- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- iPhone topik
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Külföldi SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gh0sT
addikt
válasz
Doviziozo #1319 üzenetére
Közben megint számolgattam egy kicsit.
Elgondolkodtam azon, hogy mikor érdemes használni ezt a fajta trükköt.
A kétkezes fegyverek ugyan nagyobbat sebeznek, viszont lassabbak (slow attack speed).
Fast attack speed 0,67 mp-enként jelent sebzést
Slow attack speed 0,9 mp-enként.
Ebből jól látszik, hogy a kettő hányadosa 0,9/0,67=1,343. Tehát akkor érdemes kicserélni a rosszabbik egykezes fegyvert kétkezesre, ha a kétkezes átlagsebzése legalább 1,343 szorosa az egykezesének. -
Gh0sT
addikt
válasz
Doviziozo #1314 üzenetére
Nem, ez valóban bug. Próbáld csak ki:
1. Fogj két egykezes fegyvert és add őket a harcosod jobb illetve bal kezébe.
2. Válts át a harcosnál egy tetszőleges varázslatra (nekem a teleport van benn a könyvem első helyén, arra szoktam)
3. Fogd meg a jobb kézben lévő (bal oldalt) fegyvert és tedd az inventoryba, majd ugyanezzel a lendülettel fogd meg az inventoryban lévő kétkezes fegyvert és rakd a karakter jobb kezébe.
Ugyanez eljátszható pajzs és kétkezes fegyver esetében is.
[Szerkesztve] -
Gh0sT
addikt
válasz
Doviziozo #1307 üzenetére
Alapesetben ha kétkezes fegyver van a harcos kezében, akkor mellette nem hordhat sem másik fegyvert, sem pajzsot, mert ugye a kétkezes fegyvert két kézzel kell markolnia.
Nos, nekem sikerült a kezébe adni (jobb kéz, bal oldalt) egy kétkezes fegyvert (two handed weapon) illetve mellé még beraktam a bal kezébe egy egykezest. Ehegyett egyébként akár pajzsot is adhattam volna. Ez igencsak megnöveli a hatékonyságot, más kérdés, hogy valszeg bugos a játék, mert ezt nem lenne szabad tudni megcsinálni.
Ha megnézed a képeken a harcost, akkor jól látszik, hogy mindkét fegyver a jobb kezében van egymáson. -
-
Gh0sT
addikt
válasz
Doviziozo #1010 üzenetére
Elven Shrine:
Lemész a lifttel és a lift mellett közvetlenül a jobb oldali fal alján van egy kapcsoló.
Sivatag: csinálj egy screenshotot, hogy merre vagy, hátha akkor jobban megy. Egyébként nekem is az rémlik, hogy mindig egy sárga szörny dobja el a kulcsokat. A combat magices ajtónak ilyenben nincs szerepe. -
Mazka05
őstag
válasz
Doviziozo #1010 üzenetére
Csá!
Egy kriptánál vagy? lefele kellet meni 3X szintü lények voltak aszem.. és vannak jobbra meg balra ajtók és elől van egy, elötte áll egy szobor (angyal vagy mi) és ha mindig az első választ nyomod meg akkor kapsz néhány lényt amik ki akarnak nyirni de nem jön össze nekik? Mert az az ajtó nekem se nyilik... -
krokk
senior tag
-
Robaj
addikt
válasz
Doviziozo #859 üzenetére
Kapsz pontokat, melyekből powereket vehecc.
Most gyűjtögetem őket, 1ik csákómnak 32 van már
Mind1ik-hez 1et raktam, és majd mikó végigvittem alapon, mék multiba és ott fejlesztem tovább.
Amit szeretnék elérni:
Végigviszem alapon, majd mikó vége, mék LAN-ra és ott fejlesztek, így amikó több PH-s is akar multizni, simán tok csatizni, mert nem kell 2 helyre pazarolni a drága időt -
Robaj
addikt
válasz
Doviziozo #793 üzenetére
Hát mert vannak azok a teleport gépek, amivel lehet teleportálni 1ik helyről a másikra. Na én akkó visszamegyek város, elad cucc, ment, majd utánna jöhet kövi küldetés. Nem szoktam teleportálgani a varázslattal, pedig az is van, csak lusta vok. 4 emberke, tele zsák, pont elér 1 ien teleport gép és haza.
-
Robaj
addikt
válasz
Doviziozo #791 üzenetére
Nekem 300k
Nem herdálom L a money-t
Leütök egy szörnyet, pézt ad, meg cuccokat
Namost a cuccokat el lehet adni/át lehet konvertálni a transmute varázslattal money-vá.
Én inkább adom el, nem szarakodok az alakítással. Pont akkó telik a 4 ''emberem'' zsákja, amikó jön a köv teleport.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest