Hirdetés
- Yettel topik
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
válasz
bangbading
üzenetére
remek... holnap tudtam volna játszani, de lehet minél később kellene...
-
toxicjew
addikt
válasz
bangbading
üzenetére
Egy normális játék/kiadó esetében bannolnák ezt a fasszopót meg az összeset aki ezt kihasznalja. Itt tudjuk mi (nem) fog történni
-
Aguinaga
őstag
válasz
bangbading
üzenetére
Az kemény baszki
-
EA's hit
addikt
válasz
bangbading
üzenetére
Ha bárki megpróbálja ellenem, garantáltan nem fog eljutni a kapumig, ha kell, repül az alt+f4, és persze szakadjon le a lába az ilyennek
-
toxicjew
addikt
válasz
bangbading
üzenetére
In rare cases, adjusting player positions in Team Management during a match could have resulted in players disappearing from the match.
Minőségi játék na. Amúgy a patch jelentős része inkább csak bug javítás.
-
TrueGooner
senior tag
válasz
bangbading
üzenetére
Tegyük félre egy kicsit a konkurenciát. Nem fogok belemenni ebbe ezredjére is, hiába akarsz felpiszkálni. De egyébként a példa tényleg telitalálat volt, a csocsó asztalon pont úgy mozognak a játékosok mint a Fifába.
Ha az elmúlt 3-4 évben, a FIFA mellett párhuzamosan lett volna (talán van, ki tudja?) egy másik projectje az EA-nek, amit fejlesztenek, akkor már le lehetne cserélni azt a bug halmazt amit most kínálnak. Nem most kellene elindulniuk a nulláról, már tartaniuk kellene valahol. Amit most csinálnak, az már kezd szánalmas lenni, és a márka rovására menni. Évről-évre nem hogy jobb, de rosszabb játékot adnak el.Naívan hiszem, hogy nem csinálhatják ezt örökké, és van egy titkos projectjük amit előhúznak akkor, amikor drasztikusan csökkenni kezdenek az eladások.
Szerintem a világon MINDENKI örülne annak, ha teljesen újra kellene tanulni egy teljesen új, de sokkal, sokkal szórakoztatóbb játékot. Ha meg nem ez a mentalitás, akkor azt eszitek amit kifőztök.
Azért szar a játék, mert a szart is megveszitek. Ezt nem személyeskedve írom, hanem úgy globálisan a Communityre értem, de gondolom értitek.

-
Jakesz
addikt
válasz
bangbading
üzenetére
Én tisztelem az EA-t at üzleti érzéke miatt, mert szerintem nincs még egy ilyen cég, amelyik ennyire minimális befektetéssel ekkora profitot tudjon csinálni.
-
Gaborz1
senior tag
válasz
bangbading
üzenetére
Átveszi valaki szívesen
-
mcwolf79
veterán
válasz
bangbading
üzenetére
A bétában nem csak UT van . Van sima season is.
-
Bazsi1987
őstag
válasz
bangbading
üzenetére
Évekig nyomtam a nba 2k-be a mycarriert ha abba az irányba megy akkor ne örüljünk ennek a módnak...
-
mcwolf79
veterán
válasz
bangbading
üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ünnepeld a hamarosan megjelenő Star Wars:Mandalorian & Grogu mozit az Astro A30 Mandalorian fülessel
- Kingston FURY Beast RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- DJI RS3 Mini
- MSI GeForce RTX 4060 VENTUS 2X BLACK OC 8GB (Beszámítás)
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1185G7 / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD / Nvidia T500 / újszerű akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 6GB Formula Air Mesh G3 Chieftec500W
- Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
- Bontatlan! Playstation Portal 2 év garancia 2028.04.09-ig számlával!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha az elmúlt 3-4 évben, a FIFA mellett párhuzamosan lett volna (talán van, ki tudja?) egy másik projectje az EA-nek, amit fejlesztenek, akkor már le lehetne cserélni azt a bug halmazt amit most kínálnak. Nem most kellene elindulniuk a nulláról, már tartaniuk kellene valahol. Amit most csinálnak, az már kezd szánalmas lenni, és a márka rovására menni. Évről-évre nem hogy jobb, de rosszabb játékot adnak el.