- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doviziozo
aktív tag
válasz
Terrorista #1410 üzenetére
El kell majd cserélned azt hiszem egy katonával act2-ben.
-
Azazello-
senior tag
válasz
Terrorista #1404 üzenetére
3412 a sorrend, viszont aogy az elso kerdesre valaszolsz, a 4-es valasz 3-as lesz, tehat a pontos sorrend asszem 3312
remelem jol irtam le -
krokk
senior tag
válasz
Terrorista #1395 üzenetére
evvel csak az a gond hogy a farkas az nem farkas hanem egy mini dinó és csak akkor jelenik meg ha nála van a tőr
szóval egy haku kés kell a ládából viszínű és kézbe kell venni aztán lehet csépelni
ha ott a szörnyi akkor nála kell hogy legyen tutira a tőrnek mivel eladni nem lehet
-
Dying Fetus
tag
válasz
Terrorista #1396 üzenetére
hátha segít nekem sikerült tehát:
van 2drb 1kezes fegyvered amiból a SZARABBIKAT beleteszed a JOBB KEZÉBE a hősödnek
(mivel szemből nézed ezért ez van a szemből nézett moditor bal fölső sarkában)
átváltasz teleportálásra és ezt a ratyit kiveszed és beleteszed a 2kezest
nekem sikerült remélem neked is fog
ja és éjjen továbbbra is a topic -
Face8814
őstag
válasz
Terrorista #1396 üzenetére
Volt még itt a PH-n egy srác akinek szintén nem sikerült. Ő átküldte GhOsT-hoz a mentését és ő megcsinálta neki. Én még nem próbáltam, mivel varázslóval mászkálgatok és nincs harcosom aki ennek hasznát tudná venni.
-
krokk
senior tag
válasz
Terrorista #1362 üzenetére
evat ki kellett szabaditani amanlu után egy mágus tartotta fogva utána felajánlotta hogy belép a csapatba gondolom nem vetted fel ergó az ivóban ''újra'' felvehető
-
Azazello-
senior tag
válasz
Terrorista #1362 üzenetére
eva csak a masodik varosban, aman'lu-ban lesz felberelheto ha jol emlekszem... semmi kulonleges cuccot nem fog adni a quest vegere, de en maximalista vagyok, az osszes questet megcsinaltam.
-
Azazello-
senior tag
válasz
Terrorista #1359 üzenetére
razka ruinshoz eva kell ha jol emlekszem
-
Gh0sT
addikt
válasz
Terrorista #1351 üzenetére
Igen, beszélned kell Arianne-val.
Hrawnt ott találod, ahol először találkoztál az Azunite tudóssal. Asszem Dryad Exile Colony a hely neve. Itt elágazik az út és a bal oldalit kell választani. Nem messze az Incantation Shrine-tól találni fogsz egy barlangot. Ebben megleled Hrawnt. -
Gh0sT
addikt
válasz
Terrorista #1344 üzenetére
Hak'u-ban hol akadtál el? Megtaláltad már Hrawnt? Beszéltél vele? Elvileg ő tudja neked kinyitni az ajtót.
Taar's Investigation-höz szükséged van Taar-ra a csapatodba. Eirulanban kell beszélned a Great Hall mellett lévő házban Arianne-val.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest