- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mazka05
őstag
Kicsit meghalt a topic....
Most én elkezdtem megint játszani fent van a a magyarosítás meg a az 1,2 magyar javítás. MInden fullosan jó.
Kivéve hogy a tárgyak receptjeit nem tudom... Illetve erre is találtam egy oldalt ahol leírják: [link] Persze angolul van és így meg nem tudom hogy milyen tárgya mit kell belehelyezni.
-
Mazka05
őstag
válasz
Incognito #2013 üzenetére
Igen jól látod múszáj volt kicsit! Az volt a célom hogy felveszem a kis rucimat, ami jóval nagyobbat véd, mint a mostani, csak kell hozzá 38-as közelharci képeség is. De ebből a 38ből még csak 34 jött össze!
Kéne pár set tárgy majd mondom a neveket, hogy mit ne dobjatok el!
-
Mazka05
őstag
válasz
Smoothy #2010 üzenetére
Mi nem megy?! El kell jutnod a Xeria templomába. Ha ez meg van végezned kell mindenkivel és akkor kinyilík egy mágikus ajtó. bemész és mész előre majd jobbra, végül lefele kijutsz a templomból, és vár rád egy meglepis kígyó!
Ha valami mégsem menne, itt találsz leírást! : [link]
üdv: Mazka -
Mazka05
őstag
Csá Ghost! Te hogy álsz?! Jövőhét hétvége neked ok?!
-
Mazka05
őstag
Ghost!
Most level 58 vagyok! De nagyon megtetszet megint a Sima DS2-es helyszínek,így szeretném megint kijátszani. de csak a Sima DS2őt veteranon nem tudom meddig fejlődők,de úgyfest nem állok meg 60nál 60-70 között leszek remélem így is jó!Nem tudom mikkora végzek vele!
Jövőhétre, ha minden jól megy meg lesz! Mondjál valami okosat!
-
Mazka05
őstag
Hy!
Akinek van közelharcosa milyen speciális képeségre rakot? Mit érdemes fejleszteni? -
Mazka05
őstag
Hello mindenki egy ismert problémát szeretnék orvosolni, de kell a segitségetek! Sikerült egyszer megcsinálnom azt hogy 1DB egykezes efgyver legyen nálam és 1DB kétkezes egyszere! De azt hogy tudom megcsinálni hogy 2DB kétkezes legyen nálam?Jah és mégvalami a közelharcosotoknál ti mire raktatok (spciális képeségekere gondolok) Mit érdemes nála fejleszteni mert közelharcosba nem vagyok otthon csak mágusba!
Segítségeket elöre is kössz!
ui: Ghost hol tartasz már? Jah és másodlagos küldetéseknél jó sok hiányoságom van... -
Mazka05
őstag
Ghost akkor nem tudsz segiteni? abban amit küldtem E-mailben?
-
Mazka05
őstag
válasz
[pod]Diablo #1205 üzenetére
Milyen sárkány?
Én még nem láttam egyet se..
-
Mazka05
őstag
válasz
[pod]Diablo #1194 üzenetére
Csá! Már bejutotál valami hosszú kriptában aminek egy szellem állt a bejárata elött?
-
Mazka05
őstag
Ghost léci segits!
Megint!
Mail ment képekkel! -
Mazka05
őstag
Jah én is azért szeretem De a karakterem neve Ice Dragon szokás szerint mert megvagyok örülve a jégért meg a sárkányokért és ez a kettő együtt mega a tökéj!
kiváncsi leszek milyen mágiák lesznek meg a többi kis állatkára is!
Mondjuk a sárkány az milyen?
ui: Ghost jöhetnek a mellék küldik? -
Mazka05
őstag
Én egy Nature mágussal nyomom! Most nyirtam ki valakit egy jégcryptában nem volt gyenge és valami nőcit elytet rabul..
Kiváncsi vagyok este mit csinűlt vele?
Jah egyébként van még 1 DB Jég Elementál már felnőtt fullon van!De ha akarok valami szörnyet venni kiirja hogy hogy fullon van a csapat száma és beszéljek valakivel..De kivel?
-
Mazka05
őstag
válasz
Azazello- #1141 üzenetére
Csákány Ghost ebben nekem segitet ebben ugyhogy neki köszönd!
A 4. katonát kell megkeresned! Bal oldalt a vár mellet hosszú folyóso és a legvégén elbarikádozta magát..Itt egy térkép : Bővebben: link
Windstone Fortress Area Map (PNG) nézd ! És ha megvan akkor a csávótól kapsz egy kulcsot amitől kinyilik az ajtó amit mutatál..
Jah és a legfontosabb a térképen az F betüket nézd!
[Szerkesztve] -
-
Mazka05
őstag
Ghost van egy kis gond a mellék küldikkkel..
a 3. elveszet katona annyira elveszet hogy végig jártam kb mindent de nincsen meg, akkor a megtaláltam Thestrin-t de beszélek vele és semi nem történik.. a kovácsos még most kezdem el.. -
Mazka05
őstag
Ghost akkor majd küldjek még a küldik-ről képet amiket nem tudtam megcsinálni?És segitesz akkor léci!
Addig megyek elöre!
OFF Jah Szept 3. Gyorsulási verseny! bövebb infok: Bővebben: link /OFF -
Mazka05
őstag
Jah 4 kellet! De megvan ez is!
De nincsen meg még 2 mellék küldi az a
-Dire Wolf
-Taar's Invesgation
csak azért tudm mert amit beraktál képet ott ott volt...Ezeket nem tudod hol kapom?
Igen megöltem ott az összes szörnyet de mindegyik cucot dobot el és egy kulcsot se..Nem tudom mivan..
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Mazka05
őstag
válasz
Mazka05 #1026 üzenetére
Nah megöltem valami 3 fejü kigyut vagy mit jó gyorsan ment! :9 nem volt különösebb gond.. Viszont ahogy mondtad gyüjtötem 3 olyan zöld szart..És oda adtam az upgradelös néninek de 1-2 válasz után nem pipálodot ki az a szar most mit csináljak?
Jah és a várban még a kicsó elött volt valamilyen szar ajtó ami az istenért se nyilt ki elküldöm E-mail-ben a képet úgy töbet fog mondani talán...
-
Mazka05
őstag
A sivatagi cryptában nem tudom mi a helyes sorend amit a szobornak kell mondani.. Amit Ghost mondot az nekem nem jó.. ( 3-4-1-2 )
ui : pf.. Most már rájöttem
[Szerkesztve] -
Mazka05
őstag
válasz
Doviziozo #1010 üzenetére
Csá!
Egy kriptánál vagy? lefele kellet meni 3X szintü lények voltak aszem.. és vannak jobbra meg balra ajtók és elől van egy, elötte áll egy szobor (angyal vagy mi) és ha mindig az első választ nyomod meg akkor kapsz néhány lényt amik ki akarnak nyirni de nem jön össze nekik? Mert az az ajtó nekem se nyilik... -
Mazka05
őstag
válasz
Incognito #911 üzenetére
Hu egy levan irva!
Van még valaki aki eltudodt tévedni a játékba vagy csak én vagyok ilyen béna?
Annyi fele lehet meni... Most 15-ös szintü vagyok és mentem valami kripta szerüségbe..Volt ott egy csávó is és lehetett jobb-ra meni egy 24-es szintü urgáló majmot kinyirtam.. balra sok kis hülye urgáló majmot nyirtam ki.. de akkora a játéktér hogy nem tudom merre menjek..De halál komolyan mondom.. már vagy 4 fele tudok meni.. mentem volna tovább jobbra de 22-es szintü nem tudom mik azért erősek!
-
Mazka05
őstag
nah még valami mellék küldetések-ből lehet hogy kihagytam valamit vagy valamiket..
léci help
-Lumilla's Salve
-Lelani's Sorrow itt valami cuccot kell neki megtaláni fingom sincs mit és hol van..
-The Kithraya Hive
-The Hak'u Part II itt meg megkell találni azt a lényt és ki kell nyirni? -
Mazka05
őstag
Hy megint!
Egy alapvettő de fontos kérdésem van ha bevettem valakit a csapatba..Hogy a fenébe tudom kirugni? -
Mazka05
őstag
Nah Hello emberek ma haza jöttem!
Most elkezdem végig vinni a single részt azt nyomhatjuk a multyt!
-
Mazka05
őstag
Nah ez fog majd kelleni nekem is
Majd ha vissza jöttem Sopronból mert pénteken oda megyek és addigra remélem meglesz! Hogy csináljuk elöbb toljam végig az egyjátékos modot?És akkor lesz egy rohadt erős mágusom
egyébként úgy van mint az 1-ben hogy neten csak egy karakterrel tudsz nyomulni?
-
Mazka05
őstag
válasz
wolverine375 #439 üzenetére
Hát az egy warezos.És azzal tudtuk neten tolni!
Én még nem veszek semire mérget!
És reménykedek!
-
Mazka05
őstag
válasz
wolverine375 #435 üzenetére
Hi de nem hiszem mert akkor ninsen értelme mert nem azzal fejlödik hogy szörnyeket ől meg hanem azzal ha cucokat adsz neki..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Diablo IV
- Total Commander
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Formula-1
- iPad topik
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest