- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
steba
tag
Mind az 5-öt???
Én sikerrel végignyomtam, nekem sokkal több rémlik...
Lássuk csak:
Eva
Sartan
Finala
Deru
Amren
Taar
Lothar (asszem...)
+ az a fehér hajú gyerek, akivel az oktató küldit nyomod a legelején.
Remélem nem hagytam ki senkit.
Ha őket lenyomtad, akkor odaállhatsz az utolsó ajtó elé. Az a lényeg, hogy egy karateren legyen a könyv, a token és a vödör (viselni kell! )
Majd enter és beírod azt az éneket, ami nyitja az utolsó ajtót (bocs, de ezt fejből nem tudom). -
Vigneau
félisten
No, akkor ez a játék nem arról fog szólni, hogy addig játszom, amíg tetszik, hanem amíg el nem érem a következő portált.
És mi a helyzet az elhalálozással? Bármennyiszer meghalhatunk? Mindig visszakerülünk a portálunkhoz - büntetlenül? Esetleg elveszítjük az addig megszerzett javakat? Az addig megölt ellenfelek pedig újratermelődnek? -
Gh0sT
addikt
Nem kimondottan a kiegészítőre gondoltam.
Én eddig egy 9600 Pro-val játszottam és a nagyobb csaták igencsak megviselték szegény kártyát. Többek között ezért sem merek 3-4 főnél nagyobb csapatattal menni, mert beszaggat a game. A kérdés tehát az lenne, hogy ez a ''hatalmas'' upgrade, amit ma készülök véghezvinni, megéri-e a befektetést?
-
Face8814
őstag
Tudsz egy fotót csinálni a skillekről meg a tárgyakról a combat mágus esetén. Mert nekem csak 2xxx valamennyit sebez, de elképzelhető hogy csak a megfelelő tárgyak hiánya miatt van.
Viszont a lovagommal nagyon elégedett vagyok. Fegyverrel az 1700-es sebzés szerintem elég korrekt! -
-
-
Face8814
őstag
Kérd vissza!
Én kb 2 hete visszaraktam a gépre, és újból elkezdtem tolni. Folytattam ott ahol abbahagytam 71. szint elit fokozat eleje. Most 78. szint elit fokozat közepén járok. Gondoltam kijátszom teljesen, és úgy vágok majd neki a kiegészítőnek. Aztán majd meglátjuk, hogy tényleg kijátszom majd, mert lehet nem várok addig a kieggel, és ezzel a karakterrel elkezdem azt is tolni. -
Face8814
őstag
Hanyadik szintűek már az embereid. Ha megengedsz egy tippet, szerintem már a 80-hoz közelítenek ugye?
Asszem gyorsabban haladok előre, mint hogy az embereim fejlődnének. A veterán fokozat legvégén járok. Már csak a két főmufti van szinte csak hátra, és még csak a 65.szinten vagyok. Kénytelen leszek csalingázni még néhány szintet, hogy fel tudjak lépni elit fokozatra. -
Drizzt
nagyúr
Értem, köszi... Mondjuk úgyis a halálvarászokat prferálom, de az élőholtak ellen nem jó...
Amúgy a Feldwyr, the Blacksmith-hez visszatérve... Nem fix, hogy mit ad, de az alábbi 3 közül valamilyet: unique, set, vagy enchantable weapon. És néha kijönnek jók is. Ha gyorsan tölt az ember gépe, érdemes lehet visszatöltögetni... -
szilchi
őstag
Aham....Pedig az elején mintha azt láttam volna,hogy az első nehézségi szinten 0-40-ig lehet fejlődni.Mondjuk a 40-es szintet mindháromnál elértem....Most vagyok a Dark Wizardoknál,első nekifutásra mindhármunkat megöltek.Ellenben én csak azt a 35000HP-s ''érdekes lényt''+1 varázslót.Bár az 1 szem varázslót már csak 1 emberem püfölte
.Érdekes küzdelem lesz.
-
-
Face8814
őstag
Szia Robaj.
Megfogadtam a tanácsodat, és beszereztem néhány olyan tárgyat ami 35%-al javítja a varázstárgyak megtalálását. Találok is szépen jobbnál jobb tárgyakat, csak az a bökkenő hogy szinte minden amit találok, csak a lovagomra jó. Találtam neki olyan pácélt aminek 240-es az armorja, meg ad egy csomó ellenállást mindennel szemben, + healthot meg minden egyebet, viszont a combat mágusomnak alig találok valamit. Beszereztem két olyan tárgyat ami növeli a combat magic-et, viszont a max sebzésem még így is csak 1200 körül van, pedig már 58. szintű mindkét emberem. A lovagom nagyon szépen fejlődik, neki is már 1000 felett van a sebzése, viszont a mágusom nem az igazi. Egy dologra viszont rájöttem: inkább nature mágust kellett volna csinálni. Jobbnál jobb cuccokat találok neki, de hát nature mágusom meg nincs.
És még egy dolog.
Amiről még beszéltünk a múltkor, hogy van az a zsákos manószerűség, aki mindenféle jó dolgot szokott dobni de elég ritkán tünik fel, az nekem veterán fokozatban az act 2 vége fele még egyszer sem tünt fel. -
szilchi
őstag
-
szilchi
őstag
Act I/Chapter 9:Windstone fortress.Na itt tartok.És akkor mi van a sárga nyillal?Az ok,hogy mutatja az utat.De ezt most melyik kérdésemre értetted?Most a ''The cliffs of Azunai''-nál vagyok.Szal keresem az utat a Windstone fortress-be.Na meg keresem az utat Aman'lu-ba.Ahol most vagyok,ott egy út van.Az útjelző tábla szerint jobbra az erődítménybe érek,balra a Desert Outpost van.De arra nem tok menni,mert beomlott a barlang bejárata.Jobbra sem tudok menni,mert az út végén leszakadt egy darab.Ja és a nyíl meg pont másfele mutat.Azt mutatja,hogy viszintes úttal merőlegesen kellene mennem.De arra meg egy szakadék van.
-
Face8814
őstag
Eddig én is ezt csináltam. Minden szintlépésnél haza, majd be a boltba. Meg közte is be be nézegettem.
Igen, azt gondoltam hogy több hp-je lesz az ellenfeleknek. Tiszta ciki lenne, ha 8-9.szintű ellenfelek jönnének rám, akik max hp-jénél 3*többet sebzek.
Kíváncsi leszek milyen cuccokat fogok találni.
Apropó. Még egy kérdés. A játék során fe-fel szokott tünni egy kis zsákos manó szerűség, akit ha megsebzek dob valamilyen cuccot. Álltalában egész jókat. Meg tudod mondani hogy minek következtében szokott feltünni, vagy pusztán csak véletlen szerüen jelenik meg? -
Face8814
őstag
Vetted vagy találtad a cuccokat. Mert venni nem nagyon tudok szinte semmi hasznosat, mert nincs!
Apropó. Tegnap megöltem Valdist és végigvittem normal fokozaton a gamet. 45. szintű a mágusom. A harcosommal megcsináltam amit Ghost mondott ( 1 kétkezes, és 1 egykezes is a kezemben van egyszerre ). Ő 44.szintű, de sebzése 350-560 között van. ( plusz a ''halálos'' támadásommal aminek pontos nevét most nem tudom akár 6000 felett is tudok sebezni ).Tetszik a dolog.
Jöhet a veterán fokozat. Reszkessen mindenki.
ui.Veterán fokozaton gondolom ugyanazt játszom végig mint normálon, és a végén megint jön Valdis?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Face8814
őstag
Egy kérdésem lenne. Emlékszel még hogy mikor 43.szintű volt a mágusod kb mennyit sebzett? Nekem most 43.szinten van és 405-610 között van a sebzése. Mikor láttam Ghost karakterét és az átlag 3000-es sebzését, kicsit elgondolkodtam hogy ha ilyen ütemben haladok, akkor a 63.szintre elérve én is fogok e sebezni ennyit?
-
-
[pod]Diablo
őstag
-
-
Gh0sT
addikt
Megvan a set mindhárom része:
1. Amulett:
2. Sisak: (bocs, nem róla csináltam a képet, de a plusszok itt is látszanak)
3. Könyv:
Még egy kő hiányzik, azzal lehet eljutni egy titkos pályára. Ezzel a hárommal és a számsorokkal pedig ha jól tudom egy-egy ajtó nyílik azon a pályán. A követ úgy lehet megszerezni, ha valaki a Master Thief-et (??? - level 100) megöli.
Ezt egy külföldi fórumon találtam:
bonus 1: 5 2 6 4 3 9 2 8
bonus 2: 3 11 7
bonus 3: 6 10 1 2 7
v e x q u i t f r o m
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
5 2 6 4 3 9 2 8 - ueiqxref
3 11 7 - xmt
6 10 1 2 7 - iovet
f r o m v e x q u i t
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
5 2 6 4 3 9 2 8 - vremourq
3 11 7 - otx
6 10 1 2 7 - eifrx
q u i t f r o m v e x
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
5 2 6 4 3 9 2 8 - furtivum
3 11 7 - ixo
6 10 1 2 7 - requo
Ezek szerint az utolsó lesz a helyes. Legalábbis ez látszik ''értelmesnek''.
[Szerkesztve] -
Gh0sT
addikt
Már csak 3 szellem hiányzik és megvan az a küldetés is. Az incantation shrineok körül kutakodok, de semmi...
Még egy könyvre lesz szükség ahhoz, hogy meglegyen a set. Vedd fel a tiedet és másold ide be a számsort...
Az enyém így néz ki: 5 2 6 4 3 9 2 8
A neve: QUIT FROM VEX
Ha veszem sorra az ötödik, második, hatodik, negyedik, stb betűket, akkor ezt kapom: FURTIVUM
Tutira lesz valami jelentősége... Hasonlít a chantekre a szó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- !FELVÁSÁRLÁS! RTX 4090 KORREKT ÁRON AZONNAL
- GAMER PC - RYZEN 5 5500 / ASUS RTX 2060 / AORUS 16GB DDR4 / 512GB SSD / 500GB HDD
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest