- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gh0sT
addikt
válasz
Johnnys #1092 üzenetére
Haverodnak más verzió van fent. Úgy járt mint én. A játék megy az övével is, de nem fog tudni sehova sem csatlakozni.
Annyit kell tennie, hogy a CD-n amiről telepített, lennie kell egy 18 MB-os DungeonSiege2.exe filenak. Azzal felül kell írnia a régi exet. Ha nincs meg neki CD-n, akkor átküldheted neki a tiedet, azzal is mennie kell.
Arra készüljön fel, hogy az eddigi mentései elvesznek. Nincs rá semmilyen mód, hogy visszahozza őket. -
Gh0sT
addikt
válasz
Johnnys #1089 üzenetére
Valszeg az a gond, hogy a DungeonSiege2.exe fileotok különbözik. Csinálj egy CRC ellenőrzést a fileon valahogy így:
Bővebben: link
Milyen értéket kaptál? -
Gh0sT
addikt
válasz
Johnnys #1087 üzenetére
Ha te csinálod és nincs routered, akkor max a tűzfalad blokkolhatja, de valszeg nem ez az eset áll fenn. Mindjárt keresek egy screenshotot neked, hogy az-e a hiba?!
Ez a gond?
Bővebben: link
Erre asszem tudom a megoldást.
[Szerkesztve] -
Gh0sT
addikt
válasz
Johnnys #1084 üzenetére
A név foglaltságra nem tudom, mi a megoldás. Rendszerint egy újraindítás (gép, hamachi, DS2) megoldja a problémát.
Routeresek is tudnak úgy játékot csinálni, hogy a többiek azt lássák és tudjanak csatlakozni hozzá. Valahol már leírtam, mindjárt megkeresem. Kicsit macerás, de nekem müködött. Incognitoval játszottunk már így.
Meg is van: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Robaj
addikt
Amanlu városka után asszem 5. teleport környékén gyaktam le vkit és kaptam spellt, amit a városban lefordított a manás néni. Namost az van, hogy vmi szellemet kell megkeresni.
Maj meg lesz
ACT 1 küldetései közül még 2 hiányzott, amikó act 2-nél vok.
Asszem már csak 1 van, mert amanluból kell hozni vmi tárgyat vagy nemtom mit.
Maj meglesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Samsung Galaxy A56 8/256
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- AM5 Ryzen7 Win11 FullHD gamingPC 2-3év garanciával (8700G/4060Ti/32GB/1TB M2/WiFi6/BlueTooth/Win11
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest