Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
Gyereknek kellene egy kis AA lámpicsku, esti sétánál világítgatni. Módmemória legyen. 2-3 fokozat elég, strobe mód nem szükséges. Sima AA elemmel fogom üzemeltetni. Mondjuk 20 USD-ig. Kettő jutott hirtelen eszembe:
Convoy T2 (17 USD)
Lumintop EDC AA (16 USD)
Van valami más javaslat? Ha nincs akkor a fentiek közül inkább melyik? -
cidalain
veterán
válasz
MittuDomain_ #64599 üzenetére
köszi utánanézek ezeknek is.
Esetleg egy LUMINTOP EDC Mini (vagy AA-val, vagy NiMH-val használva)
-
cidalain
veterán
válasz
MittuDomain_ #64597 üzenetére
és #64595 benfolds
Ok köszi, akkor elnapolom ezt az S2+ témát még.
Viszont akkor mit vegyek ami AA-s? Sima SK68-at? Abból melyik márka az ami megvehető, mert 2 és 10 dollár között milliót találni alin.
ilyesmi van most neki, ehelyett kellene egy olyan ami kicsit "komolyabb", és mondjuk tudom tölthető akkuval (akár NiMH, ha a Li gyerek kezébe inkább nem javasolt) használni. A mostani nem bír sokat NiMH AAA-val.
Vagy itt nincs akkora minőségi ugrás, és maradjon a jelenlegi, max gyakrabban töltöm az akkut? -
cidalain
veterán
Üdv. 5 éves gyerkőc asszem megérett egy normális zseblámpára. Eddig egy noname 1 dolláros AAA elemes lámpácskája volt. Nekem van egy Convoy S2+, vennék neki is egy ilyet, ha nincs ajánlottabb erre a célra:
Most hogy korán sötétedik, ház körül, esti sétáknál világítgatna vele, illetve néha játékból a szobájában.
Jó lenne, ha nem melegedne nagyon, mert azért 5 évesen a fokozatváltásra nem hiszem hogy még tudatosan odafigyelne. Vegyek egy kisebbet, x4-eset?
Szóval S2+ jó döntés? Ha igen mekkora driverrel? -
cidalain
veterán
válasz
gyenesmartin #53998 üzenetére
Kösz. Sejtettem hogy ami ebayen van 0.99-ert az nem lesz okés...
-
cidalain
veterán
Kis segítséget kérnék.
Kollégám szeretne módosítani egy világítótestet. csinált már korábban ilyesmit, szóval nem új neki a dolog. ami új, hogy most jófajta 10W-os XM-L LED-eket szeretne használni. Hol lehet ilyesmiket most beszerezni, ahol nem valami utánzatot, hamisítványt kapok? Csillaggal együtt kellene.Egy LED bar módosításáról van szó, amiben a gyári 3W ledeket cserélné ezekre a nagyobbakra. Ez a LED bar kocsi elejére menne, kell a nagy fényerő (offroad használat)
-
cidalain
veterán
Mindent meg lehet csinalni video utan, vagy eloben megnezes utan, ezt vallom. Max elsore nem lesz olyan, mint aze aki 20 eve csinalja. De legalab a technika latszik, hogy a "kalapacsot nem a fejenel kell megfogni" pl... Ha a technika jo, onnan mar csak gyakorlas kerdese
-
cidalain
veterán
-
cidalain
veterán
-
cidalain
veterán
szerintem sok helyen pontatlanul fogalmazott:
az elemes (ne beépített akksis) szerintem azt jelenti, hogy ha az áramforrás lemerül, akkor kikapja, és tesz bele másikat a semmi közepén. ami nem kifejezetten elem-elem, hanem mondjuk egy előre feltöltött 18650 is lehetne. ami ugyan akku, de persze elem formájú. de a lényeg, hogy cserélhetős legyen. -
cidalain
veterán
Convoy C8 szurke, x8 driver. 14.99 Gearbesten, appbol vasarolva, es pontozhato 10.51 USD-re.
-
cidalain
veterán
tegnap megjött az S2+ és a Boruit RJ-02 is. a fejlámpához már volt szerencsém, így az nem újdonság. a Convoy viszont nagyon tetszik. x6 driverrel vettem, de otthoni használatra bőven tökéletes, a közepes erősséggel is bőven volt fény a szobában, nagyon jó lesz itthonra. (pontozva 8 USD körül vettem)
-
cidalain
veterán
válasz
spileraaa #46321 üzenetére
Kar ennyire raparazni. Mindegyik 18650 belefer.
Vehetsz vedettet is meg nem vedettet is.
Vedett pl NCR18650B
Nem vedett pl: INR18650 - 30Q
Gearbesten van mindegyikbol ugy lattam.
Nem vagyok egy akku expert, de ezek jofajta akkuk, szerintem mindegyik jo. Igaz a vedett dragabb, ugyanazert a penzert a nem vedettbol kettot is kapsz. Ha a beepitett toltojet hasznalod majd, akkor inkabb talan a vedett lenne jobb...
Tesom nem vedettel hasznalja, es en sem vedettel fogom.De mas javitson ki ha nagy hulyeseget mondtam.
-
cidalain
veterán
ha valaki szeretne fejlámpát venni, akkor a GB-en a Boruit RJ-02 most 9.25 USD, ami pontozva lecsökkenthető 6.49 dollárra (forrás), ami egyenlő az eddig volt legjobb kuponos árral
plusz lehetőség van ezt kombóban megvenni egy Convoy S2+ lámpával (x6-os, szürke), amit 11.56-ért mérnek így (ami jobb mint a flash sale ár), de ez is pontozható ár.
így összesen a két lámpa elhozható 14,6 dolcsiért, ami elég baráti.
én még tegnap be is húztam így kombinációban.külön a Convoy S2+ (x6, szürke) lámpára van kupon is gbmaydeal5 ami $10.59-re csökkenti
-
cidalain
veterán
Azon gondolkozom, hogy vennem kellene egy Convoy S2+ lampat.
Olembe hullott nemreg par akksi, van egy Lii100 toltom, igy mar nincs akadalya a 18650-es lampanak. Haztartasi lampa lenne, semmi extra.
Tobbfele kiepites is van, de nem teljsen vilagos mondjuk a driver kerdes. Van x6 es x8-as is. Latom, hogy az x8 erosebb, ez azt is jelenti hogy jobban vilagit, melegebb lesz a lampa, es hamarab lemerul? Tul tudnak ezek melegedni maxon? Vagy nem is szukseges max fokozaton jaratni ezeket? Ilyen tok atlagos felhasznalasra melyik S2+ lenne a jobb? Azt gondolom led-bol valami hidegfeheret vennek, 6000k kornyeke.(Alapverzio erdekel, nem szeretnek ra15 usd-neratobbet kolteni, sot ha lehet kuponoznam/pontoznam lejebb ezt is)
-
cidalain
veterán
Csak egy gyors kerdes:
Az Ultrafire UK 68-ban nincs memoria, vagy csak en benazok, mert minden bekapcskor masik modban indul. Ha van benne, akkor hogyan tudom fixalni, hogy mindig ugyanugy induljon? -
cidalain
veterán
Ide iranyitottak, mert kerdesem lenne
Van egy Boruit RJ-02 fejlampam. Bontott laptopakkuval hasznalnam.
Az akku alapbol 3,45 V volt. Betettem a lampaba, az mukodott. Feltettem toltore, de a lampa nem valt at zoldre, folyamatosan tolti kb 5 oraja. Kb mennyi ido feltolteni egy ilyen akkut a lampaval?
Mas toltoegysegem nincs ilyen akkukhoz. Tobb akkuval is probaltam. Amikor kiveszek egy ilyen tobb orat toltott akkut, akkor 4,1 V korul mertem multimeterrel.
Ez igy jo, nem jo? Toltsem tovabb? Szar az akku? Rossz a tolto a lampaban, vagy a zold led? -
cidalain
veterán
válasz
5-ös kezelő #30900 üzenetére
olvastam, csak a másik emberé előbb volt, arra reagáltam elsőként.
és az arra jövő választ olyan gyors volt, hogy még mindig előbb olvastam, mint a tiédet.
szánombánom -
cidalain
veterán
válasz
krisztianAMG #30888 üzenetére
Aztadurva. Nem gondoltam hogy van ilyesmi cucc is. Nagyjabol egy ilyen filleres vacak segitsegevel fel lehet tenni a meglevo lampamat.
-
cidalain
veterán
üdv.
itteni ajánlásra vettem korábban egy UltraFire 3W 1 típusú lámpát, ami AA elemes. nagyon elégedett vagyok vele, nekem bőven jó.
viszont új feladat van: hasonló kellene mint az említett, és bringán szeretném használni. lehetőség szerint AA, vagy AAA elemes legyen, és ledes. nem kell 2 kilométerre világítania, csak annyival legyen jobb az 1000 forintos tecsós villogós szutyoknál, hogy 10-20 méterre előre észrevegyek egy kanyart/kátyút.
kipróbáltam az Ultrafire tökéletesen jó lenne fényerőben, ha lehetne rögzíteni rendesen.
ha esetleg a rögzítőrészről leszedhető a lámpatest az külön jó pont lenne (gyors lámpaleszedés, mert fent hagyni a lopósok miatt nem szeretném -> így a külön elemtartósokat mellőzném, olyan kéne ahol az elem a lámpatestben van)
jó lenne 10 $ alatt megúszni.(esetleg bevált hátsó lámpa tipp is jöhet, hasonló paraméterekkel)
-
cidalain
veterán
Sziasztok!
Autoba keresnek valami jo megoldast. Pottomke, es anyukaja a hatso ulesen utaznak, es a "terkepolvaso" lampanak ott mar semmi hatasa nincs. Most hogy leszallt az ej, mar delutan 5-kor nem lehet utazas alatt olvasni/jatszani.
Kompakt, konnyen rogzitheto, elemes megoldas kellene. (Pl tepozar a tetokarpitra, magnes, ilyesmi). Kizart hogy furjak, auto elektromos rendszerere taknyoljak ledszalagot, ilyesmi.
Valami hasonlo erdekelne, csak koltseghatekonyabban.
Vagy valami mas, ha van jo otletetek.
Koszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mobil flották
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- EZVIZ CS-EB8-4G-2K-PS(kit)
- Techsend cyber A 2023 elektromos roller eladó
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Merryfair Wau 2 hálós irodaszék / jó állapot / harmadáron
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm E-sim / Gyári Garancia 2026.10.22-ig
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest