Új hozzászólás Aktív témák
-
Szigma70
addikt
-
bodnarbenede
tag
válasz
#01881923 #8095 üzenetére
Hát nálam nem így működik. Talán abban megegyezhetünk, ha nem mindig ugyanaz a játékmenetet,akkor az is előfordulhat, hogy másnál sem ugyanaz, mint nálad. Spammelhetema finesst, ha mire odafordulnék, vagy mire ellőném a labdát, már 30 méterről odaér 120km/h-val a védője és szerel. Nem lesz belőle lövés. Plusz jó, lősz végül 2 golt belőle. És? Ezeken a meccseken nálam vízilabda eredmények vannak. Tuti többet kapok. Mert minden védőm 0 cm-re szerel. Neki meg 10 méteres körből. Ennyi bőven elég, hogy tuti ne nyerj. Jó mondjuk nekem elvileg nincs rossz netem, de azt az anomáliát még senki nem erősítette meg (más nem jelezte hogy neki lenne), hogy gyakran a kurzor szürkére vált, vagy eltűnik az éppen irányított játékos felett. Mintha néha kimaradna, hogy mit is csinálsz egy pillanatra. De nem gáz mert a játék megtippeli. Csak azért na... Ezt valahogy nem látom streamereknél. Szóval ja, szerintem sem számít igazán nálam. Ha nyerek egyszerű passzokkal is gólt lövök, mert a gép elintézi. Ha meg nem, akkor a finess vagy bármi szar se ment meg. Amúgy ebből gólt sem igazán kapok. Elenyésző. Persze mondhatnám, hogy azért mert nem jutok arra a szintre a wl-ben, de ez a retek 9l mellett is képes beadni 18 wines ellenfelet. Szóval de. Valszeg játszok ellenük.
-
Szigma70
addikt
válasz
#01881923 #8079 üzenetére
Nem mondom,hogy haszontalanok a ps ek, de
Van aki hisz istenben,vannak akik a reinkarnácioban, vannak akik az ufokban, en realista vagyok, itt 1 dolog számit, a fej vagy irás.
16 ota tolom a fut ot, mindig is szidtuk,panaszkodtunk, de ennyire fos sose volt.
3 dolog ami örök ebben a játékban
-Kristofnak kontaktos a kontrollere
-Kristof nem tudja melyik goldot hagyja ki az 5 millás nyitott player miatt
- a labda gömbölyü
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RAM topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LEGO klub
- Milyen processzort vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged