- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Yettel topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
wrongduke
aktív tag
Sziasztok!
Van itt még valaki?
Segítséget szeretnék kérni. Nem rég működésre bírtam és végig nyomtam a DS2-őt és most szeretném átvinni (konvertálni) a karakterem a Broken World-be, de nem látja. Van valami mókolási lehetőség? Alap játék 2.0 és 2.2 patch-csel is próbálva. Windows 10.
-
Gh0sT
addikt
válasz
Mazka05 #2112 üzenetére
DS 2 BW, Legendary Mod.
Ezzel játszható egyben a DS2 és a DS1 is. Még a magyarítást is feltettük. Most épp a DS2 alapot játszuk, 20. szint alatt vagyunk, de én bármikor újrakezdem.
Jelenleg hárman vagyunk a csapatban, szóval lenne hely még egy főnek.
Küldök privátot majd a telepítésről. -
Gh0sT
addikt
Lehet, hogy leporolnám a játékot így 15 év távlatából. Van még valaki, aki játszik vele, esetleg szeretne nosztalgiázni?
-
Departed
őstag
Akkor nem csak én látom így.
Egyébként kedvenc játékaim döntő többsége egér+bill _nem_ konzolport játék.
No One Lives Forever, Heroes of Might and Magic IV, Dungeon Siege II, WoW, Half Life 1-2, Civilization-ök, Warcraft 3, stb.Tehát részemről a legtöbb rosszat a játékiparral a konzolok teszik.
-
Departed
őstag
Mivel manapság nagyon kevés jó játék jelenik meg, úgy döntöttem hogy újra végigjátszom az egyik kedvencemet, a Dungeon Siege II-t immáron FullHD-ban, IPS monitoron.
Ma is nagyon szeretem, remek játék, és az utóbbi két dolog miatt nem néz ki rosszul, színes, változatos, hangulatos és stílusos. R.I.P mai konzolportok, éljenek a billentyűzet/egeres szuperségek!
Na csak ennyit akartam.
-
Gh0sT
addikt
Nem tudja valaki, hogy hol lehet kapni csak a kiegészítőt emberi áron? Az alapjáték már megvan.
Más: Hamachit Windows7 alatt be tudta valaki üzemelni? Beleszaladtam ebbe a foglalt a nicknevem hibaüzenetbe és ha meggebedek sem tudom kiiktatni. -
Huma
addikt
Én most nyomom. Tetszik a játék. Igaz ugyan hogy nagyrészt agyatlan hent, de diablo-hoz képest sokkal jobbak a küldetések.
Magyarításhoz mindenképp kell egy külön patch mert van benne egy hiba. Ha felrakod akkor nem működik a holtak szava. (Vagy halotti ének) Nem tudsz beszélni a szellemekkel.
Kicsit egyszerű a karakterfejlődés/generálás. Én jobb szeretem az AD&D-szerűt.
Amin meglepődtem hogy x800Gto-m van és full grafikán akad a játék. Mondjuk a magyarítás egyben mod is. Állítólag felturbózza egy kicsit a grafikát.
Ami különösen tetszik benne hogy az ellenfelek nem olyan gyengék mint a diablóban. Mondjuk néha erősebbek is mint kéne.
Ráadásul nem is a főellenségek a legerősebbek. Kisfőnönökkel sokkal többet szívtam. -
Mazka05
őstag
Kicsit meghalt a topic....
Most én elkezdtem megint játszani fent van a a magyarosítás meg a az 1,2 magyar javítás. MInden fullosan jó.
Kivéve hogy a tárgyak receptjeit nem tudom... Illetve erre is találtam egy oldalt ahol leírják: [link] Persze angolul van és így meg nem tudom hogy milyen tárgya mit kell belehelyezni.
-
Dillon
tag
Kijött Imyke legfrissebb magyarítás verziója, benne a feliratozott videókkal és még sok nyalánksággal: ide klikk érte.
-
Kobe
veterán
én is szoktam tolni, 19 es wizardom van most. Amúgy ha combat amgicre gyúrok csak, ott mennyire "létfontosságú" csak 1 vonalat erősíteni ? Pl tűz, stb stb ? Mert igazából most a tűzvarázslatok egész jól fel vannak tápolva - 10es szintre, de mellette elkezdtem erősítegetni a death magicet mert van olyan ellenség ami rezisztens a tűzre.
-
Dillon
tag
Kis topic élesztés...
Én mindig arra álltam rá, hogy a harcos harci mágiát, míg az íjász természeti mágiát használ... szóval a "Kő Ököl" és a "Vér Orgyilkos" többkasztúságú izét nem fogom tudni használni? Ez mennyiben teszi nehezebbé a játékot?
-
Gh0sT
addikt
-
Incognito
senior tag
Megnézte valaki a játékhoz kapcsolódó filmet? Meg merjem nézni?
-
Frosty.
csendes tag
Üdv
Lehet hogy volt már hasolno probléma irva és talán a válasz is ,de nem találtam meg ezért ha nem baj leirom mégegyszer.
A problémánk :2-3 szeretnénk játszani a játékkal hamachin kersztül.Láttuk amit kreált a hostolo a GAME list nél , és be is tudtunk csatlakozni a Hostolásában csak mikor redy-t nyomtunk ö elindittota a servet és minket nem rakott be a játékban csak a hostolot.Ha tudnátok segiteni az nagyon megköszönnék,elöre is kösz a segitséget. -
Incognito
senior tag
válasz
Method Man #2082 üzenetére
Akkor neki kéne átböngésznie a router leírását, és megkeresni ezt az opciót.
-
Incognito
senior tag
válasz
Method Man #2079 üzenetére
Átböngészted a topikot? Ha nem találtál megoldást én holnap napközben ha minden jül megy gép és játékközelben leszek. Megpróbálhatok segíteni, hátha rájövünk a hiba okára. Vagy keresd Gh0sT-ot, Ő ért hozzá.
-
Method Man
csendes tag
privi ment
-
Method Man
csendes tag
Szasztok naon kéne help nem tudom tuttok e segíteni haverral szeretnénk ds2-t lanba hamachival játszani.Na msot az a gond minden megyegyezik patch minden csak ha csinálok szervert akkor látja tudunk is irni egymásnak chaton de az istenért nem tud belépni a szerverbe!!!!Ez msot miért lehet neki van routere nekem nincs ja és ha ő csinál szervert akkor én nem látom azt naon szeretnénk nyomni co-op ba pls help ha tudtok !!!!
-
Gh0sT
addikt
-
karnokd
tag
Üdv, lehet hogy volt már kérdés, de hogy tudok játszani a Broken World kiegészítővel anélkül, hogy végig kellene tolnom az alapjátékot? (már egyszer végigvittem, csak közben gépet váltottam és újratelepítettem)
-
Gh0sT
addikt
válasz
Reinhardt #2072 üzenetére
Egy régi 63. szintű karakterrel tudok szolgálni mutatóba: Taar - Archmage
A csatamágusom - ha jól emlékszem - gyengébb volt valamivel, szóval szerintem reális a sebzés, amit írsz.
-
Reinhardt
őstag
69-es szinten elfogadható, hogy a cm és a nm 3000-3300 körülsebez?
-
Reinhardt
őstag
Visszatérve a fő vonalhoz, tud egy DS2-es és egy DS2: BS karakter csatlakozni LAN-os multiba?
-
Reinhardt
őstag
A szereposztásokkal általában nincsen gond. Sőt én azt nem értem, hogy ilyen színészek miért játszanak a filmjeiben.
Csak pár példa:
Ben Kingsley - Lista elején rögtön egy Oscar győztes...
Billy Zane
Burt Reynolds
Casper Van Dien
Christian Slater
Claire Forlani
Eric Roberts
Geraldine Chaplin
Jason Statham
John Rhys-Davies
Kristanna Loken
Leelee Sobieski
Matthew Lillard
Meat Loaf
Michael Madsen
Michelle Rodriguez
Ralf Moeller - Őt megértem, de nagy kedvenc
Ray Liotta
Ron Perlman
Stephen Dorff
Tara Reid
Til Schweiger
Udo KierVan köztük ugyan jópár B kategóriás is, de ők a B teteje, Uwe meg a Z legalja...
-
Reinhardt
őstag
válasz
Incognito #2063 üzenetére
Valóban nem rossz.. Inkább kifejezetten szőrnyű. Nem hallottatok még róla? Esetleg Herr Uwe Boll neve mond valamit. Csak pár a filmjei közül:
Far Cry (2008)
BloodRayne II: Deliverance (2007)
Postal (2007)
In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale (2007)
BloodRayne (2005) 2.6/10
Alone in the Dark (2005) 2.2/10
House of the Dead (2003) 2.0/10Általában nem adok az IMDB értékelésére, de az, hogy nem igen sikerülnek a filmjei 3/10-nél jobbra az mégis csak mond valamit.
Eddig talán a BloodRayne-t látták tőle a legtöbben. Úgy kapott kicsit több mint 12000 szavazatból 2.6 pontot, hogy több mint ezren 10 pontot adtak rá. Na most jelentkezzen az aki szerint a film tökéletes minden szempontból...
-
Gh0sT
addikt
-
Szuperboci
senior tag
elba**ott a multiplayer része ennek a játéknak.töröltem is.
-
-
Reinhardt
őstag
Hali!
Most ott tartunk, hogy én be tudok lépni, ha ő csinál játékot, de ő nem tud belépni hozzám.
A hibaüzenet ez nála (csak nála ablakban).
Nem tudjuk, hogy mi van nála jól, vagy nálam rosszul beállítva.
Egyébként már túl nagy gond nincs. Az ő gépe elég gyenge, de így sem akad (feltünően). -
Reinhardt
őstag
Igen, látjuk. a hibaüzenetet most nem tudom produkálni, mert a bátyám vörös fejjel lelépett
csetelni tudunk. látom, hogy itt van, ő ready-t nyom én startot. a játék nekem elindul (börtönbe kerülök) ő meg csatlakozna, de kidob vmi linket, hogy ott nézzen utána miért nem megy. -
Reinhardt
őstag
Hali!
Eredeti DS2-m van és a bátyámnak is. az internetes játék mégse megy. Ha én csinálok játékot ő nem tud csatlakozni és fordítva. Nem tudtam végig olvasni a topicot, ha van megoldás megköszönném.
Routereken engedtük az UPnP-t, portokat nyitottunk a gamespyhoz lelőttük az összes tűzfalat. mégse megy.
Microsoftos játék? -
Gh0sT
addikt
válasz
Szuperboci #2050 üzenetére
Hálózati eszközöknél az elsődlegest letiltani annyit tesz tiltsam le a netet?
Ha jól emlékszem, akkor a helyi kapcsolaton jobb klikk és letiltás.
-
Szuperboci
senior tag
nah rájöttem mi a hiba...hamachi 1.0.2.1 el nem lehet játszani mert kiirja hogy a fsz név hsznált.1.0.2.2 betudok lépni local game be ,tudok csinálni szervert is,de nem látjuk egymást.
viszont 1.0.2.2 vel titan quest nem joezt a rakat sza*t
látszik azért c&c3 simán megy bármelyik versio val.
visszatérve ds2 re valaki tud vmi okosat?nem látjuk egymást local network be.
pedig igy csináltam [link]
(Hálózati eszközöknél az elsődlegest letiltani annyit tesz tiltsam le a netet? ) -
Szuperboci
senior tag
nah rájöttem mi a hiba...hamachi 1.0.2.1 el nem lehet játszani mert kiirja hogy a fsz név hsznált.1.0.2.2 betudok lépni local game be ,tudok csinálni szervert is,de nem látjuk egymást.
viszont 1.0.2.2 vel titan quest nem joezt a rakat sza*t
látszik azért c&c3 simán megy bármelyik versio val.
visszatérve ds2 re valaki tud vmi okosat?nem látjuk egymást local network be.
pedig igycsináltam -
Gh0sT
addikt
válasz
Szuperboci #2047 üzenetére
Tűzfal? Router?
-
Gh0sT
addikt
válasz
Szuperboci #2044 üzenetére
No, sikerült valamit alakítanod? Van még ötletem...
-
Gh0sT
addikt
válasz
Szuperboci #2041 üzenetére
Uninstalláld a játékot az egyik gépről és a telepítésnél használj másik CD keyt! Szerintem az lesz a gond, hogy minegyiket ugyanazzal a kóddal tettétek fel.
-
Sirandrish
legenda
huu régen mennyit játszottam ezzel is
Mondjuk nekem az 1 jobban bejött -
Gh0sT
addikt
DS2 magyarítás: elvileg karácsonyra a kiegészítővel együtt elkészül a teljes játék fordítása.
-
Gh0sT
addikt
válasz
Szuperboci #2038 üzenetére
Mi a pontos hibaüzenet? Tudsz csinálni screenshotot? Mindjárt mondok rá megoldást!
-
Szuperboci
senior tag
Az a 18mb os exe megvan,viszont még mindig ugyanaz a problema
Valaki help -
Szuperboci
senior tag
-
Gh0sT
addikt
válasz
Szuperboci #2035 üzenetére
Ilyennel még nem találkoztam, de eszerint jártatok el?
-
Szuperboci
senior tag
Tudom ,Diabloval meg Titan quest el is hamachin keresztül játszottunk.
Mikor be akarok lépni lan-ra, azt irja ki foglalt a nevem, már valaki használja.Kilépek, visszalépek ugyanez a hiba.Újra raktam, ugyanez a hiba.2.20 patchel és nélküle is.Tűzfalat kinyomtam.Úgyanazt irja ki.Talán a serial al van gond?Pls help mert ma este játszani akarok haverokkal.Én is rákerestem pár kulcsszora a topikba :lan,hamachi, de nem irtatok konkrét választ.vagy csak elkerülte a figyelmemet?
-
-
Gh0sT
addikt
válasz
Szuperboci #2032 üzenetére
LAN-on Hamachival tudtok játszani.
A topikon belül itt van néhány hozzászólás, ami a programmal foglalkozik.
-
Szuperboci
senior tag
közben rájöttem 2.2 es az alaphoz a kieghez 2.3 as megy.
Miért nem tudok belépni a local networkbe?:S (mert nem a bolti polcrol van?)
Haverom viszont betud semmi probléma nélkül -
Szuperboci
senior tag
keighez melyik a legujjabb patch?
-
Gh0sT
addikt
válasz
Szuperboci #2028 üzenetére
Broken World
Incognito: mennyi a maximális létszám a csapatban? 8 fő itt is, vagy 6-ban van limitálva?
-
Muton
addikt
válasz
Szuperboci #2026 üzenetére
olyannal csapattam én is. sőt, még a felmosóvödör sisakot (képesség: iszonyat hülyén nézel ki benne
) is megtaláltam
-
Szuperboci
senior tag
Mi a kiegészitő lemez neve?csak 1 db van?
-
Incognito
senior tag
válasz
Szuperboci #2026 üzenetére
Egy főkaraktered lehet és majd ha indulsz a játékban vehetsz fel magad mellé egy segítőt akit ugyan úgy irányíthatsz és fejleszthetsz mint a fő karakteredet...
-
Gh0sT
addikt
válasz
Szuperboci #2024 üzenetére
Gyakorlatilag teljesen mindegy, hogy mivel indulsz, de amit érdemes szem előtt tartani:
mindenféle karakterrel nehéz lesz eleinte játszani. Harcossal azért, mert leszedik az íjászok, tömeges csatáknál pedig esélyed nem lesz a nagy csetepatéban középen. A varázslóval meg az lesz a gond, hogy ugyan nem kell közel menni senkihez, de ha egyszer eltalálnak, akkor tuti halál.A játék úgy lett kitalálva, hogy a varázslók sebzésre általában erősebbek, mint egy mezei paladin, cserébe viszont nagyon jó célpontok és ütik is őket rendesen.
Tapasztalat: harcossal eleinte bukdácsoltam, de egy idő után alig tudtak leverni. Varázslóval könnyű indulni, jókat lehet sebezni, de a resistes lények ellen hatástalanok.
Én azt mondom, hogy indulj el bármivel és majd bővítsd a csapatod különböző kasztokkal, amire éppen szükség lesz. Egy valami nagyon jó: a gyógyítás. Én erre külön karaktert használok, ami vagy valamilyen lény, vagy egy felbérelhető csapattárs.
Fejlődés: resistre idővel gyúrj, de az elején még nem lesz rá szükséged. Ezt az íjászok skilljei között találod. Én szigorúan egykasztúságra törekszem a 20-30. szintig. Esetleg némi gyógyító mágiát szoktam minimálisan bevenni, hogy kibekkeljem a potionokat. Harcosnál fene se tudja mi a jó. A lényeg az, hogy vagy-vagy. Kétkezes harc, esetleg egykezes + pajzs, netán kétekezes fegyverhasználat. Mindegyiknek megvannak az előnyei és hátrányai is. Javaslom, hogy több vonalon ne fejlessz egyszerre, mert egy idő után elmaradsz mindkettővel. Ugyanez vonatkozik a varázslókra is. Csatamágusnál tűz, villám, vagy halál. Természetnél meg csak fagy van, de itt opcionálisan lehet a gyógyítás vonalat is erősíteni. Az íjász nálam mostohagyerek volt, nyilatkozni nem nagyon tudok róla.
-
Szuperboci
senior tag
hellosztok.
Most fogom elkezdeni haverommal ds2 t és kérnék pár tanácsot,milyen karaktert érdemes választani ,és azon bellül milyen skillekre kell adni.Elötte diablo,titan quest,wow oztam szal nem vok kezdő
Valami Varázslós "magic" karira gondoltam,vagy esetleg paladin féleségre.Ds fejesek mit mondanak? -
Smoothy
tag
Egyébb: a néni akinek a feje felett egy kéz van, nála hogyan lehet az itemeket bővitenni?? Vagy csak bizonyos itemeket lehet, nekem még nem sikerült 1-et se bőviteni! Help
-
Smoothy
tag
Hali, olyan kérdésem lenne,hogy editorral lehet karaktereket is létre hozni?
-
Incognito
senior tag
Én a Vista-ra gyanaxom, sokfelől hallottam, hogy még nem 100%-os. Viszont kijött hozzá egy javítócsomag, érdemes megnézni...
-
Happy187
tag
Sziasztok! Boccs azért mert nem vág témába a kérdésem. Most vettem egy laptopot (Acer Aspire 5610, Intel T2250 1,73 GHz (2 mag), NVidia GeForce Go 7300-as videokártya, 1 GB memória, Vista). A problémám a scarface játékkal lenne, mégpedig az hogy nem jelenik meg sehogysem. Csak vonalak, meg 3D síkok jelennek meg, a figuráknak pedig csak az acuk meg a hátuk látszik, és azok is egymástl elcsúszva, a körülöttük lévő épületből/tájból pedig mint mondtam csak vonalak, meg síkok látszanak. Az asztali gépemre ha felraktam minden frankón megjelent csak mivel gyenge volt a kártyám (GeForce FX 5200) nem tudtam rajta játszani. Összehasonlításképp megemlíteném a GTA San Andreas-t, mivel míg az asztali gépemen csak teljesen minimum grafikán futott szaggatás nélkül, a laptopon pedig max grafikával, legyalacsonyabb szintű simitással elfutott döcenés nélkül. szóval a kártya erősségével nincs probléma. gondoltam arra is ogy rosszul rakta fel, ezért újratelepítetem, de ez sem hozott megoldást. Remélem tudtok segíteni. előre is köszi.
-
Mazka05
őstag
válasz
Incognito #2013 üzenetére
Igen jól látod múszáj volt kicsit! Az volt a célom hogy felveszem a kis rucimat, ami jóval nagyobbat véd, mint a mostani, csak kell hozzá 38-as közelharci képeség is. De ebből a 38ből még csak 34 jött össze!
Kéne pár set tárgy majd mondom a neveket, hogy mit ne dobjatok el!
-
Mazka05
őstag
válasz
Smoothy #2010 üzenetére
Mi nem megy?! El kell jutnod a Xeria templomába. Ha ez meg van végezned kell mindenkivel és akkor kinyilík egy mágikus ajtó. bemész és mész előre majd jobbra, végül lefele kijutsz a templomból, és vár rád egy meglepis kígyó!
Ha valami mégsem menne, itt találsz leírást! : [link]
üdv: Mazka -
Smoothy
tag
Helo
tudnátok segíteni, hogyan jutok el Aman'lu-ba??? -
Gh0sT
addikt
válasz
Incognito #2003 üzenetére
Nem tudom miért, de azt tapasztaltam, hogy míg a természet mágusom 3000 felett sebzett ugyanazon a szinten, addig a csatamágus 2000-et. Viszont a csatamágus sokkal több vonalon tud fejlődni, ez azért valamennyire kompenzál.
A fórumot most ritkábban nézem, mert nincs netem, csak a kiemelt topicokat figyelem. -
Incognito
senior tag
Feltettem a kiegészítőt, de elfelejtettem, hogyan lehet a simából átmenteni a karaktert. Valaki esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- Mobil flották
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Panasonic LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Microsoft Excel topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- XPS 14 9440 14.5" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Asus RTX 2070 Super OC 8GB GDDR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest