- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Incognito
senior tag
A középső nehézségi szintet viszem, a 4 ember pedig azért kell mert valamit csak harci mágus, természet mágus, közelharcos, távolharcos tud csak kinyitni...
Hát nem tudom, én már a középső nehézségi szintet viszem, de ''csak'' 4 eberem van (a gyertyás embertől vettem slot-okat). -
Mazka05
őstag
Jah én is azért szeretem De a karakterem neve Ice Dragon szokás szerint mert megvagyok örülve a jégért meg a sárkányokért és ez a kettő együtt mega a tökéj!
kiváncsi leszek milyen mágiák lesznek meg a többi kis állatkára is!
Mondjuk a sárkány az milyen?
ui: Ghost jöhetnek a mellék küldik? -
Mazka05
őstag
Én egy Nature mágussal nyomom! Most nyirtam ki valakit egy jégcryptában nem volt gyenge és valami nőcit elytet rabul..
Kiváncsi vagyok este mit csinűlt vele?
Jah egyébként van még 1 DB Jég Elementál már felnőtt fullon van!De ha akarok valami szörnyet venni kiirja hogy hogy fullon van a csapat száma és beszéljek valakivel..De kivel?
-
Gh0sT
addikt
Vajon meg lehet azt csinálni, hogy veszek egy szamarat, és feltápolom, hogy jó nagy legyen az inventoryja. Ezután telerakom azokkal a cuccokkal, amiket nem használok, de jól jöhetnek majd később (pl teljes készletek, amiket már ''kinőttem''), végül a szamarat kirakom a csapatból. Aztán ha megint kell bele pakolni, akkor megyek a kocsmába és felfogadom. Alternatív láda...
-
Gh0sT
addikt
Menj vissza a Morden városba. Van ott egy kapu, amit egy Morden pajzzsal lehet kinyitni. Azon a területen lesz egy titkos kapcsoló az egyik falon. Kijutsz vele a városon kívülre és ott fogod megkapni a küldetést.
ACT3 utolsó küldetéséhez Vix kell a csapatodba. Ha jól emlékszem, akkor a Dark Wizard-os rész előtt a bányákban van egy ajtó, amit csak Vix tud kinyitni.
[Szerkesztve] -
Doviziozo
aktív tag
Akkor valamit elnéztem.
A sivatagban szereztem valamiféle arany páncélzatot. Azt írja hogy 1/3 vagy 5 most nem ugrik be, nos a kérdésem az lenne, hogy valakinek megvan-e már több darab is belőle+ mi a jelentősége az egyes páncélok, fegyverek háttérszínének az inventoryban? -
Gh0sT
addikt
Mehetnék, de az utolsó részt még egyszer végig csinálom. Az az igazság, hogy azon szó szerint végigrohantam. Annyi szörny volt, annyira nem volt küldetés, hogy csak ütöttem mindent amit láttam.
Viszont szerintem Zaramoth Horn-ján ötször annyi sárga szörny van, mint az egész játékban. Főleg az a jó, amikor csapatban, hárman-négyen rontanak rád.Jellemző, hogy nem látsz semmit, csak nézed a karaktereid alatt a piros és kék csíkokat és itatod őket.
-
Gh0sT
addikt
Épp akartam kérdezni, hogy ti hogy a fenébe találtok ennyi setet? Nekem alig van valamim, egyedül a leggagyibbat sikerült teljesen összeszednem. A night setből talán csak a kardot találtam meg. A lorethalbol pedig a medált és a csizmát. Viszont egy íjászt már lassan fel tudnék öltöztetni, csak éppen nincs a csapatomban...
-
Gh0sT
addikt
Ok, megvan a pasas, aki elmondja az igazat.
Közben felgyújtottam 4 őrtornyot, meg kaptam még hozzá másik küldetéseket is.
Aman'luban van egy elf az első kapu mellett egy házban. Neki kellene valamilyen tollat szerezzek. Valaki talált már megfelelőt?
Találtam egy ajtót a déli dzsungel egyik teleportja mellett (ahol az első rejtett őrtorony van). Egy rúnán keresztül lehet lejutni egy járatba, ahol van egy ajtó, de qrvára nem értem hogyan lehet kinyitni. Valami X-et ír ki, ha ráklikkelek. -
Gh0sT
addikt
-
Gh0sT
addikt
Gombakört találtam, de nemtom mire jó. Az ACT1-ben találtam egy börtönt, amit nem tudok kinyitni, csak egy elf fogollyal beszélgetni. Aztán van még valahol egy üres barlang (talán valami griff barlang), amiben egy ''rúna''. Azzal sem tudok semmit sem csinálni. Finala kell egy elromlott lift megjavításához, ami nem működik azt ACT1-ben a sziget utolsó vége felé.
Viszont a jó hír, hogy beindult az Lelani Sorrow küldetésem. A Pet shop melletti kunyhóban kapunk egy babát. Azt át kell vinni a vízesés melletti egyik kis házikóba, amiért egy itókát kapunk. Ezt el kell vinni az Azunite sivatagba, ott lecserélik valami húsra. Ezzel vissza Eiluran-ba a kocsmába, ahol az első szinten szintén kapunk érte valamit. (Ennyi van meg) -
Gh0sT
addikt
Ha minden jól megy, akkor estére talán én is elérem ismét a 20-as szintet.
Természet mágussal van valaki? Esetleg Taart felfogadtátok? Egyszerűen nem tudom, mire kellene rágyúrni nála. A sebzése gyengus, gyógyítgatni tud, de keveset és sok manába kerül. Most azon gondolkodtam, hogy az idézett lényeket kezdem el erősítgetni mind sebzésben, mind életerőben. Hosszú távon vajon mi lehet a jó taktika? -
Gh0sT
addikt
Ez az a küldetés, amikor a végén a kovácsnak ellopják a kalapácsát?
Ha igen, akkor asszem olyan 12-13. szinten értem el oda két karakterrel. Bő másfél órát (15-20-as sebzéseket tudtam bevinni) harcoltam azon a részen, míg végül összeakadtam a ''kalapácstolvajjal.'' Hosszas szenvedés árán legyűrtem, de csak úgy, hogy lőttem-hátráltam, végül a barlangon kívül kötöttünk ki. Hála ennek a küldetés nem volt érvényes, visszamenve megint ott voltak...
Viszont néhány szint után sikerült megcsinálnom ''szabályosan''.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest