- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubuska10
senior tag
Na hát ezaz, pont az lenne a lényege, h nagyot nyiss, de akkor ha nem dupli, akkor is exchange? Ha belevágsz egy 89-est exchangebe és utána abból kiraksz egy párat amiből csak 83-as a teteje, akkor gyakorlatilag elégetted a magas értékű (nem special) fodderedet egy pár 700-900 coint érő, használhatatlan gold lapért cserébe. Előbb-utóbb ki fogsz fogyni. Én is így járok, azért is kérdezem, bár én csak a duplákat exchangelem. Szóval egy véget nem érős körforgás ez, ahol a ház nyer, mert legombol.
Olyan, mintha Tippmixen naponta több százszor 100 Ftal fogadnál egy 100-as odds-ú kimenetelre.
-
-
stilo18
addikt
-
bodnar123
őstag
Nem az időponton múlik. Ha ott játszol tovább, és mondjuk nem vagy full idegbeteg, akkor kb ugyanezt kihozza a játék. Egyszerűen olyanokat dob, vagy csak eleve úgy adja, hogy neki semi pro, neked world class. Nem lesz esélye. Kivétel, ha elgurul a bogyó, és összevissza nyomkodsz. Én már csak röhögök ezen a bóvli szaron. Általában legtöbbször akkor amikor simán én nyerek. Szélről befelé passzolgatva, sima a gomb, és simán nyerel 11 wint. Mint egy mobilos gagyi 500 forintos játék. Ahol meg nem, ott az ellenfél passzolja be a 16osomra belülre, és a védőm vagy elfut, vagy hiába áll ott. Az is egy gagyi 500 forintos mobilos játék 2004ből típusú gól.
Amúgy a pickem: Bacha, és Theo... Kár hogy egész tots alatt egy jó pickem volt. Az theo. Persze véletlen a 10 jó lehetőségből pont eltalálta azt az egyet. -
|AP|
veterán
nekem 5-3 után jött a szokásos blokk, zsinórban 5 vereség, végül épp meglett a 9 win (az utolsót leadtam). Már hetek óta ez van... DIV2-ben vagyok és nem mondom, hogy minden meccset nyerek, de jól állom a sarat a legtöbb meccsen.
A WL-ben viszont már 3-4 hete egyáltalán nem megy... volt, hogy a 9 sem jött össze.
El is ment a kedvem az egésztől, de hamarosan már megérkezik végre a kormány ls nekiülök a GT7-nek inkábbA pickből jött egy Theo, de nem igazán emelkedett meg a pulzusom...
-
bubuska10
senior tag
Úgyis van, hát miért ne kapna még egy sokadik speciális lapot.
Már most is az ellenfelek 60%-nak Drogbája van. 4. éve játszok, de Baresi pl. még egyszer nem kapott használható lapot, végülis minek, hát csak a valaha volt 3. legjobb középhátvéd volt. De Baggio se nagyon kapott még sose használható lapot...
-
thebigK
addikt
nekem is egymás után háromszor adta be ugyanazt a csávót tegnapelőtt, mindháromszor inkább kilépett, mert szarabb csapata volt. Rá is írtam, hogy hehe, scared? Legalább próbálta volna meg. Mondjuk annyira azért így sem zavart, a fullos csapat miatt egy órán belül meglett az egész objektív
-
Woodslave
félisten
Azért az túlzás inkább 4 de éppen nyertem de nem erről van szó. Azt a gép nem tudja milyen szinten vagyok. Most egy div 2-es gyerekkel játszottam.
Qrvara méltánytalan hogy div 9 rewardokert div 6- div 2 játékosokkal kell játszani. Én csak chillelni akarok de úgy tűnik nem lehet
-
-
thebigK
addikt
-
Woodslave
félisten
Ez a ikon pick szégyen mint minden. Akármi van csak a minimum csak a xar 99%-ban. Én 3-at csináltam kétszer Klose akit már egy hetes accon nem tudtam használni
Olga viszont qrva jó. Azpi cb de ő is nagyon jó annak ellenére vagy azért mert kicsi. Rudiger se rossz bár nem értem miért 600k. Yaya viszont nem egy nagy szám sajnos. Boras se dicsérte valszeg playstyle hiánya vagy skill issue
/nálam nyilván
-
EA's hit
őstag
Nemhogy nem tesznek semmit a glitchek ellen, de meg behoztak ezt a patkany baromsagot amit controlled sprintnek neveznek, ami rosszabb minden glitchnel. Vert izzadva, 12 lovesbol vegre megszerzem a vezetest, majd kozepkezdes, Pistike rafekszik az rb-re, a vedelmem szanaszet szalad, es maris 1-1. Gusztustalan.
-
Woodslave
félisten
nem kötekedés volt voltam ott /itt és csináltam
Ja amúgy abszolút így van pont tegnap akartam írni, hogy minél többet grindelem annál jobban bosszant tényleg hogy nem ad semmit. Már összeraktam a laliga gold csapatot a cupra de egyelőre még kitartok
Rivalsban is abszolút így van nem tudom miért nem változtattak szerintem senkinek nem jó ez így. Talán sikerül a 7 wint kiszenvedni, ha talál az ember hozzá hasonló 7 balfaxt akinek nem ott a helye csak sokat dolgozott hogy feljusson de amúgy xar az egész.
-
Woodslave
félisten
én nem akarok okoskodni, de ha egy ideig nem játszol akkor kicsit tudod kívülről látni és fel tudod tenni azt a kérdést, hogy miért játszol?
Nem konkrétan neked írom, csak úgy általában. Csinálod a pickeket ezressével, bosszantod magad hogy nem nyitsz semmit (vagy nem azt akit) , közben meg tudod hogy a játékmenet trágya, nem is élvezed valszeg.
Vagy azt reméled, ha kapnál egy Dembelét (Mbappet mindegy ha már álmodunk) akkor nem csak négy kvali wint nyomnál le, hanem élvezettel lejátszanád az összes meccset? Vagy a rivalsban játszanál 7 win után is mert annyira jó lett minden?
Amikor fullba nyomtam tök természetes volt ez a hozzáállás, de így "kívülről" már felmerülnek kérdések.
-
EA's hit
őstag
85x10-bol nekem legalabb jott egy Donna, meg csak 2 lap volt benne 85-os. De a 83x10-ek kritikan aluliak, csak arra jok, hogy kivegyenek napi 3 totsot a klubodbol, es talan, TALAN visszaadjanak neha 1-2-t, de total minuszos a sztori.
Az ikon pick is jol adja: tegnap este fs Wright es ww Van Nistelrooy jottek. Majusban
-
kapeti07
senior tag
Nekem mostanában hétköznap délelőtt adja a Tots lapokat a 82+. Ma délelőtt kb 15-20 pakkból 3 jött. Pickeltem egy Angol második ligás Peterst vagy kit, Lala-t és Dantét is.
Nállam beválik a Bronz csapat taktika. Illtve ha Tots-ot húzok kilépek az appból aztán újra vissza.
Mennek bele Lacazett-be, remélem jó kis csatár lesz, már unom Werner-t. Bár ontja a gólokat de ráuntam kicsit. Nincs most olyan csatár akivel szivesen játszanék, Katoto-t is sikerült pikkelnem a minap. Kipróbáltam, ellenem brillírozik mindíg, nekem nem esik kézre. Viszont Hegerberg jó kis lap, és még Evozható is. De jó lenne valaki olyan elől akit ismerek is. -
toxicjew
addikt
1 teljes napra?
Biztos összefosta magát ez a bánat cég
Akiknek még lenne némi szavuk azok meg bőgnek, hogy csúnyákat írnak nekik az interneten
Lásd tojasfejű Bateson. Ezek a legnagyobb rákfenéji a communitynek. Ha ezek kiállnának "értünk", még lehetne is akár változás, de ők meg ebből a fosbol élnek. Semmi nem fog változni.
-
bubuska10
senior tag
Van az a News fül, és ott írta a Season utáni 2. lapon. Most meg megvan a kvali (6-4), de további 4 óráig nem lehet még beregelni péntek délután, ezt se értem mondjuk.
Amúgy meg tényleg hülyeség ahogy írjátok, hát pont az lenne a lényeg h kijön az új TOTS és a Playoffból + WL-ből is lehessen nyitni a Ligue 1-eseket. Kár h nem csináltam róla egy képernyőmentést vagy vmi, mert azóta se látom ugyanezt.
Amúgy ez a franciás vonal annyira hidegen hagy, a top 5 bajnokság közül ez az 1 amit egyáltalán nem követek. Gondolom majd megint Clauss, David, André meg a szokásosak kapnak TOTS lapokat, meg a fél PSG.
-
-
Aguinaga
őstag
Gratula!
Mondanám, hogy irigykedek, de az a helyzet, hogy hiába nyitnék ilyet, úgyse lenne jó vele játszani. Mikor WL-en az utolsó ember a 16-oson belül nem mozdul, nem lő, amikor csak egy gombnyomás lenne a gól. Meg mikor Ben White Benny Hill Show-t csinál Yashinnal karöltve... Vicc az egész. 8 meccsből kettőt tudtam nyerni, agyalok, hogy lejátsszam-e a maradék 13-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Magyar az űrben
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Horgász topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- RAM topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Lenovo T14 Gen4 AMD R5 7540U/512GB/16GB/14" 2240x1400 2.2K felbontás IPS
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged