- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz
evibly #12381 üzenetére
paletools. Két kattintás. Nyitok egy 85+-os ha elég dupli van benne és tots akkor a következőben duplikat rakom egy kattintással. A maradék meg squad building low to high gold. Ha a tots nem dupli de van vagy egyébként xar lapok akkor kattintás unassigned és squad builder egy lapra.
Ha nem így lenne nyilván nem csináltam volna ennyit -
gjoe
addikt
válasz
evibly #12305 üzenetére
Igen. Ilyen már nekem is volt.
Szabyka95: tudom. Csak nekem nem megy minden csel. A glitcheket sem csinálom. Szogletet sem tanultam be. Egész évben volt kB 2 tucat fejes golom.
Játék stílusom inkább a passzolgatas mint a Barca.
Wl nekem 11-14 win volt csak de kb 2 hónapja hanyagolom. Nincs mindenre időm.
Védekezni viszont tudok, ha engedi a játék. Mert sokszor nem enged váltani, vagy széthúzza a vedoket azzal nem lehet mit kezdeni. -
Woodslave
félisten
válasz
evibly #11247 üzenetére
Nekem nem tűnik ugyanolyannak
. Mármint azon túl hogy egy focimeccs. Én nem nyomok glitcheket fejeseket stb. Nem ismétlek begyakorolt figurákat ahogy esik úgy puffan alapon nyomom. De elég szegényes a tudásom szóval tűnhetne ugyanolyannak
Volt amikor nagyon untam mert tényleg úgy tűnt minden meccs ugyanaz de most ezt nem érzem taktika ide vagy oda.
De sajnos igen ha nyerek akkor nem fáj annyira a játék
Ellenszere a 4-es ping meg szerverszoba a kertben sztem. De játszottam olyanokkal azt se tudtam merre van előre szóval...
-
|AP|
veterán
válasz
evibly #11247 üzenetére
"Vagy a 10-ből 7 nyert meccs feledteti, hogy ugyanazt, ugyanúgy nyomsz egy-egy meccsen?"
Engem is ez a felismerés vezetett oda, hogy hanyagoljam a játékot.
Úgy tudok eredményt elérni ha ismétlem a bevált sablonokat és ha a gép is úgy akarja, akkor ezekkel nyerek, ha nem akarja, akkor meg még ezekkel sem.Jobban belegondolva ez egyáltalán nem szórakoztató. A győzelem öröme nem tart semeddig, sokkal jobban tudok örülni ha összejön egy olyan gól ami nem mindennapi, amit megelőz egy szép összjáték vagy váratlan megoldás.
Annyira viszont nem tudok játszani, eredményes is legyek, de eltérjek a sablonoktól. Így ha kell a win, akkor tolom a szokásosat, de ez már tényleg olyan, mintha a gyárban állnék a szalag mellett és kb. annyi örömet is okoz.Nem tudom erre lesz-e valaha megoldás, én egyelőre csak azt tudom kitalálni, hogy egy időre félreteszem ezt az egészet
-
Woodslave
félisten
válasz
evibly #11244 üzenetére
Én teljesen megértelek de azt se varhatod el másoktól ha van egy adott dolog a játékban amit lehet használni vagy abuzálni nyilván kinek vérmérséklete szerint azt ne használják hogy neked jobb legyen. Sajnos biztos van vmi oka - vagy csak igy tudják megcsinálni a játékot ami tényleg xarrá teszi de ez van.
Ha ezzel a taktikával 10 kvali meccsből 7-et nyerek meg veretlenül végig megyek div 2-n meg nyerni tudok div 1-ben úgy hogy voltak napok amikor div 3-ban kinlodtam akkor használni fogom mert a játék akkor is xar ha "szépen" próbálok játszani de vesztek.
De amúgy simán el tudom képzelni hogy két nap múlva csak vesztek meg komolyabb összeget tennék rá hogy wlen igy se lenne meg a 11 winem
-
gjoe
addikt
válasz
evibly #11244 üzenetére
Én meguntam most hanyagolom. Pont ezek miatt.
Div 1 én is. Irreális teljesen. Ha a következő szezont is vegigjatszanam akkor elitbe jutnék. Ez is egy marhaság. Közelében nem vagyok az elit szintnek.
De a meccsek nagy részén nem a jobb nyer. Hanem akit kijelolt a játék meccs elején.
A sok grindolas is felesleges. Játék eleje óta bevagyok sorolva valami minimum kategóriába. Top lapok nyitasa letiltva. -
Kristof_94
nagyúr
válasz
evibly #10885 üzenetére
Néztem Newcastle lapokat, de még a past&present szűrővel is csak kutyaütő lapok voltak. Szóval ha lesz belőle evozás, akkor Sallóit fogom. Tényleg ott van Puskás, Szoboszlai, van egy régi evo Lisztesem is. A 2 CB Szalai és Orbán, kapus adott. 2 szélső védő, meg 2 kp kellene.
Jó lenne, ha sűrűbben jönnének ehhez hasonló evok, lassan a végénél járunk. -
toxicjew
addikt
-
Szigma70
addikt
válasz
evibly #10555 üzenetére
Lehet rosszindulat, nyers fogalmazás, de csak a tényeket írta le.
Szomorú, de igaza van,
Nem számolgatni, meg mások eredményeire kell várni, el kell érni, hogy önerőből menjen.
Nem is értettem a reménykedőket, mikor olvasgattam a sajtóban a 80 meg 90 % esélyeket a 3 ponttal.ezt hogy? Angoloknak nem kellett a győzelem, Portugáloknak sem, akkor minek hajtottak volna? Értünk?
Pont leszartak minket -
EA's hit
őstag
válasz
evibly #10425 üzenetére
Abszolút. Most összeszámoltam, 65 db 90+os fodderem van
Ebből 60 db spec lap, és ezek csak azok, akik tényleg gondolkodás nélkül fodderek, van rajtuk kívül még úgy 5-10 lap akiket ha nagyon kéne valami sbc-be, valószínűleg ugyanúgy belerakok. Akkor meg minek vegyek ki egy 66. foddert is? Tényleg többet ér 2-3 db 87-es, mint egy 95-ös.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest