Új hozzászólás Aktív témák
-
Hocsika
tag
Nah úgy néz ki sikerült!
File crc mindünknél ugyanaz volt. Én nem használok routert, de úgy csináltam egy szervert, ahogy egy ''routeresnek'' kell. Így látott! Ma majd kipróbáljuk, hogy ha simán csinálok egy játékot akkor is lát-e, vagy mindig meg kell csinálni ezt az érdekes indítást...
Azért köszi a segítséget! Még1x is -
CocooN-z
őstag
Igen és nem ment, ezért próbálkoztam ezekkel, mindehova ahova csak lehet, de nem értemmm...
Bővebben: link
De ennek a 90% a a gamespy ra vonatkozik...
[Szerkesztve] -
Robaj
addikt
Hát úgy néztem:
200 armor 200 melee sebzés ekkor 0-t vesz le, 180 armor + 5% mellee resistance (200-(200/100)*5)=190-et sebez, 180-190=-10, azaz 10-et vesz le.
Sztem ez lehet kb.
Szal a resi miatt annyi ''elveszik'' az ellen támadási pontjából.
A 80% a max, akinek kevesebb, attól uaz az ellen több pontot visz el (pedig armor kb =)
A varázslóid ezé dögölnek meg -
[pod]Diablo
őstag
Még az az egy kérdésem lenne hogyha majd találok egy erősebb fegyvert amive lezt megszeretnémcsinálni akkor hogy tudnám megcsinálni?Mostmár csak simán cseréljem ki azt a fegyvert amejik hejett teláltam erősebbet?Vagy ugyan úgy megkéne csinálnom mint ahogy csinálni ekkll ezt a cucost?
-
Terrorista
senior tag
Kössz a segítséget meg lett oldva a problem, csak most meg találtam 1-2 helyet ahova ismét nem tudok bejutni.. 1. A Razka ruins alatt húzódó alagút végén van 1 ajtó nem nyílik, kulcs kellene, illetve találtam a térképen olyan helyet ahova nem tudok elmenni, szörnyek is vannak ott és sehogy sem tudom megközelíteni.
Akkor a Northern Jungleban lévő teleportnál egy kicsit feljeb kettéágazik az út és csak balra lehet menni a jobbra vezető útat kőfal zárja le, az út pedig folytatódik...
Ezekre a helyekre hogy jutok el? -
[pod]Diablo
őstag
mejik harcosom?a nyilast vagy a Lothar melle-esemet?Amúgy akkor visza kell majd vele mened az első szigetre?Mondjuk mind1 mert cdsk az a lényeg hogy meglegyen.Amúgy azt hogy érted hogy elölről kell kezdened vele a játékot?hogy viszaviszed az első pályára vagy hogy a küldetéseket kell ujrakezdened vele?mondjuk én oda ahol tartok két nap alatt jutottam el a haverommal mikor lanoztunk.Az a lényeg hogy meglegyen az a fegyveres cucc.Ha úgykezded elöről a játékot hogy a küldetéseket akkor eltudod majd odáig vinni ahol volt?
[Szerkesztve] -
[pod]Diablo
őstag
oké,ha találok nagyobb ládát akkor szólok.Biztos nemtudod hogy miért nemtudom megcsinálni?Ez nyilasnál is működne?lehet hogyén csinálok valamit roszul?pedig a varázslatra raktam.Nemtudom hogy miért nem sikerül.Az elmentések hol vannak?MIjen könytárba?[OFF]lehetne egy kérésem?haelküldeném neked az elmentésemet akkor megtudnád rajta csinálni,és utánna viszaküldeni ha nem nagy kérés?
-
[pod]Diablo
őstag
-
[pod]Diablo
őstag
pontosan hogy is kell?mert megfogtam volt 2egykezes fegyverem megfogtam a jobb kézben lévőt és berkatam inventoryba és megfogtam a kétkezes fegyverem és az inventory-ból beraktam a jobb oldali fegyver hejére és nem történt semmi.Én csináltam valamit roszzul?
ez lehet hogy LOL kérdés:ugye ezt a meele-es embernél lehet csinálni? -
Face8814
őstag
Igen igen, az volt az. Utána jól el is vesztettem a játék vonalát, és vagy 2 órán keresztül azt sem tudtam hol vagyok. Aztán ráleltem a megfelelő irányra!
Ezalatt a pár óra alatt amit a gameval töltöttem azt hiszem rátaláltam a régi kedvenc játékaim méltó utódára. Elég pozitív a véleményem a gameról, csak most munka mellett nem sikerül eleget játszani vele. De majd szabadság alatt! -
-
Face8814
őstag
Még egy uccsó kérdés így hirtelen. Act 1-ben csak a fő küldetéseket nyomtam végig ( 1-2 kivétellel). Ha a végére érek akkor ugye vissza tudok menni hogy a mellékküldetéseket is megcsináljam?
Illetve ha veterán fokozatot kezdek akkor már nem térhetek vissza a normál fokozat mellékküldijeihez?
Bocs a kissé láma kérdéseket, de még nem mozgok teljesen otthon ebben a gameban. -
Face8814
őstag
Megfontolandó amit írtál. Most azon gondolkodtam el hogy vajon kivitelezhető e az hogy normál szintet egyedül megcsinálom, aztán a következő szint kezdetekor csinálok egy új karaktert e mellé. Viszont akkor az 1. szintről kezdi ugye? Mert ha igen akkor ez nem valami jó ötlet.
-
Face8814
őstag
Tehát ha jól értelmezem, ha végig játszom normál fokozatban akkor ugyanezzel a karakterrel el tudom majd kezdeni elölről eggyel nagyobb nehézségi szinten?
Illetve. Én eddig nem vettem magam mellé csapatot, de még elementált sem. Ugye ez a későbbiekre nézve nem jelent gondot, hogy egyedül vagyok társak nélkül?
[Szerkesztve] -
Face8814
őstag
Hali ''Szellem''.
Látom te nagyon pro vagy ebben a gameban. Én csak most kezdtem el játszani ( act1 9. rész). Írtad hogy neked valami 3000 körül sebez a mágusod. Kérdésem hogy hanyadik szintű, illetve tudnál egy screenshotot adni az embered tulajdonságairól. Előre is köszi! -
[pod]Diablo
őstag
köszi,mondjuk nem könyű kinyírni.Az ACT-2 ben a nyilas embernek nemlehet valami erős fegyvert venni,mert nekem most egy 72-es őrésségűm vagy 68-as van,és haverom pedig sima kardos és neki van 80-as fegyvere is.Ez direct íyg van megcsinálva vayg csak én nemtalálok jó fegyvert?
-
Florida
tag
Megvolt,semmi hatása.Ez azért elég gáz.
Benn van a csapatban,persze.Habár amikor megjavíttattam vele a kart,utána elküldtem,mivel csak egy karaktert fejlesztek,így semmi haszna nem lett volna a csapatban Finalának.Lemegyek,ott egy láda,erre kiírja hogy megint Finala kéne.Egek.
Még egy quest eszembe jutott.AmanLu-ban egy nöci megkért hogy szerezzem meg egy fegyver(asszem staff) részeit.Négy része van a quest-nek,az elsö három a részekröl szól,a negyedikre nem emlékszem,gondolom,az a vége hogy el kell neki vinni.
Ha esetleg sikerül beazonosítanod a questet:hol találom a részeket?
Mégvalami.
A Lelani's Sorrow ötödik pontjánál mi jót kéne csinálni?Az,hogy vigyek egy szuvenírt amanluból,vajmi kevés infó.
[Szerkesztve] -
krokk
senior tag
meglehet
énis ezt tervezem ezért most le is cseréltem rá a sárkányom
most megyek vadászok master thiefre
amúgy akkor jön elő ha sok ritka tárgyat kapsz jó gyorsan szörnyekből
ergó sok sárga szörny = master thief ami meg hol van?
zaramon thorns
na megyek gyakni
sárkányról majd csinálok később képet most nem akarom visszacserélni
amúgy igen act3 ban vehető de lehet hogy act2 ben is nemfigyeltem... -
krokk
senior tag
van több is szerintem
ottvan pl arith te mad de az csak csatamágushoz kötödik... azért 2 skillpont minden embörnek
mindjárt megcsinálom a képeket mert igy elég nagyok
megvan minden küldi csak a masterthief hiányzik és megnézem a titkos helyet
csapat:
41-knight -eva
44-ijász (Saját)
43-knight
és egy sárkányaki dragon scalet nyom
vehhe +resek meg 57%os power recharge
szinte csak powerelek
-
krokk
senior tag
A vixest megcsináltam már csak a morden riders kell
azonkivül minden megvan ill 1 et nemtudtam megcsinálni egy hülye reagens kell de már nemtom megvenni túl magas szintű vagyok
és nem találko sehogy szóval fakk az az egy nem lesz befejezve és kész
azon kivül 100% os lesz
-
-
Azazello-
senior tag
1. kép:
Hol van ez pontosan? Van róla sejtésem és arról is, hogy mi van az ajtó mögött. Véletlenül nem a tükrös szobrok környékén?
igen, onnan nemmessze kell lemenni egy lifttel...
2. kép:
Ha összeszedted a 3 emberkét, beszélni kell a teleport közelében lévő táborban a főparancsnokkal. A Xeria Templom előtti teleportnál találod.
elvileg osszeszedtem es csak beszelnem kene a parancsnokkal... beszeltem vele, de elhajt ''find him!''
3. kép:
esetleg egy portal nevet tudnal mondani, vagy egy screeshotot tudnal kesziteni?
Viperclaw-t már illet volna. Asszem csak 3 dolgot kell összeszedned, de ha nagyon nem találod őket, akkor meg szerencsés esetben meg is tudod őket venni a ''drágaköves'' ürgénél.
az utolso darabot odaviszem a csajszinak es elhajt vele
hat egyenlore igy allok...
azt valaki meg tudna mondani, hogy a tobbi secondary questet merrefele kapom meg? act3-ba kapnek act2-es kuldetest? -
Azazello-
senior tag
act2-bol szinte semmim sincs meg.. csat vegigrohantam a mapon es nem talaltam meg semmit. lehet multiban kene megcsinalnom segitseggel, mert nagyon nem akadok semminek a nyomara
meg a kuldeteseket sem kaptam meg!
a kettes kepen megtalaltam mindenkit (elvileg) es megsem tortenik semmi... bug lenne? -
Johnnys
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest