- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ra3
őstag
-
papucsiga
csendes tag
válasz
xcsabo #65275 üzenetére
Na ez most egy kicsit megzavart. Gyakorlatilag az egész termékpaletta megtalálható átcímkézve.
Illetve ha jól látom a Seeknite St02 is egy az egyben Convoy gyártmány. Régen ütötte már fel a fejét ilyesmi, elszoktam tőleGb-n $18.95 a Nitecore Tip Se. Mondjuk sok jót nem hallani mostanában a Gb-ről, de hátha valakit érdekel.
Bg-n $19.99 a Jetbeam Mini One. Jópofa kis kulcstartóra való.
-
ace22
tag
válasz
xcsabo #65249 üzenetére
Olyan töltőfejjel teszteltem, ami mutatja a felvett áramot. A Wuben H1 és a C8 is vesz fel (egyre csökkenő, kezdetben kb. 400 mAh) áramot azután is, hogy a töltést jelző LED folyamatos kékre (H1) vagy folyamatos zöldre (C8) vált. Szóval csak óvatosan! Az eredeti akku védett, azzal nincs gond.
-
-
-szabi-
addikt
válasz
xcsabo #64781 üzenetére
Érdekes, hogy 5700k a led ami nekem kellemes (legalábbis a sofirn lámpáknál), valamelyik videóban viszont hideg fényűnek mondták.
Meglepő a 4175 cd érték is. A videókon úgy tűnt van egy kis spot ezért többet gondoltam, ez kb. Skilhunt H03 szint pedig az orange peel+tir lencsés.
Valamit írtak az osram hatékonyságáról azt annyira nem értettem, de úgy tűnt jobb, mint cree ezért azt vártam tovább tudja a magasat tartani.
Mindenesetre azért még érdekel a lámpa csak ezek amik első feltűntek.
Köszi a linket. -
MittuDomain_
őstag
válasz
xcsabo #64751 üzenetére
Nem ér annyit hogy szórakozzak vele. Csak azért vetődött fel bennem, mert fura, hogy a BG-t kiszolgálják, de még nem ért a német raktárba az elvben sokkal előbb küldött cucc.
Mostanában nekem a BG brutál szállítási időket tol, 7-10-12 napok, és nem EU raktár, nem is értem, de nagyon örülök.
-
blueye
veterán
-
zolikaDB
veterán
válasz
xcsabo #64708 üzenetére
Tudom, h letezik a Ladda, de ezek az Eneloopok jo aron vannak nagyon.
A Lidl-os elemeket lassan nyugdijaznam.
Illetve itt ahogy latom van némi választék is, pl szeretnek majd egy vakut a fenykepezogepemre, es abba az Eneloop pro jo valasztasnak tunik. Ladda-bol van AA es AAA, es csokolomPont azon elmelkedtem, hogy 15 eve megvettem az Energirzer akkuimat, toltot, es ejjel nappal azokat nyuztam discmanben meg az akkori Canon kompaktomban. Sok ev utan vettem eszre kapacitascsokkenest.
Ezek a Lidl akkuk meg álltukban 0-ra merulnek. -
chatran
őstag
válasz
xcsabo #64499 üzenetére
Ha már SP40, érdekes funkció, amit nem említ a leírása, hogy a lámpa működik külső áramforrásra kötve, akku nélkül is (powerbank, hálózati töltő stb) is. Ilyenkor mintha a középső fokozaton kapcsol be, más nem elérhető. Kipróbáltam, számítógép USB csatlakozójáról is működik.
-
Lacerta
aktív tag
válasz
xcsabo #64447 üzenetére
- nem kicsit apró és könnyű a H04, valszeg ha jobban megszorítanám a testét üresen, össze is roppanna;
Amikor emitter cseréhez le akartam csavarni a csövet, én is be voltam sz@rva, mert telibe volt ragasztva, és nagy satuba kellett fogni a csövet, hogy a fejet állítható villáskulccsal meg tudjam forgatni.
Egy régi döglött 18650-est tekertem meg szorosra maszkolószalaggal, azt tettem a csőbe, hogy össze ne roppanjon véletlenül. -
xcsabo
senior tag
válasz
xcsabo #64446 üzenetére
Első összevetés a a H04 és az SP02 közt:
- jóval hotspotosabb az SP02 ugye, mert a H04 TIR lencsés DE!
- ennek ellenére valahogy oldalt több a fénye mégis;
- jóval messzebb is elvilágít az SP02;
- nem kicsit apró és könnyű a H04, valszeg ha jobban megszorítanám a testét üresen, össze is roppanna;
- a H04 alap menüje kézre állóbb nekem, de ez megszokás kérdése;
- az SP02 nélkülöz mindenféle villogó üzemmódot;
egyelőre ennyi.... ha lesz időm fotózok is, de kb. ez lenne: [link] -
MittuDomain_
őstag
válasz
xcsabo #64310 üzenetére
Tudom hogy nem egyszerű, de akkor ajánl jobbat, segítsünk a fúrumtársnak.
Szerintem az E05 pont jó, ingzsebbe/mellényzsebbe való méret, a klipsz is olyan, hogy mindkét irányból feltűzhető.Treff: Ilyen Vartákat mi itt nem használunk, nem tudok segíteni.
Szerk:
Azzal kezdte, hogy csak elemes. Ha akksis is lehet, akkor könnyű a helyzet. -
válasz
xcsabo #64277 üzenetére
Jó vicc
LiitoKaala Lii-500 7000 Ft.
Opus BT-C3100 V2.2 15000 Ft.
Ha már rászánnám a Lii-500 árának a kétszeresét, akkor a VC4S-t venném (ahogy keresgéltem, ebayen sem lehet kapni az Opus töltőt 13 eFt alatt).
Egyébként az Opusban lévő ventillátor nem rossz ötlet, csak kérdéses, hogy hűti magukat az akkukat is, vagy csak a dobozban lévő elektronikát?
-
-
Lacerta
aktív tag
válasz
xcsabo #64180 üzenetére
Hát nem az 500 a high fokozat?
Az 500lm sztem azért nem fokozat, mert nem tudod külön kapcsolni.
Ezzel az erővel az összes stabilizálatlan driveres lámpát nevezhetné a gyártó stepless rampingesnek, mert üzem közben folyamatosan csökken a fényáramuk.
De itt az a helyzet, hogy van 400 lm-ed, ami stabil, aztán van a kapcsolási sorban 1200lm-ed, amit visszaléptet 500-ra, és azt tartja. És dupla klikkel ugyanezt az 1200lm->500lm módot éred el.
Lehet vitázni a definíciókról, én utálom ha rendes kapcsolási sorban visszalépős fokozat(ok) van(nak), megkerülhetetlenül, és kerülöm az ilyen lámpákat új beszerzésnél. Kár, hogy ez a lámpa ilyen, tetszett volna. -
Lacerta
aktív tag
válasz
xcsabo #64178 üzenetére
Nincs benne. Nem tudom honnan vetted.
Hmmm, manual? Vedd észre, hogy high=turbo.És valszeg nem lehet kábellel használni.
Ha a manualt nézem, akkor elképzelhető ( de nincs egyértelműen leírva ).
Holott egy ilyen lámpánál elég életszerű, hogy ráakaszt az ember egy derékszögű USB kábelt, és egy power bankot, úgy ölti fel. Egy csomó lámpa tudja, nem fejlámpák és/vagy mágneses töltősök is.Direkt módon nincs ez igaz, de van helyette 10 lumenes kicsi led benne.
Ha eltekintek attól, hogy 10 lumen eléggé kib@assza a szemem, ha hirtelen kapcsolom fel sötétből, akkor is ott van, hogy mindkét emitter meghajtása memóriás, ami az én értelmezésemben azt jelenti ( nem biztos, mert nem írja le a manual egyértelműen, de ez következik a leírtakból ), hogy ha közepes fokozatban kapcsoltad ki az Osram ledet, akkor csak a turbón keresztül fogsz tudni visszamenni moonba, mindegy, hogy közben átkapcsolsz-e COB-ra, vagy sem.Szerintem.
Félreértés ne essék, nem köpködni akarom a lámpát, simán beszálltam volna harmadiknak rendelni. Csak aztán elolvastam a manualt, és inkább mégsem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Házimozi haladó szinten
- Xbox Series X|S
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- ZIDOO médialejátszók
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Battlefield 6
- Windows 11
- Építő/felújító topik
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Eladó bontatlan LTT Noctua barna csavarhúzó
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Techsend cyber A 2023 elektromos roller eladó
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- Xbox Ultimate előfizetések
- Update 08.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest