- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilchi
őstag
El kezdtem megint
.Igen,44-es szinten kezdtem és az összes tárgyam/fegyverem megmaradt.De most Veteránon játszom.Kicsit fejlesztenem kéne az embereimet,mert multiba még gyorsan lenyomnának ezen a szinten.A varázslóból pl. csinálok egy Nature/Combat kombó varázslót.Jelenleg 43.szintü Nature és 18. szintü Combat varázsló.A melees srácnál meg kicsit gyúrok a rangedre.
-
szilchi
őstag
Aztán lehet,hogy a halott társadnál lévő arany 1/4-e.Nem emlékszem.Mindenesetre tényleg olcsó volt
Jó nehéz Kalrathiatól kezdve a játék.Legalábbis nekem úgy tűnik.Valahogy erősebb ellenfelek jönnek már nyilt terepen is.Csak néztem,amikor 4db. 3000HP-s fickó=4 db.Boneslayer jött+vagy 6-7 repülő akármi+4-5 földből kibújó bogár+tűzlabdákat köpködő béka
[Szerkesztve] -
-
szilchi
őstag
Elvileg van a teleport mellett egy emberke akinek a feje felett egy sírkő van.Ő elvileg a nálad lévő arany 1/4-ért odateleportálja neked a holttestet.De én eddig még nem tudtam használni
.Ja és ha eltünik,akkor az azt jelenti,hogy használtad.Mint írtam,csak egyszer lehet használni.Nekem is volt,hogy meghalt a varázslóm.Kiléptem a játékból,mert nem tudtam mit csinálni vele.De itt conrad leírta.Mentem vissza,hogy feltámasszam.De már nem volt ott a holtteste.Sehol nem volt.Gondoltam akkor ideteleportáltatom a holttestét azzal a fószerral.Erre azt mondja,nincs is holttest.Na akkor azt csináltam,hogy a teleport mellett állva használtam a varázslatot,hogy a halott képére klikkeltem.És meg is jelent a teleportnál..a varázslat meg eltünt.
-
szilchi
őstag
Itt a megoldás...''Vegyél egy rescurrent scrollt a potis nyanyánál és castold rá..''
.Ez annyit tesz,hogy Eirulan-ban annál a nyanyánál,akinél a gyógyító és mana üvegeket veszed,annál lehet venni varázslatot is.Úgy néz ki,mint egy ankh jel.Remélem,tudod hogy néz az ki.A neve Resurrect Scroll,36 aranyba kóstál.A Nature Magic-ek között van.Na azt kell megvenned.Csak egyszer lehet használni.És asszem csak teleport mellett.Legalábbis nekem csak ott sikerült.
-
szilchi
őstag
A helyek,ahol aktiválod őket,azok természetesen újra aktívak lesznek.De elég sok ideig ''töltődnek'' újra.Miután aktiváltál egy chantot,úgy tudod megnézni az időtartamát,hogy rámész az emberkére a kurzorral.És akkor kiírja az emberke nevét,HP-jét,a chantot és hogy még hány másodpercig tart az(kék számmal írják ki)
-
szilchi
őstag
Erre sajna még én sem jöttem rá.Szvsz nem lehet.Egy megoldás van csak,sok mana potiont venni és bőszen nyomogatni az ''m'' betüt harc közben.Vagy a megfelelő varázslattal megtámadni
a kéken ragyogó bokrokat.Mert azok is mana potionokat adnak,ha tudja a varázslód a megfelelőt.De mindenkinek vegyél,ha veszel.És ha a varázslónak elfogy,akkor a többitől veheted el.A varázslónak kell a legtöbb.A többieknek nem kell sok,hisz max. egy gyenge gyógyítóvarázshoz kell.Bár ez attól is függ,hogy hány varázsló van a csapatodban.Amúgy a sok mana potion mellé ajánlott még olyan gyűrűket és nyakláncokat szerválni,amelyeknél van olyan,hogy ''+ xx mana'' vagy ''+ x mana regenaration''.Ezzel lehet növelni a mana-kapacitást valamint a mana újratermelődése gyorsabb lesz.És persze a kapacitás nő a karaktet szintjével is.
u.i:Húúúúú...de geci volt az a rohadt sárkány.Már azt hittem kifog rajtam -
szilchi
őstag
Először is egy támadó varázslatot kell venned.Majd I-vel előhívod az inventoryt és a spellbook-ra kattintasz.Az első 4be kell tenni a támadó varázslatokat.A következő két helyre pedig az automatikusan végrehajtható varázslatokat(ide gyógyítást tegyél és akkor automatikusan gyógyít).Na ha betetted a támadó varázslatot,akkor lépj ki az inventoryból.Majd a karaktered feje mellett láthatod,mivel fog támadni.Egyből jobbra a fegyver van(ha van neki).Mellette a varázslatok.Ott arra kattintasz,amelyikkel támadni akarsz.És akkor azzal fog támadni.
-
Incognito
senior tag
Én a fileplanet-ről töltöttem le előbb és crc hibás volt a file (írtam is itt a fórumban), másodszorra már a gs ről jött le már jól (flashget-el). Valószínű mind a kettő jó, csak így jött ki. Másfél gigabájt egyben!!! Ekkora idiótákat.
Az elsővel szívtam sajnos. Biztos ott is jó volt, csak nekem szarul jött le... -
CocooN-z
őstag
Nagyon király,Bétát nem láttad? Szinte ugyan az csak van ebben egy kis bevezető, hogy hogyan is kerülünk a dryadokhoz, bár azt pont nem tudjuk meg
, mivel eszméletunket veszítjuk, de jobb igy, meg persze igy méghosszabb, de jöhetne már a teljes, ho végig nyomhassam egy két ismerőssel
no meg persze az itteni DS rajongókal, ha megoldható majd-- Haku's témámra vki???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad topik
- iPhone topik
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Total Commander
- Motoros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen autót vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest