- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94 #7377 üzenetére
biztos jó az a lap, de kb a fele reális érte szerintem
-
tenaijo
tag
válasz
Kristof_94 #7372 üzenetére
Full meta, jó ps+, jó AI, sok poziban tudod játszatni.
Nyilván az is rátesz az árára, hogy top promo kártya volt, tehát alig van piacon. -
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94 #7347 üzenetére
jaj hagyjuk már az ilyen hülye konteókat, semmi értelme
-
bubuska10
senior tag
válasz
Kristof_94 #7247 üzenetére
Én várom a Birthday promot, az a kedvenc
-
Sirandrish
legenda
válasz
Kristof_94 #7247 üzenetére
Még a végén nem kéne megcsinálni az utolsó utáni objektívet is..
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94 #7239 üzenetére
Hát a maxot igen, de amúgy meg minden héten lesz meccsük. Most vasárnap, aztán a következő 2n is. Az alatt pont meg is szerzi mindet.
Szigma: beraktak vmi újat, de hát azt is el kell kúrni
Bár lehet ez csak az előjele annak, hogy mondjuk a Tots lapok 3 PS+al fognak jönni és nem akarják teljesen felforgatni a játékot. Mindenesetre classic ea.
-
Szigma70
addikt
válasz
Kristof_94 #7239 üzenetére
Szörnyű, és kér kenyeret? Így is jó lap.
Ő és Sawa, vagy Yayával, vagy Trezeguet-vel, vagy az EVO s Barrios lappal elintéznek bárkit a középpályán. -
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94 #7187 üzenetére
lejátszott meccsekhez nem kell kezdenie úgytudom, csak a clean sheet-hez kell bizonyos játékperc, talán 60perc, de nem mernék megesküdni rá
ide 1 ikonból base gerrard -
tenaijo
tag
válasz
Kristof_94 #7187 üzenetére
Eddig 10-et raktam ki, úgyse tudom már mibe verni a foddert, mind base hulladék. Egyetlen "értelmes" volt köztük, egy base Kaká, de a játék ezen szakaszában az sem túl combos már.
(Mellékesen 10/3-ban base Riquelme volt)
-
seedorf88
tag
válasz
Kristof_94 #7138 üzenetére
Jön mellé valami best of ? Mert már a mostaniból kinyitottam minden szart és megvárnám a pénteket a további nyitogatással.
-
bodnar123
őstag
válasz
Kristof_94 #7107 üzenetére
Ez a zseniális ebben a szarban. Senki nem elégedett vele. Neked másodperces a delay. Nekem villog a kurzor, azt se tudja néha, hogy irányítom-e. Persze a delay is megvan. Nándi meg bár általában a dákó jó oldalán lehet, de mindent kihagynak a játékosai. A mási kolléga bár kinyitja a világ összes játékost, de legalább így csak még jobban érzi, hogy ebben a szarban az sem számít. Valahol ez zseniális.
-
Zimmi91
addikt
válasz
Kristof_94 #7087 üzenetére
Nem mind1, hogy most ülsz a coinon vagy 1 hónap múlva?!
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94 #7087 üzenetére
Miért Kristóf?
Az egyik legrégebbi fifás vagy már, melyik fejlődős lap ára ment fentebb az up után? Ez már bele van kalkulálva. Általában akkor megy fel ha esélytelen kártyák RTTF lapjai mégis továbbjutnak. Ha mondjuk a Lipcséseknek az rttf lapját megvennéd az felmenne ha valami csoda folytán továbbmennének mert most esélytelenek. De neki ki van? Pool vagy Madrid?
-
Kristof_94
Topikgazda
válasz
Kristof_94 #6921 üzenetére
Egy kicsit tévedtem.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94 #6869 üzenetére
Az esély mindig megvan, de nem éri meg Jackson. Mac Allister sokkal használhatóbb lap, nagyobb eséllyel.
-
Aguinaga
őstag
válasz
Kristof_94 #6852 üzenetére
Az a Putellas nagyon jó lehet, nekem a gold lapja még a mai napig be-beáll, de mióta kiraktam Zicot, azóta max. csereként.
Most Bestet próbálom kirakni, kicsit nehezen megy, alig hozzá megfelelő foddert ez a szar, pedig mégy egy WL-re is rászántam magam, de a 11 win se ad semmit, FS playerből is max.40 ezres kategória jön (persze untrade)..
Ikon nyitogatásról pláne nem is álmodhatok.
-
bodnar123
őstag
válasz
Kristof_94 #6845 üzenetére
Végül nem is írtad, hogy bepottyant a második TOTY
-
kapeti07
senior tag
válasz
Kristof_94 #6845 üzenetére
Kristóf úgy látom neked bejött ez a női vonal
Viszont kevésnek találom hozzád képest a Newcastle játékosokat. Nyugtass meg, hogy van egy Fun csapatod is amiben nem csak Joelington van.
Amúgy gratulálok hozzá jó kis Team.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94 #6842 üzenetére
vagy csak szimplán húzz fel valakit evoval
Okafor,Athenea,Malard simán jók támadónak.
De ha benga csatár kell ott a Brobby-Saibari-Gertrudia trió a csapatba minden posztra ingyen. Tudom nem egy Wilson, de azért használhatóEgyébként én nagyon kevés piros lapot kapok. Azért figyelek rá mikor használjam a becsúszást. Szerintem idén se volt 5-10-nél több.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Kristof_94 #6817 üzenetére
Majd ha 90+os lesz a Pick
-
EA's hit
őstag
válasz
Kristof_94 #6752 üzenetére
En sem hiszem el. Ki a franc az?
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94 #6752 üzenetére
Nem fognak minden játékost a mostaniba belerakni. Mathys Tel tavaly is sokat játszott a Bayernbe mégis idén kap ahogy mondjuk Palmer is. Ha mindenkit ellőnének jövőre ki férne bele?
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
Kristof_94 #6740 üzenetére
Bezzeg a "free Palestine" nem zavarja őket.
Miért kéne zavarnia? -
Sirandrish
legenda
válasz
Kristof_94 #6629 üzenetére
Amit lesz*ptam TOTY alatt a pakkokkal hogy nem volt mibe visszaforgatni, én mégegyszer nem tartalékolok az ziher
-
EA's hit
őstag
válasz
Kristof_94 #6629 üzenetére
Dehogy, majd futties alatt.
-
homerhamm
addikt
válasz
Kristof_94 #6600 üzenetére
Nem kell ahhoz Dél-Amerika. Ha olyat tesz akár egy európai játékos ami nem tetszik akkor megy a golyó a fejébe.
GTA stílusba.
-
miro.
senior tag
válasz
Kristof_94 #6578 üzenetére
Amugy grat szep,csak mire jon egy pace evo,addigra mar pont kell ra mas is,pl egy passz.
Ugyanannyit fog erni,mint most. Egy jo eros kozepvonal. -
Kristof_94
Topikgazda
válasz
Kristof_94 #6576 üzenetére
Ez lett a Lisztes evom, amiről beszéltem. Mivel cam is, így remélem érkezik valami evo amit rá tudok még húzni. Egy pace upgrade jót tenne.
-
EA's hit
őstag
válasz
Kristof_94 #6526 üzenetére
Nem
En azt az egy meccset jatszottam vele este, az meg a 10. percig es a 2. golomig tartott. Sok kovetkeztetest nem tudtam levonni Yashinrol, csak a lenyeget, hogy sapkaban szaladgal
-
bodnar123
őstag
válasz
Kristof_94 #6452 üzenetére
Most kéne élvezni a toty lapod
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94 #6377 üzenetére
Valószínűleg nem a szoftverfejlesztők krémje dolgozik a sportjátékokon, és ez nem csak az EA-ről mondható el hanem minden sportjátékról. Az ilyen évente megjelenő játékoknál a gyorsaság a fontos, itt nem fogsz játéktörténelmi alkotást látni mint egy Last of Us vagy God of War esetében. Ha valamelyik játékfejlesztő tehetséges az elmegy egy olyan stúdióhoz ahol kiemelkedő játékokat gyártanak. Ehhez nem kell kreativitás, szóval kevesen vállalják be maximum a resztli akik vagy lusták vagy nem elég jók.
A másik meg, hogy értékelhető versenytársak nélkül nem fogják törni magukat. Szomorú példa, de nézzétek meg a PS vs XBOX témát. A 360 idejében toronymagasan nyert az xbox, elkényelmesedtek és a one vs ps4nél csúfosan alulmaradtak. A Sonynál is látszik egyfajta visszaesés, mert jóesetben kapunk évi 1 db értékelhető játékot ami exkluzív amúgy meg lófaszt nem adnak ki holott a PS4 érában jött évente 2-3-4 közel tökéletes játék. Annyi a különbség, hogy az xbox még ígysem mutatott igazából semmit eddig.
Egyszóval a versenytársak hiánya mindenkit lustává tesz sajnos. -
bodnar123
őstag
válasz
Kristof_94 #6341 üzenetére
Nem nyitottál végül egy 7 millás játékost?
Persze tudom az érzést, hogy egynél jobb a kettő.
Amúgy nem csodálom, hogy mindenkinek kivan a töke, aki nem nyitott. Tényleg a gond, hogy még azt sem mondhatom, hogy de kiraktam valamelyik játékost. Ezen a héten talán egy 87 feletti játékost kaptam. Mint írtam a többi is csak ugyanaz a 3 87es. így kirakni semmit nem tudtam. Előrehaladás nulla, miközben mindent kb megcsináltam. Ez így tényleg nettó időelcseszés. Na meg ugye az account feltörés. A support még mindig elérhetetlen. Lehet, ahhoz is szerencse kell.
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94 #6307 üzenetére
Nekem elment a kedvem a további grindtol, betette a kaput a tegnap. Inkább rakom ki Zicot, az legalább biztos...
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
Kristof_94 #6305 üzenetére
Elvileg péntek 19:00.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Kristof_94 #6278 üzenetére
Azért arra kíváncsi leszek hogy ezzel a helyzettel mit csinálnak, mert ez így elég kemény
-
Chalez
őstag
válasz
Kristof_94 #6273 üzenetére
Nahh, én Div 5 - Div 6 játékos vagyok, ma a kupa 5/5 ráadásul 50-80-as pinggel... Mindenki letámadott, úgy jöttek, mint a mérgezett egerek, a világ toxic gamerei voltak (jó, mondjuk Döbrögi módra visszakapta mindenki az R1-et háromszorosan
) aztán mégis mindegyiket legyűrtem. Szegény gyerek Ronaldinhóval a szopórollerre is felszállt, ahányszor Vieirám elvette tőle a labdát
Egyik meccsen hosszabbítás 117-ik percében 1:1-nél Salah bal+ lába is elsült, a székről majd lefordultam, a gyerek sztem Alt+F4-gyel lépett ki
-
Szigma70
addikt
válasz
Kristof_94 #6260 üzenetére
Nem mindegy? Valszeg úgysem jó a kontrollered
-
Sirandrish
legenda
válasz
Nah a végére mindenkinek jut valami, csak nekem nem
Gratula. -
Aguinaga
őstag
válasz
Grat, végre tényleg, már rád fért .
Nekem nem volt időm kirakni a Messi sbc-t, de legalább a 80+ pickekből se jött semmi, 82*20-ból 7 dupli, meg 2 if.. ennyi. -
thebigK
addikt
válasz
Mazli hogy visszatertek az elmult évek problemai. Nemtudom, biztos egy Longstaffot nem akarsz padoztatni
-
raven84
senior tag
válasz
Kristof_94 #6120 üzenetére
Végre! Gratula. Statok alapján jól néz ki, de mint tudjuk a játékban nem ez számít hanem az animációk.
-
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94 #6099 üzenetére
Mert 16 óráig dolgozott a programozó gyerek. Gyorsan otthonról távoli asztalon keresztül kivette a játékból, de majd csak holnap munkaidőben javítja.
-
Atla
senior tag
válasz
Kristof_94 #5930 üzenetére
150 pakkból én is 70-et kinyitottam,a nagyokat 87x3 is volt egy pár.Lófaxt se adott.Ezt a 88 as Poppot vagy 4x bedobta
gusztustalan.Nem baj a Bestet kirakom az is valami. -
bodnar123
őstag
válasz
Kristof_94 #5871 üzenetére
Ez egyértelmű, de nehéz lenne elhinni, hogy majd szombaton akkora esély lesz. Max lesz egy két mention lap ami discard áron lesz és abból dob párat. Szóval szinte mindegy, hogy csütörtök vagy szombat vagy péntek. A sok millás nyitás kb mindhárom nap ugyanaz lesz.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Kristof_94 #5813 üzenetére
Jaja...ugyanez van nekem a bal oldalt Grealishel
Ők olyanok két szélen mint két jó pék...olyan kifliket tekernek hogy csak pislogok -
Sirandrish
legenda
válasz
Kristof_94 #5809 üzenetére
Sima gold Salah-m van, és még csak ötletem sincs kire cserélhetném le
-
Dzsoki92
senior tag
válasz
Kristof_94 #5807 üzenetére
Nyitni mindig lehet
-
Dzsoki92
senior tag
válasz
Kristof_94 #5809 üzenetére
91-es if Salahm van. Én ki nem tenném a csapatból, nálaom nagyon bevállt.
-
bubuska10
senior tag
válasz
Kristof_94 #5791 üzenetére
Mármint nem a pénteket? Türelmetlen vagyok.
Most csak ritkítottam belőle (főleg ilyen 80x5-öket, 81x2-ket), meg kiraktam egy csomó premium upgradet.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Kristof_94 #5760 üzenetére
Hja tényleg...nehogy már csütörtökön örüljél
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94 #5760 üzenetére
Ja mert aztán rengetegszer fogunk kéket látni
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94 #5753 üzenetére
Szaudi upgrade van? Ha nincs akkor feleslegesen vársz annyit mert CR-t sima packból a büdös életben nem nyitod ki
Én már most beforgattam minden gold lapom upgradebe, lett 50, meg vettem is rareket amíg még 700 coinba mennek. -
Zimmi91
addikt
válasz
Kristof_94 #5701 üzenetére
Én most csütig gyűjtöm a pakkokat aztán elnyitom szerintem, nem akarom, hogy kék flair és kamu toty legyen
ha már kék akkor legyen toty
ja és ha lehet most már pasi legyen
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94 #5695 üzenetére
Div3ban ma minden ellenfelemnél volt Toty lap
Mbappe, Smith, Oberdorf, Rodri. Élveztem
-
Mrguba
őstag
válasz
Kristof_94 #5643 üzenetére
Beszaras..
150.pakk.
49 et eldutrantottam szinte semmi.
Erre utolsó mondom 78x2
Erre abból jött ez a SMITH 95 OS CSATAR.
Nem panaszkodom csak beepitemi nehez -
bubuska10
senior tag
válasz
Kristof_94 #5617 üzenetére
Vastagbélrák, csak no gud inglish.
bodnar123: Ennél tisztább labdaszerzés pedig nincs is. Biztos Anthony Taylor, Daniele Chiffi vagy Mateu Lahoz fújta a meccsedet.
-
EA's hit
őstag
válasz
Seggrák. En ugyan nem tudom, mi az, de emberunk biztos orvos, szoval hiszek neki
-
Sirandrish
legenda
válasz
A szövegkörnyezetből én "seggrák"-ra tippelek
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94 #5501 üzenetére
meg is tudtam venni Puskást 5.5m coinért márciusban. Próbálkoztunk keményen. Mondjuk a Sabitzer bizniszre még mindig emlékszem.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Lehetett tradelni?
Nah az mekkora királyság lenne már
-
Stylerr
addikt
válasz
OTW Rodrigo...
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94 #5496 üzenetére
jó azért év végére egy 99-es csapatot össze lehetett kalapálni.
Ezért jó ha tots idején kezded akkor úgyis nyitsz valamit. De ahogy a mostani ikon sbc-ket meg Mbappe sbc-ket nézem lehet már az is kevés lesz.
-
homerhamm
addikt
válasz
Kristof_94 #5496 üzenetére
A 4. játékosom akit az EAFC24-ben nyitottam, egy 89-es Neymar Jr. volt.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Kristof_94 #5482 üzenetére
A nagygépes verzióba igazán áthozhatnák ezeket az eseményeket.
Szerintem sokat dobna rajta, és felüdülés lenne ha nem annyiból álna egy promo hogy most másfajta lapokat nem nyitsz pakkokból -
homerhamm
addikt
válasz
Kristof_94 #5477 üzenetére
Egyébként megfigyeltem, hogy a mobile jobban adja a jobb játékosokat, mint a nagy testvére.
Meg nem is olyan unfair.
-
homerhamm
addikt
válasz
Kristof_94 #5472 üzenetére
Ja, csak annyit akartam, hogy azt a játékot van lehetőség kontrollerrel irányítani?
-
Sirandrish
legenda
válasz
Kristof_94 #5472 üzenetére
Azt hittem csak én vagyok ilyen hülye, de én is elkezdtem nemrég
Ha már szóba jött...nincs véletlenül egy jó taktikád a manager módhoz? -
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94 #5438 üzenetére
Ja te sose nyitsz TOTY-t Kristóf, még ha Digi panaszkodna megértem, de pont te?
-
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94 #5347 üzenetére
Amúgy ezt nem értem. A VB-t 2022ben játszották év végén. TOTSnak még elment Messi 2023ban, de 2023as TOTY-t milyen jogon kapna? Tavaly semmit sem csinált szinte. Az az MLS kupa (bár örültem neki) azért annyira nem nagy szó, hogy bekerüljön amiatt. CR7 dettó. Beginneren tolja a focit, aztán vereti rá a Suiiiiiiiiiiiii-t.
Ha az EA-n múlik még 2 évig tuti betolják őket a TOTYkba.
-
neo81
senior tag
válasz
Kristof_94 #5351 üzenetére
Mikor kezdődik a TOTY?
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94 #5331 üzenetére
én azt nem tudom igazából hova spórolsz, hogy egy evo-ra se költesz, miközben ott van 1.2 milla a bankban. Majd megint rajtadmarad 6milla coin augusztusban
-
EA's hit
őstag
válasz
Kristof_94 #5328 üzenetére
Meg ne sertodj rajta, de ez a legnagyobb baromsag, amit valaha Fifaval kapcsolatban olvastam.
-
raven84
senior tag
válasz
Kristof_94 #5335 üzenetére
Az a daily play x3 500 xpt ad naponta szal röhögve meglesz ha tolsz napi 3at. Én is paráztam és 33nál vagyok.
-
taylorp
senior tag
válasz
Kristof_94 #5328 üzenetére
Én még 0 chemen is kezdetném Garrincha-t. Son, vagy Isak helyett ha már Salah-t nem akarod kihagyni.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Kristof_94 #5306 üzenetére
Akkor hogy jött össze 1M+ coin?
-
Gaborz1
senior tag
válasz
Kristof_94 #5306 üzenetére
Garrincha miért van a padon?
-
|AP|
veterán
válasz
Kristof_94 #5292 üzenetére
én jelenleg 0db csomaggal várom a TOTY-t és nem is lesz sokkal több
Tavaly és azelőtt is gyűjtöttem a pakkokat, szerintem százas nagyságrendben raktam el csomagokat.
Aztán a nagy pack openingen egyszer sem esett semmi, csak dobáltam el a nagy ratinges duplikat, mert már nem tudtam őket hová tenni.
Tavaly mikor kifogytam a csomagokból akkor vettem fifa pontból egy drágább promó pakkot és akkor szakadt át a gát: abban volt egy TOTY Hakimi, és később tök random pakkokból jött még egy VVD meg egy Haaland is.
Ezzel persze nem akarok konteókat gyártani, hogy FIFA pontot kell venni, de az biztos, hogy félrerakott pakkokból én még soha nem nyitottam nagyot.Én inkább a promó alatt tolom meg az upgrade-eket, a pickeket (remélem lesznek), aztán meglátjuk.
-
raven84
senior tag
válasz
Kristof_94 #5288 üzenetére
Igen, holnaptól meg elvileg pre TOTY.
-
Dzsoki92
senior tag
válasz
Attackers - 19th
Midfielders - 21st
Defenders - 23rd
Full release - 25th -
toxicjew
addikt
válasz
Hát kezdődik. De a teljes majd csak jövő pénteken indul.
-
bodnar123
őstag
válasz
Kristof_94 #5063 üzenetére
Még mindig a béka feneke alatt vannak a fodder árak. Kérdés hogy lesz e vahal normál áron.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94 #5050 üzenetére
Ebből a promóból sem nyitok épkézláb lapot, akkor meg minek szórakázzak azzal, hogy elrakom a packokat utána meg a duplicatekkel bohóckodhatok. Inkább gyűjtöm a rare gold lapokat meg a coint aztán kirakok 2 millió upgradet.
A csapat amúgy egész jó, eddig 10-0 a wl még pár szebb gólra is telt a csapattól.
[link] [link]
Mondjuk a White-Frankowski duó sürgősen cserére szorul, de hát kire ugyebár. -
toxicjew
addikt
válasz
Persze, a jobb packokat már felreteszem. A többit nyitom továbbra is a fodderek miatt.
-
thebigK
addikt
válasz
még megvan a 84x20, 83x20, 84x5ből kb 5, 85x2ből detto, 87x3, 86x3, szerintem mennek félre, nem izgat ez a promo most
-
raven84
senior tag
válasz
Én csinálom majd az összes upgrade pakkot és elrakom, meg a jobb 83 fölöttieket. Van már 6 84x5. Minden mást kinyitok.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Kristof_94 #4977 üzenetére
Mondjuk azt nem csodálom. Én kb 3 hete kezdtem, még lehet annyi sincs, de már most nincs motiváció (ezért nem veszem meg teljes áron).
A csapatot egy kellemes szintre lényegében pillanatok alatt fel lehet fejleszteni, onnan viszont minden posztra súlyos százezrek vagy milliók. Ami ilyen packluck mellett, kb esélytelen.
Persze tudom én hogy nem 3 hét alatt kéne TOP1 csapatot csinálni, de a "kezdésnek jó", a "ez már nem rossz", és a "brutál OP"-nál több lépcsőfok kellene csapatépítéshez, ha már erről szól ugye -
miro.
senior tag
válasz
Kristof_94 #4977 üzenetére
Ez ugy unblock igaz az egesz ea fc 24-re.
Nincs jo objektiv,nincs tokenezes,nincs semmi feladat par megkotessel.
Vegyel mezeket meg labdakat pontert vagy coinert,jatszal bennuk 3-4 meccset es ennyi. Kapsz erte 1500 xp-t.
A kupa is ami volt ugye 5 meccs naponta es ennyi.
Nem akartam elkezdeni semmilyen jatekot mert amig ezzel jatszok nincs masra idom,de nagyon sokszor ulok ugy le,hogy kesz a kvali kesz a rivals,kesz ez a mezes szar,es semmit nem tudok jatszani.
Max az unalmas rivalsozas ami mehet es ennyi.
Boven van ido jatszani valami normalissal. -
Sirandrish
legenda
válasz
Kristof_94 #4965 üzenetére
Le akarsz jönni a szerről?
-
Sirandrish
legenda
válasz
Kristof_94 #4844 üzenetére
Azért az komoly
-
thebigK
addikt
válasz
Remelem Butra lett, VVD eddig a legjobb cb a jatekban
-
Zimmi91
addikt
válasz
Rio és mehet VVD helyére.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94 #4648 üzenetére
Nem
Lahm egyébként jó, de olyan poszton ahol nem kell futni, CDM pl. , szélsővédőnek nagyon lassú lesz.
-
EA's hit
őstag
válasz
Kristof_94 #4624 üzenetére
Azt a rossz Salaht torott labbal is korbehugyozza, zsenialis lap Garrincha.
-
Gaborz1
senior tag
válasz
Kristof_94 #4543 üzenetére
Botrányos a mai WL. A 9 winért vért kellett pisikélnem. Utolsó meccsen hosszabbításban lett meg. Egész nap mintha leszedált vén trottyosokkal nyomtam volna, akik a szürkehályog miatt nem tudják, hogy ki van velük és egyfolytába az ellenfélnek passzolgattak. Ezt fűszerezte a töménytelen mennyiségű kapufa, illetve a nevetséges 11-esek amiket rámfújtak.
Pickekben természetesen 87 volt mind2 alkalommal a maximum. -
EA's hit
őstag
válasz
Kristof_94 #4516 üzenetére
Lesz mini release es team2 is.
Cordoba milyen iden, hasznalta valaki? O jott az egyik hero pickbol, orulok neki, Blanc amugy is kezdett megfaradni, remelem hasonlo jo lesz, mint az elmult evekben. A Cordoba-Lucio paros eleg jonak tunik
-
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94 #4488 üzenetére
Ez igen
. Szép kis lap lesz.
Mbappé új lapját "alulról, vagy felülről" kezdenétek el?
Alulról talán jobban haladós. :/De lehet megvárom Gullitot, hogy melyik lapját tolják be.
-
Kristof_94
Topikgazda
válasz
Kristof_94 #4487 üzenetére
Kép lemaradt...
-
EA's hit
őstag
válasz
Kristof_94 #4420 üzenetére
Nem hat, sot. Gullit oke, de bazi draga lesz (vagy valami nagyon csun an lehuzott lapot kap), Del Piero meg erdekes lehet, de a tobbi kuka.
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94 #4401 üzenetére
isak? gondolom 100k sem lesz
-
Gaborz1
senior tag
válasz
Kristof_94 #4387 üzenetére
Jelen.
Nem mindent rakok el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Motoros topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Kerékpársportok
- Windows 11
- További aktív témák...
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest