- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- iPhone topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gh0sT
addikt
válasz
Mazka05 #2112 üzenetére
DS 2 BW, Legendary Mod.
Ezzel játszható egyben a DS2 és a DS1 is. Még a magyarítást is feltettük. Most épp a DS2 alapot játszuk, 20. szint alatt vagyunk, de én bármikor újrakezdem.
Jelenleg hárman vagyunk a csapatban, szóval lenne hely még egy főnek.
Küldök privátot majd a telepítésről. -
Gh0sT
addikt
válasz
Mazka05 #1932 üzenetére
Nagyon ne menj Te se 60 fölé, mert a veteránt az elejéről kellene kezdenünk és nem fogsz fejlődni. Bár a gizda varázslódat a tavaszi szellő is megfekteti, szóval nem tudom mi lenne a jó taktika...
Majd viszek magammal jó sok feltámasztást...
Incognito: bevárjunk téged is?
[Szerkesztve] -
Face8814
őstag
válasz
Mazka05 #1569 üzenetére
Na ez engem is érdekelne.
Az alap hogy egyszerre egy 1 kezes és egy 2 kezes fegyver van a lovagom kezében. Próbáltam hogy két 2 kezes legyen nála, de nem sikerült. Szerintem nem megoldható. Ha viszont valakinek ez mégis sikerülne, akkor annak küldök egy nagy KÖSZÖNÖM e-mailt.Másra ugyanis nincs keret.
-
Gh0sT
addikt
válasz
Mazka05 #1283 üzenetére
Bocs, elfelejtettelek...
Válasz ment, a 4. kérdésedre itt a link: Bővebben: link -
krokk
senior tag
válasz
Mazka05 #1171 üzenetére
tetudod... én csak azért mondtam mert 2 távolsági... jó lenne mellé egy közelharci is a természetmágus mellé... és egy karakter sokkal jobb mint egy pet mivel több cuccot vihet úgy hogy rajta is lehet
plusz fejlődik is bár tudom te egy karakterezel ezért mondtam másik petet nyugodtan próbálj ki mást ha nemtetszik visszaveheted ezt ugyanigy ahogy volt nem kell megint kimaxolni
az ivóban újra visszavehető ingyen a gyertyás embernél csak arra figyelj amikor elbocsájtod hogy peteknél 2 féle van 1. az ivóba küldöd 2. vissza a vadonba ami nem épp szerencsés
ha vissza akarod venni
a sárkányt meg hogy mit tud még csak 2x írtam le ide keress vissza -
krokk
senior tag
válasz
Mazka05 #1169 üzenetére
minden városban az ivóban van egy csaj/pasi akinek a feje felett egy gyertya van és ő tud pénzért csapatot növelni de csak 4. ig első nehézségi szinten.
amúgy szerintem wolfra vagy vmi másra cseréld le nekem annyira nem jöttek be az elementálokbár a jég volt még a legjobb talán
a fagysztó aurával
-
krokk
senior tag
válasz
Mazka05 #1167 üzenetére
a szamár rugni tud
a sárkány meg sárkánybőr varázslatot nyom ami szintenként változik hogy mit tud asszem nekem most jég halál és villám védelmet ad + 57% power recharge-otmeg van sebző varázslata az az alap támadása...
a szamár szarvisszacseréltem a sárkányra
igaz hogy van több oldalnyi helye de... nehéz köztük váltani ha egymás mellett kinn lenne mind az jó lenne 3 kifért volna simán és amúgy se lehet mellé tenni egy másik karit mint a ládánál ill lehet de mégse olyan jóde a váltogatás szar lett...
-
Gh0sT
addikt
válasz
Mazka05 #1138 üzenetére
Ahogy kérted:
Bővebben: link -
Gh0sT
addikt
válasz
Mazka05 #1136 üzenetére
Bővebben: link
Hogy meg lehet-e csinálni azt nem tudom. A tűzvarázslómat kimaxoltam, a másik varázslóm villámmágiában most kezdi utólérni. A természet mágusom viszont le van maradva mint a borravaló. Ez leginkább azért követkzehetett be, mert őt főleg védelmekre, gyógyításra képeztem ki. Nála a sebzés másodlagos dolog. -
-
Gh0sT
addikt
válasz
Mazka05 #1129 üzenetére
Ha megcsinálod, kapsz egy tokent. A token mellé kell szerezned egy ''sisakot'' és egy könyvet.
A sisakot itt találod: Lost Valley of the Azunites
A könyvet akkor kapod meg, ha összeszeded a 20 kötetes Lore of Arrana könyveket.
Eztán már csak annyit kell csinálnod, hogy a véletlenszerűen felbukkanó Master Thiefet megölöd. Ha megölted eldob egy követ, aminek a neve: Mysterious Stone. Ezen a kövön lesz egy írás, amit visszafelé olvasva kell elkántálni egy Incantation Shrine-on.
Elteleportálódsz egy titkos pályára, ahol többek között le kell győznöd az összes felfogadható karaktert. Persze nagyon erősek. A sisak és a könyv fogja nyitni az első két ajtót, azonban a harmadik ajtóhoz már a token fog kelleni.
A set 3 részből áll: token, sisak, könyv. Ha ezek közül felveszel egyet, akkor a bonus értékek alatt megjelenik egy számsor. Ha felveszel még egyet, a számsor megváltozik. Ha felveszed a harmadikat, akkor ismét változni fog. Ezek és a nevek alapján kirakható egy kis agymunkával egy titkos chant 3 szava, amit ha meghatározott sorrendben olvasol fel a harmadik ajtó előtt, akkor az kinyílik. Az ajtó mögött 3 ládát találsz telis tele jópofa cuccokkal. -
Robaj
addikt
-
Gh0sT
addikt
válasz
Mazka05 #1122 üzenetére
Nekem megy a link. Próbáld meg ezen keresztül:
Windstone Fortress Area Map (PNG)
Mi a kard neve? Asszem nem lehet eladni... Szép hosszú és lila színű, talán unique.
A kovácsot ezen a térképen keresd:
South/East Greilyn Jungle Map (PNG)
J pontban. -
Gh0sT
addikt
válasz
Mazka05 #1116 üzenetére
Ezen a térképen az F pontokban (3 darab) megtalálod őket!
Nálad van a kard, amit Thestrin kért? -
Mazka05
őstag
válasz
Mazka05 #1026 üzenetére
Nah megöltem valami 3 fejü kigyut vagy mit jó gyorsan ment! :9 nem volt különösebb gond.. Viszont ahogy mondtad gyüjtötem 3 olyan zöld szart..És oda adtam az upgradelös néninek de 1-2 válasz után nem pipálodot ki az a szar most mit csináljak?
Jah és a várban még a kicsó elött volt valamilyen szar ajtó ami az istenért se nyilt ki elküldöm E-mail-ben a képet úgy töbet fog mondani talán...
-
Gh0sT
addikt
A tűzvarázslóm: Bővebben: link
A villámvarázslóm: Bővebben: link -
Gh0sT
addikt
Szerintem nem éri meg eggyel végigvinni. Nagyon sokat fogsz vele szopni. Nekem most 44. szintű az egész csapatom és négyen vagyunk. Szvsz Te max 47-48ig fogsz eljutni egyedül, ha egyáltalán túléled a nagyobb csatákat. Irtózatosan nehéz amikor 8-an rohannak rád és mindenki téged üt. Este csinálok screenshotot, most épp ebédet kellene főznöm.
-
Gh0sT
addikt
Attól függ, mennyire vagy balf@sz...
Te életed végéig el leszel az ACT1-el.
Komolyra fordítva a szót, szerintem elég sok. Ha odafigyelsz, megcsinálsz mindent, bejárod az egész térképet, akkor szvsz 100 óra felett lesz. Lehet, hogy keveset mondtam...
És akkor még nem számoltam a másik két nehézségi fokozatot. -
Mazka05
őstag
nah még valami mellék küldetések-ből lehet hogy kihagytam valamit vagy valamiket..
léci help
-Lumilla's Salve
-Lelani's Sorrow itt valami cuccot kell neki megtaláni fingom sincs mit és hol van..
-The Kithraya Hive
-The Hak'u Part II itt meg megkell találni azt a lényt és ki kell nyirni? -
Gh0sT
addikt
Szerintem nem... Nagyobb csatáknál szükség lesz olyan karakterekre is, akiket lehet ütni-vágni. Ha mondjuk 6 ijász kezdi el lőni a természet mágusodat, akkor szvsz nem lesz sok esélye. Egyébként ez az egyszemélyes hadsereg taktika egészen addig működni is fog, amíg nem kezdenek el jönni a lövő/varázsló egységek tömegesen.
-
D4v3
őstag
Jó kérdés. Nem tudom..
Egyébként a Tarr-os küldit úgy lehet megkapni, hogy egyrészt nálad van a csajszi, másrészt beszélsz a pet shop melletti házban levő csajjal. Utána elmész a Haku ritual placre felveszed a tőrt, lemész a pet shop-nál lévő liftel és jobbra lesz egy csontokkal teli barlang. -
deadguy
aktív tag
Tényleg, MSN-ben megsúghatnád..... lysand3r@citromail.hu. Elöre is kössz. Én is meg akarom majd venni, csak most lovém nincsen rá
Alapelv: a kedvenceket mindig megveszem, a készítők iránti tiszteletből, csak persze anyagiak kérdése. Ne feledd: kiváncsivá tettél eme megjegyzéseddel, thx.
-
wolverine375
tag
Ez jó kérdés, de sztem mivel tag, magának.
Menyj föl a Bővebben: link -ra s ott a galériákban vannak képek, menyj a wolverine-be és ott vagyok én! -
Incognito
senior tag
Visszapörgettem a fórumot és találtam egy linket.
You can check any keys you've received from FilePlanet on our Betacenter Keys page.
Ráklikkoltam a linkre és kiadta egyből a kulcsot. Be se kellet jelentkeznem. Próba csereszne. -
Gh0sT
addikt
Rendben, fent leszek! De kb. mikor menjek?
AlyArkhon: lehet, hogy rosszul mondtam, de akkor most helyesbítek.
Kék - mana
Piros - life
Ha enchantabel cuccot raksz be, akkor eltűnik a lakat, és megjelenik annyi négyzet, ahány varázstárgyat rakhatsz egy adott tárgyba. Nekem eddig 6 hely volt a maximum.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dji Mavic Pro fly more combo
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest