- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reinhardt
őstag
válasz
Incognito #2063 üzenetére
Valóban nem rossz.. Inkább kifejezetten szőrnyű. Nem hallottatok még róla? Esetleg Herr Uwe Boll neve mond valamit. Csak pár a filmjei közül:
Far Cry (2008)
BloodRayne II: Deliverance (2007)
Postal (2007)
In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale (2007)
BloodRayne (2005) 2.6/10
Alone in the Dark (2005) 2.2/10
House of the Dead (2003) 2.0/10Általában nem adok az IMDB értékelésére, de az, hogy nem igen sikerülnek a filmjei 3/10-nél jobbra az mégis csak mond valamit.
Eddig talán a BloodRayne-t látták tőle a legtöbben. Úgy kapott kicsit több mint 12000 szavazatból 2.6 pontot, hogy több mint ezren 10 pontot adtak rá. Na most jelentkezzen az aki szerint a film tökéletes minden szempontból...
-
Mazka05
őstag
válasz
Incognito #2013 üzenetére
Igen jól látod múszáj volt kicsit! Az volt a célom hogy felveszem a kis rucimat, ami jóval nagyobbat véd, mint a mostani, csak kell hozzá 38-as közelharci képeség is. De ebből a 38ből még csak 34 jött össze!
Kéne pár set tárgy majd mondom a neveket, hogy mit ne dobjatok el!
-
Gh0sT
addikt
válasz
Incognito #2003 üzenetére
Nem tudom miért, de azt tapasztaltam, hogy míg a természet mágusom 3000 felett sebzett ugyanazon a szinten, addig a csatamágus 2000-et. Viszont a csatamágus sokkal több vonalon tud fejlődni, ez azért valamennyire kompenzál.
A fórumot most ritkábban nézem, mert nincs netem, csak a kiemelt topicokat figyelem. -
Gh0sT
addikt
válasz
Incognito #1663 üzenetére
Ja, de... De nem is Taar kell hozzá asszem... Bazz, nem emléxem a nevekre...
Szóval van a második város, ahol fel lehet bérelni azt a csajt, aki megjavítja a hidat (már nem emléxem a nevére, asszem be van kötve a feje a képen). Ez a csaj kapni fog egy küldetést. Van egy olyan rész valahol, ahol meg kell javítani egy elromlott lift aknát. Egy barlangrendszerben. Először ide kell menni. Ezt megjavítja, lementek és az egyik ládát kinyitva lesz aktív a küldetés. Utána lehet visszamenni a linkelt képhez. -
Gh0sT
addikt
válasz
Incognito #1626 üzenetére
Lehet, hogy jönne haverom is... még nem biztos... abszolút kezdő a játékban...
Közben csináltam egy Hamachi szervert. Aki jönne, az csatlakozzon lassan...
szerver: PH! Dungeon Siege 2
jelszó: prohardver
Gondolom a routerem miatt ismét cselesen kell indítani a játékot...
Privátban a szerveren elértek, aki nem tud csatlakozni, az meg itt a fórumon.
[Szerkesztve] -
szasanyi
félisten
válasz
Incognito #1612 üzenetére
Nem tudom, hogy pontosan melyik kalitkára gondolsz, de majd jól szétütök mindent amit tudok
Aztám lesz fáklyának valóm, amivel gyújtogathatok... ha meg nem, hát ennyi vót.
Nem vagyok egy kitartó játszós típus, sajna már kevés türelmem van 10-12x ugyanazt vágigcsinálni.
Mindenesetre köszönöm a segítséged!
Legutóbb a FryCry szívatott, de nem sokáig -
CocooN-z
őstag
válasz
Incognito #1466 üzenetére
plz help
, nemmegy a rohadt ds2, hamachin keresztul, nick name foglaltságot már megoldottam, ugyan az mindannyiunk exe fileja is, én aktiv vok, haverok, routerrel joinolnak, de senki nme látja senkinek a hostját, semmien esetben sem. alapbol engem kéne látniuk, de nem látnak, ha hostolok. 1x ruen nem értem...ma ezeket a portokat be fogom adni nekik, hátha jolesz, de nem értem ménemmegy.
29000
6667
2302
6500
13139 -
Gh0sT
addikt
válasz
Incognito #1282 üzenetére
Nem vészes... Szerintem holnap végzek vele. A varázslóknak egyre kevesebb hasznát veszem, mert folyamatosan leütik őket. Épp most végeztem ki Valdis 3 Dark Wizzard-ját. Érdekes csata volt... Kb. 2 perc után a csapatból meghalt az egyik csatamágus illetve a természetmágus. A szamaram és a másik csatamágusom eszméletlenül feküdt egészen a végéig. Egyedül a harcosom maradt talpon, de azt szinte meg sem tudták sebezni. Az utolsó varázslóval bő 20 percig harcoltam. Ütöttem volna, de mindig körbeidézte magát azzal a 3 kis kővel amik sebezhetetlenné tették.
-
Robaj
addikt
válasz
Incognito #1024 üzenetére
Hát van jó sok chant
Beállsz azok a mágikus kupolák alá (+ van pár spec hely) és megnyomod J betű, majd LORE, majd chat.
Kiválasztod, majd jobb oldalt a recite chant-ra katt.
Ekkor 5 percig vmi +od lesz, ill. vannak speckók is
Vigyázz mert van oan is, hogy felrobbansz
A legjobb, ha te tapasztalod ki, meiket használod, személy szerint én nem használtam 1et sem (csak a szellemesnél) -
Mazka05
őstag
válasz
Incognito #911 üzenetére
Hu egy levan irva!
Van még valaki aki eltudodt tévedni a játékba vagy csak én vagyok ilyen béna?
Annyi fele lehet meni... Most 15-ös szintü vagyok és mentem valami kripta szerüségbe..Volt ott egy csávó is és lehetett jobb-ra meni egy 24-es szintü urgáló majmot kinyirtam.. balra sok kis hülye urgáló majmot nyirtam ki.. de akkora a játéktér hogy nem tudom merre menjek..De halál komolyan mondom.. már vagy 4 fele tudok meni.. mentem volna tovább jobbra de 22-es szintü nem tudom mik azért erősek!
-
Gh0sT
addikt
-
Gh0sT
addikt
válasz
Incognito #714 üzenetére
Azt hiszem ebben a témában Te vagy az illetékes:
Bővebben: link -
speller
csendes tag
válasz
Incognito #661 üzenetére
Hello!
Én csinálgatok, de egyenlőre nincsenek meg(,most keresi a win search, szerk.: már megvannak
).
Más. Ti milyen karakterrel indítottatok? Én egy male humannal kezdtem (most lvl 5, de mingyá 6), akinek a meeleje egy kicsit erősebb mint a combat magicje. Képességek meelenél: baromi erős csapkodás 5ös és tok két kézzel hadonászni. Huh combat magices képességeimet időközben elfelejtettem, de vmi asszem kettes, mind1 majd modolok.
Felfogadtam egy íjássz csajt (szintén lvl 5), akinél az erősebb lövésre ( > ) és a ranged attack elkerülésre gyúrtam + a gyorsabb manavisszatérülésre, a gyógyítás miatt. Szerintetek ez így használható csapat?
A taktitámon nagyon fifikás ::amikor meglátom az ellent lövöm íjjal+ combat magic-kel, aztán ha közelebb jön átváltok meelere az íjászom meg lövitovább.
Nem lekoppintani! -
Gh0sT
addikt
válasz
Incognito #618 üzenetére
A mai nap nekem valszeg csak késő estétől jó. Addig megpróbálok valami használható karaktert összeütni, de szerintem valahol 10. szint körül leszek.
Esetleg ha lenne olyan vállalkozókedvű kalandozócsapat, akik a legelejéről szeretnék a játékot végigvinni, figyelve az összes küldetésre, meghatározott csapatstratégiával játszani, akkor abban is szívesen benne lennék. Nekem teljesen mindegy, hogy milyen karakterrel megyek, szóval alkalmazkodom a többiekhez.
Nos? Egy ilyenre jellegű kezdeményezésre lenne jelentkező? Előtte persze meg kellene beszélni, hogy ki mivel jönne és hányan lennénk...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- !FELVÁSÁRLÁS! RTX 4090 KORREKT ÁRON AZONNAL
- GAMER PC - RYZEN 5 5500 / ASUS RTX 2060 / AORUS 16GB DDR4 / 512GB SSD / 500GB HDD
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged