- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
Topikgazda
válasz
toxicjew #8296 üzenetére
Borzalom. 6-5 a mai nap zárása. Az első 10 meccsen 5 győzelem, ez édes kevés. A múltkor 8 jött össze. Nagyon csalódott vagyok, de sokkal inkább mérges, mert ilyen körülmények között egyszerűen lehetetlen jót produkálni. És ez lett volna a legfontosabb tots hétvége. Örülök, ha elérem a 11 wint. Egyáltalán nem mindegy, hogy 4 vagy 3 lap közül lehet választani...
-
gjoe
addikt
-
dvtkfan
senior tag
válasz
toxicjew #8177 üzenetére
2x500 a napi daily login sbc-ből
2x500 a tots warm up cup-ból
5x1000 a napi play-ből
800 a weekly objectiv-bőlÍgy ez 7800 egész pontosan...
És igen a 40.szint már vagy 2-3 hete meglett, így nem is váltogattam ezeket be, mert nem volt rá szükség...
Eddig minden szezonban átjöttek, nem hinném hogy most másként lenne...
-
bodnarbenede
tag
válasz
toxicjew #8155 üzenetére
Én másodosztályban vagyok utolsó checkpointon. Soha nem játszottam többet a minimálnál, de a wl tényleg röhej. Mint írtam nemrég 10w9l állásnál vereség után kaptam 18winest 8pingel. Ő valószínűleg nagyra értékelte tudását, hiszen azt hitte egyenlő esélyekkel megyünk. Nem értem a matchmaking logikát. Szerintem teljesen random. Csak ugye egy átlagos 20-30 pinggel, átlagos tudással Riv 1.2.3. osztály, átlagos csapattal nagy eséllyel kapsz nálad rosszabb tudású, vagy körülmények között játszót. Vagy csak pc-n nem néz semmit, mivel a konzolosok java része kikapcsolta a crossplayt? Nem tudom. Egy biztos, hogy nem fair. Viszont szerintem sokaknak még nagyobb szívás a gameplay. Itt max csak az arány kérdéses. Ki hány meccsen áll a dákó rossz oldalán.
-
gjoe
addikt
válasz
toxicjew #7974 üzenetére
Este első pár meccs vereség, aztán kezdtem ráérezni és este10-re meglett 8win.
Még kettő kell majd ma. Csak az embereket nem értem, miért nem lépnek ki 2-3 gól után.
Bár a gólokat sem értem mikor mennyit számol. Első félidőben rúgtam hármat.
Másodikban kaptam hármat és az ellenfél nyert 5-3ra. -
EA's hit
őstag
válasz
toxicjew #7901 üzenetére
Oszinten fogalmam sincs, melyiket szantak dragabbnak, de kiraktam mindkettot
Juves vagyok, szoval bar alig varom hogy Sandro vegre elhuzzon a csapatbol, de azert a jatekban orommel hasznalom, plane ha fejlodik 90-re. 4 eve volt egy moments sbc-je, az micsoda lap volt, te jo eg... csak a summer heat Mendy volt nala jobb LB abban az evben.
Igaz, kozben epp keszul az 5 sm Kerkez evo, remelem a jatekot mar valami brutal 90+os, 5-5 Kerkezzel fejezhetem majd be
-
-
bodnar123
őstag
válasz
toxicjew #7227 üzenetére
Röhej az egész. Két online meccs között sokkal sokkal nagyobb különbségek vannak, mint amennyivel pl nerfelik a jockeyt... Its huge... A nagy fenét. Állít a portás a csúszkán kettőt aztán kész a patch. Kivétel az új skill... Ami tök jó. Ha olyan a meccs akkor labdátvétel után kb fél másodperc után ér oda 10 méterről a védő. Így biztosan menni fog a helyben bicikli. Hasznos lesz. Megváltoztatja a játékot. Majd akkor szóljanak, ha egyik meccsen nem 0 lesz a hitboxom, míg egy másikon jó pár méter. Mert nullával egész nehéz labdát szerezni és nyerni. A másikon meg valszeg az ellenfélnek szopó, így nehéz örülni a győzelemnek. Ja meg azt is beletehetnék, hogy a passz pillanatában a passzt fogadó játékoshoz közel álló védő ne kezdjen el hirtelen távolodni indokolatlanul, csak azért hogy mire ràváltassz, addigra emiatt pont ne érj oda. Értem, ne segítsen, de szándékosan nem is csessze el nekem se másnak. Aki szerint ez nincs benne, és két meccs között ebben nincs különbség, az nem azzal a játékkal játszik amivel én, szóval jó neki. Az akrobatikus tisztázás meg... Így is gyakran ha csak egy védő állt az üres kapuba akkor jobban védett,mint a kapus. Na ezek után ez szebben lesz meganimálva. Várom már az extrém videókat ebből.
-
|AP|
veterán
válasz
toxicjew #6675 üzenetére
nekem egyre kevésbé van már idegrendszerem a WL-hez.
Nem tartom magam túl extra játékosnak, DIV3-ban vagyok (talán a 4 reálisabb lenne, de itt is összejön a 7 win egész gyorsan), de ez már a harmadik hét, hogy nincs meg a 11win.
Most konkrétan az utolsó meccsen lett meg a 9.
Egyszerűen nincs hozzá türelmem, minden hétvégén úgy érzem, mint egy kötelező teher, amit le kell tudni. Ennek megfelelően kapkodok is, siettetem a dolgokat és rendre kikapok nálam gyengébb játékosoktól is. Na persze nem csak ilyenkor, hanem amikor gusztustalanul tolva van az ellenfél.
Azt is el szoktam ismerni amikor én vagyok tolva, de ezen a hétvégén ilyen nem volt egyszer semA packweight meg lehet nálatok feljebb lett csavarva, nekem továbbra sem jön 87-nél nagyobb lap, még a garantált 85*2-ből sem, pedig mindig megcsinálom az összeset...
-
Kristof_94
Topikgazda
-
-
thebigK
addikt
-
Dzsoki92
senior tag
válasz
toxicjew #5707 üzenetére
Tudni lehet mi jön team 2 vel ? Team 1 ből párnak örültem volna de most ezek miatt nem nyitom el a packokat. Igazából 1 hét alatt 150 packot tettem félre meg is lepődtem
de mostmár megakarom várni míg minden lap elérhető lesz. ( őszintén nem várok semmit a nyitásoktól valószínű semmi nem fog jönni pár fodderen kívül )
-
thebigK
addikt
válasz
toxicjew #5660 üzenetére
kilehetett ismét játszani a rendszert konzolon, csináltál egy új accot, megcsináltál valami objektivet, kiléptel, majd vissza és újra tudtad claim-elni. Kurvasokan visszaéltek vele. volt aki több100 ilyen 83/85+ picket csalt össze. Remélem az összes konzolbannt kap
Közben itt 17-3 lett a wl, jó volt, bár a mai gameplay köszönő viszonyban sem volt az estivel, kurva izzadós volt. Pickek fodder, a 85+ pakkokat nem nyitom el, majd jövő héten a többivel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Revolut
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Eredeti játékok OFF topik
- Death Stranding (PC)
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest