- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
[pod]Diablo
őstag
Most én is ujrakezdtem van egy 19-es Combat Magicam,és egy 19-es ijászom.Éselkezdtem a Brokent is és ott van egy 43 Meelem(2 fegyveres)és még egy 43 meelem(ez 1 fegyveres) és egy 43 Nature magicam.Majd később képet is csinálok róluk.
-
[pod]Diablo
őstag
Valakinek nincs kedve majd gémelni valamikor?
-
[pod]Diablo
őstag
Itt egy érdekes kép:[link]
-
[pod]Diablo
őstag
válasz
[pod]Diablo #1690 üzenetére
És még egy kérdés ezt a problémát hogy tudnám orvosolni?:
Játszok, és kiír valami ilyesmit:Game Exthending data.És kezután kilép a game-ből. -
[pod]Diablo
őstag
Azt nemtudodja valaki hogy akor mi van ha, haverral játszunk haimachin,lagalábbis probalunk ,és mikor belépünk multiba a gambe akkor kiírja hogy csinált valamejikün szerevert,írni is tudunk egymásnak a de szervereket nem látjuk.Ez mitől lehet?
-
[pod]Diablo
őstag
Valaki nem tud adni nekem egy jobb elmetést minimum egy 54 szintes elmkentls kéne nekem.Előre is köszi
-
[pod]Diablo
őstag
-
[pod]Diablo
őstag
Valaki tudja hogy miért lehet az hogy haverommal lanoztunk a hétvégén és ő már azt Act3-ba volt én meg az act2-be.De utánna átmentem vele az Act3-ba és a Chapter3-tól végigmentünk a chapter8-ig,és csómot fejlődtem.És mot mikor betöltöttem az elmnetésem akkor akor amiket vettem meg a pénzem megmaradt meg a fejlődési szintem anyi volt mint amenyit fejlődtem a lanpartyn,de nemtudok átmenni az act3-ba.Mert a teleportba nincs benne az alkatharia.Ez mitől lehet???
[Szerkesztve] -
[pod]Diablo
őstag
válasz
[pod]Diablo #1406 üzenetére
mail elment.
-
[pod]Diablo
őstag
válasz
Dying Fetus #1400 üzenetére
oké,köszi.Most 43-43-mas vagyok mindjárt átküldöm.
Nagyon köszi.Örök hála. -
[pod]Diablo
őstag
válasz
Dying Fetus #1398 üzenetére
én is megpróbáltam de nekem se sikerült mert mindig mikor beakartam rakni a 2kezes fegyvert akkor az egykezeset mindig kiadta.Pedig pont úgy csináltam ahogy levolt írva.Meg egyik haveromnak se sikerült megcsinálnia.
(ÉN adtam oda Ghost-nak)És te már megcsináltad akor megtudnád mondani hogyha majd viszakapom ghost-tól az elmentésem(mert ugye most költözik és még nemtudta viszaküldeni)és az egykezes vagy a kétkezes fegyver hejett találok egy erősebet akkor csak ki kell cserélnem az erősebbre,vagy azzal is úgy megkéne csinálnom ahogy Ghost-megcsinálta? -
[pod]Diablo
őstag
Még az az egy kérdésem lenne hogyha majd találok egy erősebb fegyvert amive lezt megszeretnémcsinálni akkor hogy tudnám megcsinálni?Mostmár csak simán cseréljem ki azt a fegyvert amejik hejett teláltam erősebbet?Vagy ugyan úgy megkéne csinálnom mint ahogy csinálni ekkll ezt a cucost?
-
[pod]Diablo
őstag
mejik harcosom?a nyilast vagy a Lothar melle-esemet?Amúgy akkor visza kell majd vele mened az első szigetre?Mondjuk mind1 mert cdsk az a lényeg hogy meglegyen.Amúgy azt hogy érted hogy elölről kell kezdened vele a játékot?hogy viszaviszed az első pályára vagy hogy a küldetéseket kell ujrakezdened vele?mondjuk én oda ahol tartok két nap alatt jutottam el a haverommal mikor lanoztunk.Az a lényeg hogy meglegyen az a fegyveres cucc.Ha úgykezded elöről a játékot hogy a küldetéseket akkor eltudod majd odáig vinni ahol volt?
[Szerkesztve] -
[pod]Diablo
őstag
oké,ha találok nagyobb ládát akkor szólok.Biztos nemtudod hogy miért nemtudom megcsinálni?Ez nyilasnál is működne?lehet hogyén csinálok valamit roszul?pedig a varázslatra raktam.Nemtudom hogy miért nem sikerül.Az elmentések hol vannak?MIjen könytárba?[OFF]lehetne egy kérésem?haelküldeném neked az elmentésemet akkor megtudnád rajta csinálni,és utánna viszaküldeni ha nem nagy kérés?
-
[pod]Diablo
őstag
nemtud valaki egy oldalt ahonan tudok hozzá letölteni modokat patch-eket ijesmit?
-
[pod]Diablo
őstag
-
[pod]Diablo
őstag
pontosan hogy is kell?mert megfogtam volt 2egykezes fegyverem megfogtam a jobb kézben lévőt és berkatam inventoryba és megfogtam a kétkezes fegyverem és az inventory-ból beraktam a jobb oldali fegyver hejére és nem történt semmi.Én csináltam valamit roszzul?
ez lehet hogy LOL kérdés:ugye ezt a meele-es embernél lehet csinálni? -
[pod]Diablo
őstag
köszi,mondjuk nem könyű kinyírni.Az ACT-2 ben a nyilas embernek nemlehet valami erős fegyvert venni,mert nekem most egy 72-es őrésségűm vagy 68-as van,és haverom pedig sima kardos és neki van 80-as fegyvere is.Ez direct íyg van megcsinálva vayg csak én nemtalálok jó fegyvert?
-
[pod]Diablo
őstag
valaki tudja hogy itt merre kell menni?
Bővebben: link -
[pod]Diablo
őstag
én az ACT2-ben járok és most teljesen elakadtam,nemtudom hogy hogy jussak oda ahova kel.Itt van egy kép:Bővebben: link
itt van még egy kép:Bővebben: link
Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest