- Garmin topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Magisk
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
krokk
senior tag
válasz
Azazello- #1403 üzenetére
hát nemtom... nekem nem jelent meg
szerintem inkább a küldetéstől jelenik meg márhogy már megkaptad de a tőrt még nem vetted fel....
mert én bementem abba a barlangba de nem jelent meg tény hogy a küldetésem se volt meg még akkorszóval csak küldetés függő és nem tőr függő
igy pontos
-
Gh0sT
addikt
válasz
Azazello- #1330 üzenetére
1. Győződj meg róla, hogy van csatamágus a csapatodban, aki tudja használni (kézbe venni) a botot.
2. Teleportálj vissza Eirulanba.
3. Teleportálj a Lost Valley of the Azunites-ba.
3. Keletre, illetve egy egy kicsivel északabbra a teleporttól ha figyelmesen keresgélsz, az omladozó falak tövében találni fogsz egy liftet.
4. A szoba, amibe érkezel az északi oldalon rendelkezik egy ajtóval. A következő szobában keress egy rejtett kapcsolót a falon (szemben az ajtóval az északi falon)
5. A következő szobában ismét lesz egy rejtett kapcsoló nem messze az ajtótól.
6. A köv. szobában szintén kapcsoló az ajtó közelében.
7. Köv. szoba déli falán ismét kapcsoló.
8. Ezután megérkezel az elf börtönbe. Az őrült varászlót a bottal tudja a csatamágusod kiszabadítani egy erőteljes ütést mérve a börtön ajtajára.
9. Ezután Arinth elrohan, meg kell majd keresned.
10. Amanlu után fogod megtalálni, Istauru templomában. (Ez az a hely, ami sok kis szigetből áll) Teleport: Northern Vai'lutra Forest
11. Mielőtt kiszabadítanád Arinth-t, nézz körül a teremben, mert lesz egy rejtett kapcsoló valahol. Talán balra egy lámpa formájában. Ez kinyit egy rejtett ajtót valahol a lépcsők környékén. Itt megtalálod a Mysterious Bucket-et. -
Gh0sT
addikt
válasz
Azazello- #1247 üzenetére
Nincs fent a toronyban? Végigjártad a várnak az összes falát?
Nem tudom pontosan merre van, de a várfalnak van egy olyan része, amit elég érdekesen lehet elérni. Megkeresed az öreget, aki adta ezt a küldetést. Mielőtt bemennél hozzá, elfordulsz balra és egy pallón keresztül jutsz fel a falra. Arra nézted már? -
krokk
senior tag
válasz
Azazello- #1236 üzenetére
eva ha a csapatodban van akkor vissza kell menni amanlutól a forestbe nem a valkesh hanem ami még elötte van teleportálgass az egyik teleportnál van a szétvert karaván és ott fetreng egy pasas a teleport mellett szóval könnyen meg fogod találni
vele kell beszélni ott lesz a jel a feje felett ha veled van eva
-
Gh0sT
addikt
válasz
Azazello- #1223 üzenetére
Remélem az angollal nem állsz nagyon hadilábon:
Bővebben: link -
Gh0sT
addikt
válasz
Azazello- #1210 üzenetére
Lore Of Aranna kötetek lelőhelyei:
Vol. 1 - Snowbrook Haven Living Quarters
Vol. 2 - Vai'Kesh Sanctuary, nem messze a déli kijáratától
Vol. 3 - Aman'lu-ban Alar'ithil-nál
Vol. 4 - Aman'lu-ban Altorn Hall-ban
Vol. 5 - Aman'luban Twylis's házában
Vol. 6 - Eastern Greilyn Jungle, ahol Vix-el találkoztál
Vol. 7 - Windstone fortress, a Western Gatehouse-ban
Vol. 8 - Temple of Xeria
Vol. 9 - Temple of Xeria
Vol. 10 - Aman'lu-ban Eolanda-nál
Vol. 11 - Aman'lu-ban Eolanda mellett
Vol. 12 - Aman'lu-ban a Magic Shop-ban
Vol. 13 - Aman'lu-ban a kocsmában
Vol. 14 - Aman'lu-ban Eolanda-tól nem messze
Vol. 15 - Aman'lu-ban Magic Shop-ban
Vol. 16 - Kalrathia-ban ÉK-i toronyban
Vol. 17 - *Gombakörök alatt (East Greilyn Jungle)
Vol. 18 - *Gombakörök alatt (South Vai'lutra Forest)
Vol. 19 - *Gombakörök alatt (South Garden of Ancients)
Vol. 20 - *Gombakörök alatt (Ruins of okaym)
*17-20-as könyvek megszerzéséhez Amren-re is szükség van a csapatban. -
krokk
senior tag
válasz
Azazello- #1212 üzenetére
az összes másodlagos küldetés elvileg
:
Bővebben: link
mod: jah nem az act 1et nem fotóztam le de az talán megvan mindenkinek
[Szerkesztve] -
Gh0sT
addikt
válasz
Azazello- #1175 üzenetére
2. Teleportot nem tudok neked mondani, de ACT3-ban van egy bányás rész. Mikor beérsz van egy vidóbejátszás egy nagy piros shardról, amit fel kell robbantanod. Egyébként úgy néz ki az egész, hogy folyamatosan mész egyszer a jobb, egyszer a bal oldalán egy nagyobb üreges járatnak. Kapásból az elején meg fogod találni az egyik ajtó mögött a gyűrűt.
3. A bajnok egy szellem. Talán fekete színű. Kapásból 20 méterre mellette van egy teleport. Havas pálya, és asszem négy kripta van a környéken. Minegyik kripta közepén volt egy-egy maszk a halott bajnokoktól. -
Gh0sT
addikt
válasz
Azazello- #1173 üzenetére
1. kép:
Tükrös szobros résztől nem messze van egy lejáró. Mintha már kérdezted volna, hogy miért nem nyílik az ajtó. Na, most már nyílni fog.
2. kép:
A mithrill gyűrűt a bánya elején találod. Ahol volt a videóbejátszás arról a kis sinen guruló kocsiról. Titkos ajtókat keress a térképen.
3. kép:
Menj vissza a bajnokhoz a katakombák bejáratához. Ő az, akinek megmutattad a maszkokat. -
Gh0sT
addikt
válasz
Azazello- #1148 üzenetére
Skath Cat Ribs: vidd vissza Eirulanba a kocsma felső szinjtére egy ürgének.
Hak'u Ceremonial Blade: ahogy kimész Eirulanból a második kapun a lifttel, jobbra lesz egy barlang. Az abban lévő szörnyet kell megölnöd ezzel a késsel. Mással meg sem tudod sebezni.
Arinth's Legendary Staff: (mindhármat egy sárga kérdőjeles szellem őrzi)
a.) Focusing Stone:
Teleport - Western Cliffs Of Azunai. D pontban:
b.) Jeweled Shaft:
Snowbrook Valley-ben találod. Az F betűnél keresd. Egy lifttel kell lemmenned.
c.)Carved Rod:
Northern Vai'lutra Forest. D pontban leled.
A Family Heirloom Part II:
Teleport: South Vai'kesh Forest
Ha jól emlékszem, akkor a teleport közelében kör alakban megy az út. Na ebben a körben találod meg a lejáratot.
Rahvan's Curse:
Azunite Catacomb-ák legalsó szintjén keresd. A földön lesz valamilyen jel, Incantation Shrine-ként funkcionál. A Letiso chant-ot kell rajta elkántálni.
Gombaköröknek utánanézek, asszem már valahol írtam őket.
A többi küldetést akkor kapod meg, ha bizonyos emberek benne vannak a csapatodban.
Szerk.: gombakörök - Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Gh0sT
addikt
válasz
Azazello- #1141 üzenetére
1. kép:
Nem vittél még neki Jagged Arrowheadet.
2-3. kép:
Hány embert vittél neki? Mind a hármat? Látom hogy ki vannak pipálva, de meg is találtad őket?
4-5-6. kép:
A kapitány adja a kulcsot cserébe az emberekért... Hmmm... nem értem mi történhetett...
Jó a karaktered neve.
Nexusból nekem még két gyűrű hiányzik, viszont megvan a nyaklánc. -
Mazka05
őstag
válasz
Azazello- #1141 üzenetére
Csákány Ghost ebben nekem segitet ebben ugyhogy neki köszönd!
A 4. katonát kell megkeresned! Bal oldalt a vár mellet hosszú folyóso és a legvégén elbarikádozta magát..Itt egy térkép : Bővebben: link
Windstone Fortress Area Map (PNG) nézd ! És ha megvan akkor a csávótól kapsz egy kulcsot amitől kinyilik az ajtó amit mutatál..
Jah és a legfontosabb a térképen az F betüket nézd!
[Szerkesztve] -
Gh0sT
addikt
válasz
Azazello- #1132 üzenetére
Nekem pedig pont emiatt tetszik annyira.
Szvsz a vége lett nagyon eltolva a sok henteléssel. Csak mész és ütsz amíg felérsz Valdis templomába. Na, nekem az nem tetszett. Ott el is veszítettem a fonalat, úgyhogy végigmentem rajta még egyszer.
Ami nagyon bejön: logikai feladványok
Pl. van egy szobros tükrös rész, amiben kb 15 szobrot kell úgy elforgatni, hogy két ajtó kinyíljon.
Aztán van egy olyan, ahol teremről teremre egyre nehezednek a feladványok: valami olyasmire hasonlít az egész, mint a ''rajzold meg az adott alakzatot úgy, hogy nem emeled fel a ceruzád''.
[Szerkesztve] -
Gh0sT
addikt
válasz
Azazello- #1103 üzenetére
1. kép:
Egyelőre én sem tudok bemenni, kell hozzá valamilyen küldetés asszem. Ha elérek odáig megmondom, hogy mire van szükség.
2-3. kép:
Csinálnál screenshotot a küldetések details ablakáról?
Szerk.: ACT3-ban nem kapsz már ACT2-es küldetést. Max befejezni tudod őket.
[Szerkesztve] -
Gh0sT
addikt
válasz
Azazello- #1100 üzenetére
1. kép:
Hol van ez pontosan? Van róla sejtésem és arról is, hogy mi van az ajtó mögött. Véletlenül nem a tükrös szobrok környékén?
2. kép:
Ha összeszedted a 3 emberkét, beszélni kell a teleport közelében lévő táborban a főparancsnokkal. A Xeria Templom előtti teleportnál találod.
3. kép:
Az Azunite sivatagba kell visszateleportálnod. Akkor vagy jó helyen, ha a fa ''erőd'' közelében landolsz. Itt menj le a hosszú lépcsőn, majd azzal szemben lesz egy másik lépcső felfelé. Annak a tetején balra egy torony áll, aminek az alagsorában megtalálod akit keresel.
ACT2:
Mythrillhorn csak ACT3-ban tudod majd megcsinálni.
Viperclaw-t már illet volna. Asszem csak 3 dolgot kell összeszedned, de ha nagyon nem találod őket, akkor meg szerencsés esetben meg is tudod őket venni a ''drágaköves'' ürgénél.
Arinth's Staff-ot szintén eddigre meg lehet csinálni. Ehhez a bot 3 részét kell összeszedned. Megvan már belőle valami?
Egyébként a másodlagos küldetések erősen függnek a csapatodtól. Nekem pl. nincs meg a maradék kettő, de valszeg azért mert más összetételű a csapatom. Elképzelhető, hogy emiatt nem tudod kinyitni az 1. képen a háttérben látható ajtót. Mintha az egy Sartan-os fél-óriás küldetés lenne. Szóval nem kell megijedni, ha valami nem nyílik, mert lehet hogy spec küldetéshez tartozik az adott ajtó, és a csapatodban nincs benn az a fickó aki ki tudná nyitni. -
Gh0sT
addikt
válasz
Azazello- #970 üzenetére
3. bring Leani a keepshake from Aman Lu
Miután átjutottál Act3-ba tudod majd megcsinálni. Folyamatosan csereberélni kell a tárgyakat, végül Aman'luban kapod majd meg, amire szüksége van.
14. Return to Master Thersin with the heirdoon sword
Thersin egy torony szerűségben van a sivatagban. Az alagsorban keresd. Egy olyan résznél találod, ahol három felé ágazik az út. Ha jól emlékszem, akkor egy táborhelyről van szó. Felmész a lépcsőn és bal oldalt ott lesz a torony.
18. speak to Squadron Leader Taarath
Passz, ezt nemtom...
Az első teleport után jobbra van egy fal, amin egy titkos ajtó. Ezt az ajtót Finala tudja kinyitni, de csak miután bevetted a csapatodba és az ACT1 végén a barlangban lévő liftet megjavítottad vele.
A szellemekkel beszélni úgy tudsz megtanulni, ha Amanlu'ban a varázsitalos néninek megcsinálsz egy küldetést. Cserébe megtanítja neked a Chant of Death-et. A ''Vox Mortem'' kifejezést kell majd elkántálnod egy incantation Shrine-on és utána pár percig érted a szellemek nyelvét. -
krokk
senior tag
válasz
Azazello- #861 üzenetére
nézz vissza vhol korábban írta ghost
vmi 3-4-2-1 vagy mi
itt: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Gh0sT
addikt
válasz
Azazello- #849 üzenetére
Az outposton. Az első teleport után felmész balra a hegynek, ahol találkoztál a Dryad nénivel (leomlott híd). Na itt nem az úton kell menni tovább, hanem a leomlott híddal szemben van egy másik függőhíd. Ott van a tőr.
841-ről csinálnál screenshotot? Lövésem nincs merre lehet.
ACT2 másodlagos küldetésiről valalki szintén legyen kedves screenshootot csinálni!
[Szerkesztve] -
Gh0sT
addikt
válasz
Azazello- #807 üzenetére
Hehe, én is detto, de miután elfogyott minden pénzem inkább hagytam az egészet a fenébe és visszamentem 18-19. szinten. Akkor már simán bedaráltam őket.
A liftet Liana tudja megjavítani. Őt későbbb veheted be majd a csapatodba, miután megcsináltál egy küldetést az elfeknek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged