Új hozzászólás Aktív témák
-
Terrorista
senior tag
A Family Heirloom I.-ben a szoborral hiába beszélek a megadott sorrendben (3412) továbbra sem vezet sehová.. Ötletet esetleg nem tud valaki?
A végigjátszásban elvileg 2-3 Stela megtalálása között kéne beszélnem vele, na most Én ezt később tettem meg, ergo nekem akkor már esélyem sincs megcsinálni ezt a másodlagos küldit? -
Terrorista
senior tag
válasz
Face8814 #1391 üzenetére
Nem tudom, (lehet én rontok el vmit) de nálam nem működött a 2 kezes-1 kezes fegyver sehogy. Se pajzsot, se fegyvert nem tudtam betenni a másik kézbe! Pedig mindent úgy csináltam ahogy le van írva. Alulra kiírta a játék pirossal, hogy nem lehet két ilyen fegyvert egyszerre használnom vagy vmi ilyesmi..
-
Terrorista
senior tag
válasz
Dying Fetus #1393 üzenetére
Üdv!
Ahhoz hogy megöld a farkast ahhoz kell a Hak'u Ceremonial Blade ezt pedig a Hak'u Ritual Campben szerezheted meg az egyik hak'utól.
A sivatagban a földalatti katakombában a szoborban ilyen sorrendben beszélj: 3412, de nekem se sikerült pedig a küldetést már fölvettem és ha a 2. kérdésre a 4. választ választom akkor már a nem tudom folytatni a beszélgetést. Nem tudom miért nem lehet megoldani. Sok variációt kipróbáltam de semmi, egy ideig a rossz válaszokért beadott 2 db ellenfelet de később már semmit sem.
Erre én is segítséget várok... -
Terrorista
senior tag
Kössz a segítséget meg lett oldva a problem, csak most meg találtam 1-2 helyet ahova ismét nem tudok bejutni.. 1. A Razka ruins alatt húzódó alagút végén van 1 ajtó nem nyílik, kulcs kellene, illetve találtam a térképen olyan helyet ahova nem tudok elmenni, szörnyek is vannak ott és sehogy sem tudom megközelíteni.
Akkor a Northern Jungleban lévő teleportnál egy kicsit feljeb kettéágazik az út és csak balra lehet menni a jobbra vezető útat kőfal zárja le, az út pedig folytatódik...
Ezekre a helyekre hogy jutok el? -
Terrorista
senior tag
Üdv!
Segítség kellene.. Van 1 pár másodlagos küldetés amit nem tudok megcsinálni.
Hak'u Part 2.: Megtaláltam egy kaput ami mögött ott a lény amit meg kéne ölnöm de nem nyílik az ajtó..
A másik meg a Taar Investigation, ezt pedig nem tudom fölvenni.
Valaki tudja mit kell csinálni? A végigjátszás nekem kissé zavaros, és 1-2 rész nem eléggé részletes...
Help me!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged