- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
MCGaiwer
addikt
hi!
én ugy csinám meg, és nagyon egyszerű volt...
na tehát: ugye csinálnak 3an egy szörnyet, azzal ne foglalkozz, usd le az 2 varázsló 2!-2! kristályát, akkor egyiknek nekiállsz, azt gyorsan levered, (ha jön a szörny, fuss egy kört...) aztán hirtelen nekiállsz a másodiknak, innéttől már könyű... -
Robaj
addikt
Hasonlóan járt ghost is a 2 varázslóját leütötték, 1 emberrel szaladgált 20 percig.
Az enyémek kibírtak oat is, hogy ami elől menekülni kell (földről jön a robbanás, halál, meg jéghegyek) abból 2-t is kibirtak a karaktereim, szal power-ek használata rlz
ütésenként 1200-at sebzett a kétkezes harcosom (jah és felvettem a sárkányt, +69% power recharge rate)
Szal ghost 20 perces szaladgálása nekem 10 perc hent volt
(Igaz az a kib@szott nagy kristály kicsit idegesítő volt, többet sebzett, mint a 3 varázsló 1ütt) -
krokk
senior tag
ivóban egy emberke akinek gyerta van a feje felett na nála tudsz pénzért csapatlétszámot növelni max 4ig első nehézségi szinten.
kell hozzá egy chant amit a amanluban kapsz meg(2. város).
ha megcsináltad a küldetést akkor tudsz de csak olyan fegyvereket tudsz amelyeknek szürke a neve és nem kékek meg zöldek és semmi más csak a szürkéket.
amúgy itt fenn jobbra van egy kis kereső beállítod hogy ebben a topicban és beírod hoyg szellem vagy csapatnövelés és tádám megvan a válasz mivel 10hszenként beírjukha kicsit vissza olvastál volna asszem 5hsz el ezelött írtam le a szellemeket elötte meg 10hszel is volt tuti
-
Gh0sT
addikt
Szürkés feliratúak és a nevük tartalmazza az enchantable szócskát.
Ha viszont upgradeled őket (raksz bele valami varázstárgyat), akkor zöldre váltanak. Íme egy kép: Bővebben: link
Ez egy olyan páncél, ami ad +4 itelligenciát és +20 armort. Én csináltam.
[Szerkesztve] -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Hővezető paszták
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple MacBook
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Fujifilm X
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest