- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen GPS-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reinhardt
őstag
A szereposztásokkal általában nincsen gond. Sőt én azt nem értem, hogy ilyen színészek miért játszanak a filmjeiben.
Csak pár példa:
Ben Kingsley - Lista elején rögtön egy Oscar győztes...
Billy Zane
Burt Reynolds
Casper Van Dien
Christian Slater
Claire Forlani
Eric Roberts
Geraldine Chaplin
Jason Statham
John Rhys-Davies
Kristanna Loken
Leelee Sobieski
Matthew Lillard
Meat Loaf
Michael Madsen
Michelle Rodriguez
Ralf Moeller - Őt megértem, de nagy kedvenc
Ray Liotta
Ron Perlman
Stephen Dorff
Tara Reid
Til Schweiger
Udo KierVan köztük ugyan jópár B kategóriás is, de ők a B teteje, Uwe meg a Z legalja...
-
Reinhardt
őstag
Hali!
Most ott tartunk, hogy én be tudok lépni, ha ő csinál játékot, de ő nem tud belépni hozzám.
A hibaüzenet ez nála (csak nála ablakban).
Nem tudjuk, hogy mi van nála jól, vagy nálam rosszul beállítva.
Egyébként már túl nagy gond nincs. Az ő gépe elég gyenge, de így sem akad (feltünően). -
Reinhardt
őstag
Igen, látjuk. a hibaüzenetet most nem tudom produkálni, mert a bátyám vörös fejjel lelépett
csetelni tudunk. látom, hogy itt van, ő ready-t nyom én startot. a játék nekem elindul (börtönbe kerülök) ő meg csatlakozna, de kidob vmi linket, hogy ott nézzen utána miért nem megy. -
Szuperboci
senior tag
-
Szuperboci
senior tag
Tudom ,Diabloval meg Titan quest el is hamachin keresztül játszottunk.
Mikor be akarok lépni lan-ra, azt irja ki foglalt a nevem, már valaki használja.Kilépek, visszalépek ugyanez a hiba.Újra raktam, ugyanez a hiba.2.20 patchel és nélküle is.Tűzfalat kinyomtam.Úgyanazt irja ki.Talán a serial al van gond?Pls help mert ma este játszani akarok haverokkal.Én is rákerestem pár kulcsszora a topikba :lan,hamachi, de nem irtatok konkrét választ.vagy csak elkerülte a figyelmemet?
-
-
Qru
MODERÁTOR
Van megoldás. Megy kiegészítővel is Hamatchin keresztül is a LAN része a dolognak.
A lényeg, hogy aki hostol annak a következő pár lépést kell megcsinálnia:
1. Connect to Hamachi.
2. Disable your primary network connection through Network Connections.
3. Launch DS2 and start hosting a game in the LAN lobby.
4. Tab out and re-enable your primary network connection.
5. Reconnect to Hamachi (power button twice).
6. Have other players join your game.
7. Play!
Így működött nekünk is! -
Incognito
senior tag
Nem tudom, hogy legyen. Sajnos nem tudom ígérni, hogy minden este ekkor és ekkor online leszek
, pedig jó lenne együtt menni csapatba. Amondó vagyok, hogy ne építsetek rám, ha tudok, csatlakozok hozzátok. Én inkább napközben leszek fent, de remélem este is a gép elé tudok ülni.
Mod: én természetesen harci mágussal szállok harcba és vállalom elhullott társaim felélesztését ;-) ...
[Szerkesztve] -
Gh0sT
addikt
Végülis végigtoltam így az első két fejezetet. Összevetve azzal, hogy Zaramoth's Horn-ján gyakorlatilag úgy bedaráltam mindenkit, hogy nem kellett potiont innom, ez most nehezebbnek tűnt. Hiába na, mind resistben, mind armorban nagyon legyengült a csapatom a kiegészítőnek köszönhetően.
-
-=Lord Tom=-
senior tag
a Vai'lutra forestben valahol (őszintén ma nem is jácottam, inkább egy haverral pingpongoztam, meg msneztem...(meg a kertben gazoltam
) ) De holnap belehúzok...
Most amúgy feljebb akarom nyomni a szintem, ami jó, hogy a mostani teleport mellett van egy Forest Vaarth boss ami sok pénzt ad...(utána meg a híd után, egy barlang tele forest vaarthokkal, és ott mindig elengedek egy waves of force-ot hát öröm látni hogy vagy 8 vaarthba megy a sebzés
[Szerkesztve] -
-=Lord Tom=-
senior tag
Egy kari, és most indultam el Aman'lu-ból a finala által megjavított hídon...
(És sosincs elég pénzemVennék még1et abból a 13k-s kardból, meg egy pár 10-20k-s gyűrűt, de egyszerűen a rare cuccokra nem futja (mondjuk megvettem a noble soldiers hammer-t 10k-ért és amikor dual wield-re váltottam eladtam 3k-ért...na azon sokat buktam...)
[Szerkesztve] -
-=Lord Tom=-
senior tag
ez enyém meg így néz ki: (ott a baj, hogy ez még az alapban volt egy 6.szintű pajzsos kari, aztán elkezdtem a kétkezest (two handed-ot) fejleszteni, és most váltottam Dual wieldre, úgyhogy kicsit szór a specialties...(Nekem azért olyan magas a természet mágia, mert weapon enchanttal (Rejuvenating weapon) jáccok és az osztja az Xp-t a természetmágia és a melee között...(De majd rágyúrok a defensive enchantmentekre, és akkor a sebzésem 15%a visszatöltődik az életemhez...mert most csak 8%) Csak azt nem értem, hogy a te karid, mért jobb
(ha az én 20.szintűemet nézzük)
(amire büszke vagyok, az a resistances,(jó ötlet ez a ranged, arra is rágyúrok majd kicsit, h resistanceom legyen rendesen...) most így néz ki: melee 13% ranged: 13% fire: 63% ice: 33% lightning: 11% Death: 21% Non elemental: 11% -
-=Lord Tom=-
senior tag
A hivatalos honlapon ezt írják: Rejoin your Valiant companions from dungeon siege 2. (Tehát csatlakozz a társaidhoz az alapjátékból, gondolom akkor a saját kari is importálható)
Viszont lesz új faj, méghozzá a TÖRPE (Dwarf), és az alapjátékba beteszi a két új kasztot (Fist of Stone, és Blood Assasin), tehát az alapot is végignyomhatjátok azokkal, ez megint csak azt erősíti meg h a karidat átviheted a kiegbe... -
Face8814
őstag
Úgy érzem, hamarosan meg fognak jelenni a topic-lakók
Ha már így említetted.
Kíváncsi leszek a kiegre. Az alapnál 71. szintig vittem az emberem, jó pár játékóra volt a kariban.Imádtam ezt a játékot.
Kíváncsi leszek, hogy mi lesz a kiegészítésben?
Naív és láma kérdés: Vajon lehet azzal az emberkével folytatni amivel eddig játszottam?
Gyanítható válasz: Nem! -
neooen
aktív tag
Nem játszottam az egyjátékost egyedül még, csak egy fél órát, de ennyi idő alatt nem jelentkezett! Ja, ami még fura, hogy ha ketten visszük az ''egyjátékost'', akkor sem jön elő ez a hiba!! Ötletünk sincs, hogy mitől lehet! Tegnap 5 órát úgy játszottunk végig, hogy nekem 1x sem lépett ki ilyen hibaüzenettel a haveromnak meg 20 percenként, ma pedig már nekem is kilépett! Ami elszomorít, hogy ezt eredeti játékkal csinálja és hogy külföli honlapokon sem találtam semmilyen megoldást, pedig jó néhányan találkoznak ilyennel, ja ,és hogy a patch sem segít!!!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Linux kezdőknek
- Milyen GPS-t vegyek?
- Autós topik
- 3D nyomtatás
- Villanyszerelés
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged