megtalálod, a kettő legrégebbinél van a leírás hozzá:Nekem nem jött össze a módmemória, cserébe elértem vele, hogy legalább a legmagasabb fokozatban indul el. Már ez is jobb, mint a "next mode memory"
-
ace22
tag
válasz
cidalain #39175 üzenetére
A bontott akku lutri. Volt olyan bontott akkum, ami sehogy sem akart 4.06V fölé töltődni, egy másik pedig 0.5A-es töltésnél kellemetlenül felmelegedett. Kivéve a Lii100-ból hagytam lehűlni, utána már szépen feltöltött teljesen. Mindkettő használható volt feltöltés után, kb. fele névleges kapacitással. Mások simán feltöltődtek.
Új akkuk esetében ilyesmiket nem tapasztaltam.
-
206 cc
senior tag
válasz
cidalain #28301 üzenetére
Szia!
ilyet rendeltem igaz én szekrénybe...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Synology NAS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest