Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
Már ebben a játékban is kezd gondot jelenteni az, hogy nem tudok mit kezdeni a pénzemmel. Jelenleg 120e arany körül van, korábban már volt, hogy ugyanennyi volt, de már elvertem, mert sajnos úgy tűnik Act 2-ben már max. kínálaton vagyok.
Van már teljes szetem, a rogue-n van egy ethernal Grace, a Combat Mage-n egy Magesil gloves, meg boots asszem. De ez messze nem teljes még. Kellene a fighternek a Luun's Deathblades, de az csak a következő városban lesz meg, az Act III-ig meg még két chapter van.
-
Drizzt
nagyúr
Micsoda? Kétkezes fegyvert is lehet használni egykezes mellett, ha az overbearre is rakok pontot?
-
Drizzt
nagyúr
Ez az, de angolul van persze... Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Drizzt
nagyúr
Lysanne, chapter 2. Hogy lehet megcsinálni, hogy megmondja, mi kell ahhoz, hogy értsem a ghostokat???
-
Drizzt
nagyúr
De még mindig nem találom a town portal varázslatot.
-
Drizzt
nagyúr
A Gamebanshhe-nak a DS2 oldala nagyon jó.
Vannak olyan szetek a játékban.
-
Drizzt
nagyúr
válasz
szilchi #1546 üzenetére
44-es szinten kezded, de azért ne a legkisebb nehézségi fokon kezdd újra... Bár nem vagyok amúgy ebben biztos, de 100%, hogy így van, mert diablo2 nyúlás.
Amúgy az nagyon tzetszik, hogy pont azok a dolgok vannak benne a játékban, amik a dio2-ből hiányoztak. Pl.: a sokfős csapat, a csapattagok irányítása, a setek tárgyai közül már kettő is ad bónuszt extraként, meg ilyenek. FASZA! -
Drizzt
nagyúr
Type: 1HMeleeWeapon Armor: None
Attack Speed: Fast Damage: 24-40
Requires: Melee 21
Bonuses: +11 Strength, +26% Damage, Adds 5 to 8 Ice Damage, +17% Fire Resistance, +2 to Critical Strike, +2 to Dual Wield, +2 Alacrity
Ilyenem lett végül Feldwyrtől, Frost talon a neve. -
Drizzt
nagyúr
Nincsen amúgy valami town portal szerű varázslat?
-
Drizzt
nagyúr
Értem, köszi... Mondjuk úgyis a halálvarászokat prferálom, de az élőholtak ellen nem jó...
Amúgy a Feldwyr, the Blacksmith-hez visszatérve... Nem fix, hogy mit ad, de az alábbi 3 közül valamilyet: unique, set, vagy enchantable weapon. És néha kijönnek jók is. Ha gyorsan tölt az ember gépe, érdemes lehet visszatöltögetni... -
Drizzt
nagyúr
Multispark 1 és 2 szintű teljesen ugyanaz???
[Szerkesztve] -
Drizzt
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #1530 üzenetére
Én még az Act 1-ben megcsináltam, itt halt meg először emberem a játékban...
Kb. 19. szintű vagyok, s nagyon nehéz volt így is, 4-en vagyunk, egy nature, egy combat, meg egy íjász. Vannak még nagy 24. szintű szörnyek is, azok főleg szopók. -
Drizzt
nagyúr
És Feldwyr milyen cumót fog csinálni? Remélem valami jót. Sajan Aman'lu-t még nem tudom hol van, pedig...
... Emiatt vesztettem el először játékost a csapatból. :'( -
Drizzt
nagyúr
És mi a helyzet a chantokkal? Tudom már, hogy hogy kell őket aktiválni, de egy hely ahol aktiválom, az újra aktív lesz valamikor? Valamint meddig érvényes egy-egy chant?
-
Drizzt
nagyúr
Nah, más: a következő van...
Hogy lehet a csapatban levő varázslónál beállítani, hogy amikor nem én irányítom, akkor is varázsolgasson csak szépen? -
Drizzt
nagyúr
Hol lehet találni egy innkeepert? Én sehol nem találom, kellene, mert így nem lehet több társam, help!
Asszem meglesz, köszi.
[Szerkesztve] -
Drizzt
nagyúr
Nagyon nehezen megy nekem ez a játék... Mindig nagyon szimplán el3,14csáznak nagyon, sokszor halok meg, asszem 6 szintű elf kétkezes-fegyveres vagyok...
-
Drizzt
nagyúr
Hé népz! Lenne szükségem egy kis segítségre? Két egykezes fegyverrel nem lehet egyszerre nyomulni???
-
Drizzt
nagyúr
Hmm? Akkor nem műkszik a demo?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flotta- ajánló keresés belépéshez
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Hálózati / IP kamera
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One mobilszolgáltatások
- Goddess of Victory: Nikke
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged