- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
H-Zol
senior tag
válasz
BigBlackDog #77956 üzenetére
Rá kell tölteni , ha egy hétig jó akkor hetente rá tölteni ! Erősebb , nagy áram igényű lámpáimat én se mertem le , már 3,5 v - nál rá töltők !!
-
Vlah
tag
válasz
BigBlackDog #77956 üzenetére
Kevés mérés van ezzel kapcsolatban és nem tudom, hogy mi az oka, de úgy tudom, hogy a boost driverek sem tudják végig ugyanazt az áramot adni, merüléssel általában a maximum is csökken, még egy zebralightnál is. Igaz ott amit láttam csak 2/3-ra esett vissza. Szóval felelősséggel nem tudok olyat mondani, amire ez nem jellemző, az eggyel alacsonyabb fokozatok talán valamivel jobbak.
-
alexandrosz
aktív tag
válasz
BigBlackDog #77946 üzenetére
3 órán keresztül 800 lm körül marad, az szerintem nem rossz.
-
Vlah
tag
válasz
BigBlackDog #77946 üzenetére
Bármilyen xhp50.3 csőlámpa jó erre, convoynál van s3 s21a és s21b, de ha írsz neki, talán az s2+-ba is beteszi, de alacsony fokozaton a mostani lámpád is teljesen jó szerintem.
-
alexandrosz
aktív tag
válasz
BigBlackDog #77944 üzenetére
Nekem ez nagyon tetszik. Ennyi pénzért nyilván nem várható el a tökéletesen stabil kimenet, de érdemes ránézni.
https://1lumen.com/review/wurkkos-ts22
[link] -
H-Zol
senior tag
válasz
BigBlackDog #77580 üzenetére
Érdekes üzlet
Ez így pont jó , egy kicsit drágább , de rögtön meg van , szerintem nem nyúltál mellé vele !
Használd egészséggel ! -
BigBlackDog
veterán
válasz
BigBlackDog #77566 üzenetére
Végül egy Vapcell S4+ lett a kiválasztott. Most töltődik benne 4 db Samsung 35E cella, egyelőre semmi problémát nem tapasztaltam (na jó, a 3. slotban a belső ellenállás nem 30-35 mΩ, mint a többiben, hanem 40-45 mΩ közötti értéket jelez ugyanazzal az akksival).
Ha esetleg valakinek kéne itthonról, akkor itt van raktáron. Kicsit megtévesztő a webshop profilja, de a 16. kerületi, sörfőző kellékes (igen, sörfőző
) boltjukban van jó pár töltő és kapcsolódó termék is a polcon. Például láttam a korábban linkelt kapacitás tesztelő kütyüből is kint, igaz nem akciós áron.
-
H-Zol
senior tag
válasz
BigBlackDog #77575 üzenetére
Nekem 500s van kettő , az egyiket sokat használom de sincs gond az adapterrel , és igen belső ellenállást nem mér, de kapacitás tesztet is ezek lassan csinálják , majd egy nap ha merülve teszed oda , mert először feltölti utánna tesztelve le meríti és tesztelve megint fel tölti , Alin láttam valami erre a célra való kis kütyüt , nem tudom az is ilyen lassan csinálja
-
H-Zol
senior tag
válasz
BigBlackDog #77573 üzenetére
Itt [link] sok féle fajta töltő teszt van !
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Köszönöm a válaszokat! Ahogy látom, az Xtartok esetén az adaptert külön még be kéne szerezni.
Ami még szembe jött; Liitokala Lii-600. Az 500S-hez képest jóval drágább, de nagy különbséget nem igazán látok. Ezzel van valakinek tapasztalata?
-
H-Zol
senior tag
válasz
Itt már több felhasználó ezt [link] vette meg , panaszt nem hallottam rolla , kivéve , hogy van neki hang jelzése amikor befejezi a toltést és nem lehet ki kapcsolni , de többek szerint nem veszélyes , nekem
Liitokala lii 500S van kettő is , meg vagyok elégedve vele , mielőtt megvettem is olvastam , hogy hajlamos egy picit túl tölteni , de értéken belül marad az előtte lévő töltöm alul töltött , nem reklámozom itt , hogy mi volt -
bedvóter
tag
válasz
A LiitoKala-t nem ismerem.
Az X4-et ne válaszd, mert se a tárolási módot nem tudja, se a kapacitástesztet, belső ellenállás mérést.
A VC4SL helyett talán jobb választás a Nitecore UMS2 vagy UMS4. -
sarajhvh
tag
válasz
BigBlackDog #77492 üzenetére
A Fenix LR-35r-hez is 4000 mah-ásat raktak a 21700-as akkuból, de ennél a lámpánál a viszonylag nagy teljesítmény miatt volt indokolt.
1700 Lument játszva tud 18650-ből a 3500 mah akku is.
Az hogy egy lámpa rendelkezik belső töltéssel, számomra pozitív!
Az összes "Olight" és Fenix lámpám rendelkezik belső töltéssel, és mindig ezen keresztül töltöm őket.
Sokat vannak használva a lámpáim, fejlámpáim, de még mindegyiken tökéletesen működik a töltés, és tökéletes állapotban van az usb-c védőgumi, amit időnként meg szoktam fújni gumiápolóval.
Hálózati töltővel csak a 14500, AA-Eneloop akkukat szoktam tölteni.Abban igazad van, hogy ami nincs az nem romlik el, de a brand lámpák esetében nem jellemző ezen hasznos kiegészítő időnap előtti meghibásodása.
-
alexandrosz
aktív tag
válasz
BigBlackDog #77498 üzenetére
Ilyen kapacitással szerintem nem nagyon, vagy a lámpa ára
Kicsit oda kell figyelni és nem lesz gond. -
Vlah
tag
válasz
BigBlackDog #77498 üzenetére
Szerintem itt a fórumon alig használ valaki védett cellát, nem teljesen világos, hogy a convoy csak figyelmeztet, vagy megbízhatóan leállítja a lámpát. Van aki azt mondja, hogy van az újabb driverekben valódi védelem, a webshopban csak figyelmeztetést írnak. Viszont a védelem eszi a feszültséget és ritka az olyan ami 5A felett enged. De ha körülnézel, biztos találsz.
-
alexandrosz
aktív tag
válasz
Ebben a lámpában én 3500-as, 10A-s LG és Samu akkukat használok.
Van még 1-2 db "Eve" nevű 3000-es is, amivel ment, arra sem volt panasz. -
Vlah
tag
válasz
Lehet a kontaktokat is érdemes megtakarítani, esetleg a rugókat áthidalni, azzal kisebb lesz a feszültségveszteség, ezen segít egy nagyobb áramú akku is, mint pl a samsung 30q, régen az volt a sláger 5A felett, de a sanyo NCR18650GA is megteszi elvileg, csak 0,1-0,2V-tal kevesebbet ad. De a legtöbbet és legegyszerűbben az érintkezési felületek oldószeres takarítása számít talán.
-
WestBam
Topikgazda
válasz
BigBlackDog #76793 üzenetére
Tippre azt mondanám, hogy ezek mind egy kaptafára készülnek, nálnuk Berner néven, kék tokban van ilyen, azok is halványulnak ahogy merül az akku.
-
sarajhvh
tag
válasz
BigBlackDog #69725 üzenetére
Ha minőségi, megbízható lámpát szeretnél, egyenlőre a TrustFirét felejtsd el.
Lehet hogy jó pár év múltán felső polcos lámpák lesznek, de ma még nem az. -
sarajhvh
tag
válasz
BigBlackDog #69714 üzenetére
Szia! A Jetbeam HC-20 fejlámpát nem ismerem, most néztem róla pár adatot,
nem rossz, pláne ha megbízhatóan szerepelt mind máig.
Pár napja érkezett meg a Fenix HM-61r fejlámpa, nálunk a Fenix család hatodik tagjaként.
Minőségi kidolgozás a Fenix-hez rendhagyó módon.
Nagyon kompakt, a fokozatok jól elvannak osztva, van piros fény, és nem kell hozzá speckó akku.
Az előítéletem kicsit szigorú volt a típussal kapcsolatban, de használva a lámpát,
hamar levett a lábamról.
A márka megbízhatósága köztudott, nem igényel magyarázatot.
Ha érdekel, nézz szét az Olight házatáján is, pl. a Perun kit, Perun 2, szintén megbízható
technikák. -
H-Zol
senior tag
válasz
BigBlackDog #66328 üzenetére
A Soshine egy elismert jó akkumulátor, szinte kettőt lehet venni 1 darab Fenix árán!
Én a Soshinet venném, nem hiszem, hogy észre vennék a két akkumulátor közt semmit csak az ár különbözetet
De várd meg, hátha írnak a nagyobbak is valamit -
xcsabo
senior tag
válasz
BigBlackDog #65096 üzenetére
Ezt bizony, de el van fordulva. A két szárnynak a forrasztást kell takarni, különben a refi hozzáér néha és galibát tud okozni. Aztán persze lehet rosszul gondolom.
-
Lacerta
aktív tag
válasz
BigBlackDog #65094 üzenetére
Én első körben megnézném a ledet külső, fokozatmentesen szabályozható tápról, nem ott van-e valami gond.
Utána, ha nem a led vált el a csillagról, és nem a csillag van valahol szakadva, végigmennék pákával az összes forrasztáson, beleértve a drivert is.
Ha az sem segít, és szereted a lámpát, alin a Convoy Store-ban van minden hozzá, cserélhetsz ledet és drivert is. -
xcsabo
senior tag
válasz
BigBlackDog #65094 üzenetére
Nem lehet hogy elmozdult a pillangó a refi alatt?
-
ZolkoW
őstag
válasz
BigBlackDog #58031 üzenetére
Szerintem jól jársz vele
Én akkut mondjuk itthonról rendeltem, szemeztem a vaterás eladó 4000-es Liitokaláival is, de inkább egy 5000-es Samsungnál kötöttem ki.szerk.: én aszfalton használom, a nagy akkuval most már menetfénynek is
Erdőbe azért kevés, ha nem csak csigatempó van, de oda úgyis elengedhetetlen egy fejlámpa is mellé. -
FBLLMAG
senior tag
válasz
BigBlackDog #58031 üzenetére
Nekem nem annyira jön be a vetítési képe a b1 -nek, de az én vagyok.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
BigBlackDog #58030 üzenetére
Közben látom, hogy 21700-as is jó (konkrétan ebbe a lámpába lenne), így inkább ilyen akksit rendelnék.
-
jeriba
csendes tag
válasz
BigBlackDog #28361 üzenetére
A Lidl-ben megint lesznek munkalámpák, 2-3k közötti áron. Érdemes megnézni.
-
ecaddsell
aktív tag
válasz
BigBlackDog #22426 üzenetére
Pl:
ArmyTek Tiara C1 Pro
ArmyTek Tiara A1 Pro
ArmyTek Tiara Wizard ProFejlámpánál felesleges a nagy lumenekre utazni, mert egyrészt hamar visszavesz a melegedés miatt (vagy mert az akku nem bírja), ill. engem zavar a "Star Wars fénysebbességre kapcsolunk" hatás (minden a levegőben lebegő parányi dolog mint apró csillag villágít).
-
WestBam
Topikgazda
válasz
Fejlámpában nem vagyok nagy szakértő (sima lámpában sem
) csak a tapasztalataim tudom megosztani.
Én ilyen erős lámpát még egyszer sem ajánlottam pl. fejre, persze kérdés itt is mire kell?
Jómagam egy coleman cht 7 tulaja vagyok és teljes megelégedéssel használom mind ház körül mind az erdőben sétálva kellő fényt biztosít persze S2+-al liegészítve. Ha kell a vörös fény akkor szűkülnek a lehetőségeid is, ha csak sima több fokozatú fejlámpa kell akkor azért van választék bőségesen.
Ezt az olcsó fejlámpát vettem ismerősömnek és ugyan hülye elosztása van a fénynek (100%, kb. 80% és villogó) illetve nincs benne se akku állapot visszajelző se módmemória de 1000Ft körüli ára szerintem jó vétellé teszi. Elég mérsékelten de vízálló is, fényerőre kb. 60 lumen ami nem egy atomvillanás de ha közelre világítasz nem vakulsz meg. Bringázni pl. ez gyenge lenne, oda nyilván nagyobb fényerő (hosszabb bevilágított felület) szükséges. -
Vertigo18
addikt
válasz
MINDIG Warboy H3...
-
Anubis_9
addikt
válasz
BigBlackDog #19079 üzenetére
Pontosan azt nem akarom, hogy rövidre zárjam. Mire is kell figyelnem, hogy ezt elkerüljem?
Ezek az akkuk esetében mekkora feszültség alá ne engedjem? Itt is igaz a 3,4V-os határ?
-
Gézengúz
addikt
válasz
BigBlackDog #18989 üzenetére
Nálam is meg lehet valahogy oldani a módváltást? Feleslegesnek tartom a villogást és az SOS-t..
Köszi..
-
hpsafl
tag
válasz
BigBlackDog #18336 üzenetére
Köszi az infót, de kerekfej lámpájának a fogyasztására lennék kíváncsi.
Az S2-t csak az XM-l vs XM-L2 miatt hoztam fel. -
Chosen
addikt
válasz
BigBlackDog #18012 üzenetére
Valóban nem írtam, ha szolgáltatásokban fullos töltőt kerestem volna, akkor teljesen jó alternatíva lett volna.
-
Chosen
addikt
válasz
BigBlackDog #18010 üzenetére
Köszi, de ez elég húzós nekem
Ádykával sikerült egyeztetnem, 700 Ft-ért lesz tőle egy töltőm.
-
zoli03
őstag
válasz
BigBlackDog #17972 üzenetére
FastTechen sokféle van. Van más kínai webshopban is, de azokban nem láttam ennyiféle típust.
Szerk.: igen, az.
-
zoli03
őstag
válasz
BigBlackDog #17970 üzenetére
Nagy esély van rá, hogy tudja. De kb ennyiért kapni Convoy S2-t is, aminek eléggé hasonló a vetítési képe, de normális, választható driver van benne, LED-et is választhatsz, és sokkal jobb minőségű.
-
válasz
BigBlackDog #17945 üzenetére
-
Nestor16
senior tag
válasz
BigBlackDog #17890 üzenetére
Aham, én még ezt mentettem le valamikor, hogy tuti jó. Ennél van azért olcsóbb is?
Illetve akkor az akksival legalább nincs gond, amit linkeltem. -
BaLee
addikt
válasz
BigBlackDog #17860 üzenetére
Én is arra gondoltam de a leírásokban semmi nem utal erre, ugyanaz az összesé.
-
Zsolt74
senior tag
válasz
BigBlackDog #17655 üzenetére
Legtöbbször ABS műanyaggal dolgoznak a 3D nyomtatók.
A LEGO is ebből van, elég erős és rugalmas, 100 fokig bírja a hőt.
A led ha hűtőbordára van szerelve ennél melegebb biztos hogy nem lesz, mert akkor már a led károsodna.
Az anyagköltsége töredéke lenne egy műanyag lámpatestnek mint ha alumíniumból lenne esztergálva.
Bármilyen extrém formát ki lehet nyomtatni vele, minden csak a fantázia kérdése. -
Tomi_Sci
őstag
válasz
BigBlackDog #16944 üzenetére
A kapcsoló részét már szétszedtem, de nem oldotta meg a problémát. Látszólag tiszták a menetek, próbáljam meg esetleg egy kis alufóliára rátekerni?
-
gabx76
senior tag
válasz
BigBlackDog #16833 üzenetére
WP2-t nem ismerem, arról majd nyilatkozik más. Nekem ez van, szintén akciósan vettem, és nagyon megérte az árát. Itt lehet olvasni róla bővebben.
-
hpsafl
tag
válasz
BigBlackDog #16631 üzenetére
Köszi így már jó
-
d4d
aktív tag
válasz
BigBlackDog #15503 üzenetére
ennyit tudok
"The 2014 new version is called BC-720 (or RS-720) and has the new LX processor:
Now with LX processor for both faster charging and more cool charging"még csak 1db eneloopot töltöttem vele
töltőáram 700mA, 3óra 1perc alatt töltötte fel, 1.47V-ot írt ki a végén és 2.12Ah-t. Melegedéssel nem volt semmi gond, de majd kiderül mit tud négy akkuval, a régi IPC-m szépen felmelegítette az akksikat 700mA mellett. A Powerex MH-C9000-et 1A-el használom ott nincs ilyen gond, de az jóval nagyobb, komolyabb felépítésű töltő, jó szellősen vannak az akksik is.
-
binatone
tag
válasz
BigBlackDog #15345 üzenetére
Nekem valami olajos piszok volt rajta,fültisztítóval szépen lelehetett tisztítani. Én csak elöl az üvegnél csavartam szét.
-
binatone
tag
válasz
BigBlackDog #15342 üzenetére
Tegnap az enyém is megérkezett szintén 501B Tmart-tól és az enyémnek is koszos volt a led felülete.
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz
BigBlackDog #15342 üzenetére
Na még jó, hogy nekem nem küldték a lámpákat, ilyen gané cuccost nem láttam még...
A LED-et próbáld letakarítani valamivel, pl. fültisztítót márts bele valami szerbe (alkohol, sebbenzin). -
M_o_g_y_i
őstag
válasz
BigBlackDog #15335 üzenetére
Én visszakértem a b.ziktól a pénzt, mert nem küldték, csak hitegettek...
Hogy "épp kifogyott", utána "van, 1-2 nap és küldik", majd teltek a napok de a csomag nem indult.
No ekkor írtam a rendeléshez is, hogy refund. Egyúttal a PayPal-on is jeleztem a dolgot, hogy nem kaptam semmit és nem indult el a csomag egy hónap alatt.Ellenben a Fasttech-től megjött a fekete Roche F8 a homokszínű "tesója" mellé.
-
jobbacsabba
aktív tag
válasz
BigBlackDog #15194 üzenetére
Egy 26650-es akku (ha van ilyen az embernek) partiban van 3-4 18650-es akkuval?
-
Myers
senior tag
válasz
BigBlackDog #15185 üzenetére
egyébként mi értelme van ennek az USB-nek? Berakok feltöltött akksikat a töltőbe és pl usb-n keresztül feltölti a telefont?
Tmart: Nekem dec 10. shipped, bár én az amerikai raktárból rendeltem fél dollárral többért.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
BigBlackDog #15185 üzenetére
Kicsúsztam az időlimitből, nem akart végig félkövér lenni.
Viszont nekem már él a tracking number, igaz egyelőre "collection" a státusz. -
zoli03
őstag
válasz
BigBlackDog #15177 üzenetére
Pl XTAR VP1. De elég drága és nincs rajta USB kimenet. Én biztos nem adnék érte ennyit, nagyjából tudni lehet, hogy mennyi idő alatt végez a töltéssel egy kijelző nélküli töltő is, a különbségből meg lehet venni egy egyszerűbb multimétert, azzal többre megy az ember szerintem.
Amúgy itt számtalan töltőről van teszt, megnézed melyik kijelzősről mit ír, aztán ha találsz árban megfelelőt, megveszed azt. -
runner 125
nagyúr
válasz
BigBlackDog #15174 üzenetére
XTAR WPII
(Kintről olcsóbb)
-
Zozzant
addikt
válasz
BigBlackDog #15168 üzenetére
- Ajándék lónak ne nézd a fogát
- Olcsó húsnak híg a leve -
holderes
tag
válasz
BigBlackDog #14976 üzenetére
Dear Customer,
Thanks for your letter.
We are sorry for any inconvenience caused by us and all needs your understanding.
I am sorry to inform you that we did not ship your order since SKU# 88006516 is out of stock now.
Would you like to wait for 5-7 days to restock?
Or exchange other product with the similar price?
We also can refund if you don’t agree with the ideas above.
We are looking forward you early reply.If any questions, you can also use the link below to contact us.
http://www.tmart.com/HelpCenter/Contact_Us.htmlBest wishes,
Hulk
Tmart Service TeamEz volt a Tmart-tól a válasz az 501B-re..
Megnézheted neked mit válaszol,a vicc,lehet náluk rendelni(és ott nem írja,hogy várás van,persze több pénzért) ..
Profiktól kérdés mi a különbség egyik ,másik ,nekem 50-50... -
BigBlackDog
veterán
válasz
BigBlackDog #14966 üzenetére
Hol érdemes elkezdeni reklamálni? Oldalukon a support mennyire hatékony?
-
weiss
addikt
válasz
Tmart.com Reminds: We have sent out all of your item(s)
-
holderes
tag
válasz
Ja,processing van még mindig..
-
holderes
tag
válasz
BigBlackDog #14896 üzenetére
De lejjebb ott a track díja.
-
redfox273
újonc
válasz
BigBlackDog #14853 üzenetére
Innen rendeltem:
http://www.ebay.com/itm/2pcs-XTAR-18650-3400mAh-Rechargeable-Protected-battery-/150939953506?pt=US_Rechargeable_Batteries&hash=item2324b8e962
De nem biztos, hogy mégegyszer ilyen hamar ideérne.
Lehet csak szerencsém volt
De próba szerencse, lehet én is rendelek még! -
weiss
addikt
válasz
BigBlackDog #14850 üzenetére
Én is rendeltem egyet, kíváncsi vagyok mennyire lesz erős, mert 1000 lument még a datasheet szerint sem tud az a LED
-
Zsolt74
senior tag
válasz
BigBlackDog #14586 üzenetére
Nem hagytam benne a foglalatban, nem használom most.
Majd az összes kábelt kicserélem benne, az a biztos.
Érdekesen néz ki belül, majd csinálok róla képet és felrakom.
Jó sok kábel van benne , plusz az elektronika, és az egész csak bele van tömködve.
Nagyon egyszerűen és könnyen javítható, csak kell szereznem még hozzá kábelt. -
M_o_g_y_i
őstag
válasz
BigBlackDog #13862 üzenetére
Mint ahogy az első lámpánál sem, ha nincs jól kihajtva a LED benne. (esélyes...
)
-
kowik
tag
válasz
BigBlackDog #13688 üzenetére
Az alufólia nem ennek a lámpának a tuningja!
-
Dongatto01
tag
válasz
BigBlackDog #13230 üzenetére
Az L2 messzebb világit az STL-V2 pedig jobban terít én azt tapasztaltam
-
jada00
tag
válasz
BigBlackDog #13197 üzenetére
Ez nagyon kemény, hogy ilyet meglehet tenni, csak egy kicsit arrébb toljuk a második betűt azt kész!
Elképesztő mit meg nem engednek maguknak ezek a kínaiak! -
BigBlackDog
veterán
válasz
BigBlackDog #12793 üzenetére
-
zolikaDB
veterán
válasz
BigBlackDog #12744 üzenetére
Igen, ez az elso, es pont erre a celra kellene.
Illetve, "fenymanias" vagyok. Mindenhova a leheto legjobbat -
zolikaDB
veterán
válasz
BigBlackDog #12742 üzenetére
Igen, mit ajánlanál? Ezt nem írtad le. Pl UltraFire C8 XM-L T6? Adjatok konkrét bevált linkeket, típusneveket!
-
peter889
őstag
válasz
BigBlackDog #11947 üzenetére
Leírásában az szerepel, hogy az egyik kimenet max. 2.1A, a másik max. 1.0A.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
BigBlackDog #11550 üzenetére
Feltettem kb 9 órakor, de még most sem váltott zöldre, kivettem kicsit, amíg lemértem, most már 4V fölött van kicsivel. Ez a 0,25V kicsit aggasztó, de ha nem mértem volna le, csak töltés után, akkor erről most nem is tudnék.
-
zoli03
őstag
válasz
BigBlackDog #11125 üzenetére
STL-V2 helyett inkább Small Sun T13 vagy T08. Egy ellenállás beforrasztásával lesz egy olyan lámpád, mint az STL-V2, csak feleannyiba került. A T13 szerintem amúgy is jobb, mint az STL-V2.
-
válasz
BigBlackDog #11123 üzenetére
Majd akkor nézelődök egy kicsit ott is.C8 felett mit érdemes nézni?Inkább olyan érdekelne.Erősebb de nem kőkemény Throwert keresek.Vagy veszek még egy 502-öt és kész,túl jó lámpa
-
válasz
BigBlackDog #11120 üzenetére
Hagyjál a vaterával/meg a kis boltokkal.Nem Mo-ra kell szállítaniuk hanem angliába
-
ixtom
tag
válasz
BigBlackDog #11078 üzenetére
Dettó akkor rendeltem és igen, nekem is nehéz volt szétszedni a bubis zacsit.
#10469 macikos
Nagyon jó ez az Ultrafire U-80, köszönöm a tippet!Azt hiszem indulok a lejtőn, majd jelentkezem tanácsért.
-
Zsolt74
senior tag
válasz
BigBlackDog #11076 üzenetére
Úgy értem hogy általában 15C-től indulnak de 130C-vel terhelhető is van belőle, A leggyengébbek amit távirányítóba használnak viszont csak 3C vel lehet terhelni, ez még mindig több mint amit az átlag védett Li-ion akkuk tudnak. Igaz hogy ezek Li polimer akkuk nem védettek, viszont 2$ körül lehet kapni hozzá védelmi elektronikát .
-
kowik
tag
válasz
BigBlackDog #11036 üzenetére
Bocs helyesbítek. Nov. 30-án rendeltem, de most, hogy utánanéztem kiderült, hogy kézbesítették pénteken. (Péntek reggel óta viszont nem voltam otthon.) Majd ma ha hazaérek kiderül.
-
ólomlábú
csendes tag
válasz
BigBlackDog #10834 üzenetére
Olyan normál kézmagasságból esett le,kb 120 cm-t zuhant,ráadásul nem is betonra,hanem zúzott kőre.
Mivel nincs ekkora zsugorom,így marad a szigszallag.
Már meg ijedtem,hogy lehet komolyabb baja,de majd kiderül.Van amúgy olyan 18650-ami teljesítményben felér egy ilyen nagy 26650-el?
-
tbesze
tag
válasz
BigBlackDog #10725 üzenetére
Nekem a manától most jött meg a csomag 1 hónap alatt. Érdekes módon csak az utolsó héten jelent meg mind a két postánál a csomag. És a mostani csomagjaim is így állnak. Már rég feladták, a csomag száma meg van, és nem látni még sehol. És nem csak a manáról beszélek.
-
válasz
BigBlackDog #10592 üzenetére
Köszi a tippet!
Ázsiacenterből van pár 1200Ft-os lámpám, ki is próbáltam a sütést gázon :
)
Kb 2 perc után kezdett elszíneződni:Az alja kicsit világosabb lett, túlpörköltem:
A zöld zoom-os tekerőt meg a középső részt még nem sütöttem meg mert nem tudtam kiszedni a led-et meg a driver-t belőle, lehet csak kiforrasztással fog menni. A következő lámpa meg bordó lesz ,az jobban tetszik...
-
tbesze
tag
válasz
BigBlackDog #10597 üzenetére
Akár konkrétra, vagy a fontos jellemzőire.
-
Tomi_Sci
őstag
válasz
BigBlackDog #10592 üzenetére
Átalány gázom van, meg most már amúgy is karácsonyi sütögetés kezdődik, úgyhogy mindegy
Nekem a világosabb jobban tetszik, majd kipróbálom! Köszi -
Tomi_Sci
őstag
válasz
BigBlackDog #10590 üzenetére
Vajon ha bedobom a gázos sütőnkbe, elég lesz neki? Vagy érnie kell a lángnak, mint a videóban? Nem szeretnék ilyen Milka-tehén kinézetű lámpát
-
Magnat
veterán
válasz
BigBlackDog #10587 üzenetére
Azt egyébként nem tudod véletlen, h a kémiai folyamat mi ami ilyenkor lezajlik? Amennyire tudom, az eloxálást szerves festékkel végzik, az szineződik el a hő hatására?
-
Magnat
veterán
válasz
BigBlackDog #10585 üzenetére
Érdekes... A led, driver, reflektor meg az o ringek gondolom kiugranak, de a tailcappel mit lehet tenni? Mennyi ideig kell sütni kb? Kíváncsi lennék, ezüst kiindulóból mi lenne...
-
Magnat
veterán
válasz
BigBlackDog #10579 üzenetére
Ezek tényleg sütőben lettek hőkezelve? Mi volt a kiinduló szín?
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz
BigBlackDog #10581 üzenetére
Nekem az volt az első "sütésem", sötétebben jobb lett volna...
Hamarabb kellett volna kivennem a sütőből.
De így is jól néz ki. -
M_o_g_y_i
őstag
válasz
BigBlackDog #10579 üzenetére
Pont ilyen az én KD-es C8-am is.
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz
BigBlackDog #10559 üzenetére
Order History
Date Status Remark
11/05/2012 Pending
11/05/2012 Processing Your order is being processed.
11/05/2012 Dispatched Mail Tracking: RQxxxxxxxxxSGÉs még mindig nem látni
, hogy elindult volna...
(#10561) apóka: jobb thrower, de összességében kevesebb fényt ad a linkelt lámpa
-
tbesze
tag
válasz
BigBlackDog #10559 üzenetére
11. 16.-án feladták, és megkaptam a csomag számát. És csak 12. 01.-én jelent meg a nyomkövetésnél azzal, hogy célországba elküldve. Úgy hogy türelem.
-
tbesze
tag
válasz
BigBlackDog #10518 üzenetére
Az még jobb váltás volt.
Igen, én már rendeltem tőlük. 80 $ felett ők adnak, alatta itt tudsz hozzá adni a rendeléshez. Ha nincs számod, akkor valóban nem fogod tudni, hogy épp mi a helyzet a csomaggal. Így marad a cucc meglepetésnek egy szép napon.
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz
BigBlackDog #10463 üzenetére
x@r 1600-1800mAh valós kapacitású, és a nagyobb áramot sem tűri
(ráadásul kamu-szoni)
Lángnyelvessel szemben pedig végképp felejtős szerintem.
-
macikos
addikt
válasz
BigBlackDog #10415 üzenetére
Visszafogják, de fókuszált fény, tehát oda koncentrálod, ahova egyébként is néznél, tehát ahova kell a fény. Ami elvész, az amúgy is csak feleslegesen szóródna szét. Autóknál is nem véletlenül találták ki a projektoros fényszórókat.
-
tbesze
tag
válasz
BigBlackDog #10363 üzenetére
Én már többször rendeltem náluk kisebb dolgokat. Mindig rendben megérkezett a cucc.
-
HornedReaper
senior tag
válasz
BigBlackDog #10239 üzenetére
Ha a felét összehozza a 4db akksis, az már jó
-
tbesze
tag
válasz
BigBlackDog #9816 üzenetére
Hát ez tényleg felejtős!
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- BestBuy topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Automata kávégépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Formula-1
- További aktív témák...
- Eladó bontatlan LTT Noctua barna csavarhúzó
- Dualtron Popular - 52V 20Ah dupla motor elektromos roller
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest