- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
Silent77 #41720 üzenetére
Babyhawk review 2. rész - a fogyókúra, avagy
Norbikopter apdét. -
AcCEsS
senior tag
válasz
Silent77 #32374 üzenetére
Köszönöm szépen,
átolvastam, tehát a legrosszabb esetben a 11.632,- átutalt összeget figyelembe véve +3.141,- áfa és +2.500,- kezelési költség, azaz 5.641,- jöhet rá a vételárra. Kibírható, de azé' ennyié' má' egy tálca jobbféle sör kapható...
(#32375) Saccco: Komoly méretű topik, köszi az ötletet!
-
Allien
veterán
válasz
Silent77 #21106 üzenetére
Ööö, pontosan nem sejtem, milyen szabályt szegek azzal, hogy leírom, milyen problémák lehetnek megrendelésnél. Az egyik ugye a számla, amit eredetileg mellékelnek sokszor a kínai oldalak. Itt NEM az a cél, hogy bátorítsunk bárkit is csalásra...
Inkább a figyelem a fontos, hogy a cuccok bizony fennakadhatnak a vámon.
-
tibibi
őstag
-
válasz
Silent77 #20476 üzenetére
Azért köszönöm szépen.
Azt már tudom, hogy a motorok úgy 3-10 órát bírnak max és azt is nem egyesével, hanem garnitúrát kell, vagy elég átlósan? Bár szerintem nem, mert lehetnek eltérések. Kérdés, hogy ilyenkor a fogaskerekeket is cserélni kell velük együtt? Itt írják, hogy van jópár fajta motor is, Hubsannal is kompatibilis. Van a gyárinál jobb, vagy maradjunk annál? Ti mit tapasztaltatok?
-
_X10Dead_
aktív tag
válasz
Silent77 #20116 üzenetére
A dolognak csak az a szépséghibája, hogy a GB EU raktárból nem lehet jelenleg akkut kérni M.O.-ra.
Ha megnézed a szállítási költség előzetest, csak UK és Italy jelenik meg a legördülőben.
Ha berakod a kosárba, nem tudsz shipping method-ot választani, így tovább sem enged a checkout-nál. Én már két hete balhéztam velük, hogy mi ez a hülyeség, de a "kínai raktárunkból elérhető" dolognál értelmesebb választ nem sikerült kicsikarni... -
_X10Dead_
aktív tag
-
Andralin
aktív tag
válasz
Silent77 #18943 üzenetére
Úgy gondolod, lesz hozzá TN? Te, vagy valaki más rendelt már ugyanezzel az opcióval és kapott TN-t?
Azért aggódom, mert már nagyon sok apró dolgot rendeltem a BG-ről Kínából, de eddig csak ingyenes szállítással + mellé külön TN opciót kértem. Itt nem volt ott a kis checkbox hogy kérek TN-t hozzá, gondoltam akkor alapból benne van. De akkor jól gondoltam?
És a CCW motor akkor külön kell rendelgetni máshonnan? Hát ez nagyszerű, túl optimista voltam amikor azt hittem, hogy a BG-n megrendelhetek hozzá mindent egy helyről. Akkor muszáj lesz regisztrálnom máshova is.
Elég röhejes, hogy árulják ezt a X250-es modellt, CW motor árulnak hozzá, CCW meg nem kapható náluk...De amúgy ezek a kis DC motorok nem úgy működnek, hogy megfordítod a polaritását és megfordul a forgásirány is? Szóval nem helyettesíthetők egymással a CW/CCW motorok ilyen megoldással?
-
kriszbon
őstag
-
Arti1
aktív tag
válasz
Silent77 #15898 üzenetére
Köszönöm a válaszokat, megpróbálom összeszedni a töltéssel kapcsolatos kérdéseimet:
Itt javasolta Bornie127 az Eachine Racer 250 RC Drone Spare Part B3AC Balance Charger Supports 2-3S Lipo Battery töltőt, meg hozzá kábeleket, amivel 2/3 akksit tudnék tölteni egyszerre.
1. kérdés:
Jól gondolom, hogy a linkelt kábelekre csatolva a külön-külön akksikat, a töltő már úgy érzékeli, hogy ez egy akkupack 2/3 cellával és szépen nekiáll balance-olva tölteni őket?
Volt itt még link egy akku szetthez is az X5C-hez.
2. kérdés:
az akku szetthez tartozó balance töltőnek látszó tárgy ugyanolyan, amit mgy linkelt?
3. kérdés:
Az akku szett már úton van, a töltőben vagyok még bizonytalan.
Hogy viszonyul a B6 (főleg az eredeti mini) a múltkor linkelt B3AC töltőhöz? Úgy ahogy az áruk? Jobb annyival a B6 (főleg az eredeti mini), hogy megérje ezt az árkülönbséget? Egyszer kell megvennem, ha jobb annyival, akkor nem kérdés, azt veszem.
A B6 egyik felén, ahol az akksikat lehet rácsatlakoztatni, van egészen 6 cellás akkupack-ig csatlakozó.
4. kérdés:
Ehhez is lehet kapni olyan kábelt, amivel 6 különálló akkut össze tudok fogni, balance-olt töltéshez?
5. kérdés:
A sok akku egyszerre töltésének van valami különleges oka, vagy csak időt takarít meg?Bocs, ha kicsit sokat kérdezek, meg értetlenkedek, most kezdtem, nem szeretnék valamit elrontani…
5+1 kérdés:
Az X5C akksiknak és a H8 mini akksiknak ugyanolyan a csatlakozója? (Ugyanolyan kábelt kell hozzá vennem, ha pl. a B6 töltőt venném és tölteni akarom őket?)Szerk:
Na mire összeszedtem a különböző töltőkkel kapcsolatos kérdéseket, kiderül, hogy mgy szerint a már megrendelt X5C akksikhoz adott töltő is jó lesz a végén -
Patics
tag
válasz
Silent77 #14981 üzenetére
Köszi, megnéztem a PayPalon:
Kifizettem 15.347 Ft-ot 02. 25-én, a Banggood tegnap visszautalt a PayPalra, 13.167 Ft-ot, Total: - 2180Ft?
Ez a 2180 Ft. vajon hova tűnt? Ezt mire vonta le a Banggood? Ennyit buktam vajon azon, hogy nem szállítják ki?A PayPal azt írja, hogy vissza is utalta a kártyámra. Csakhogy nekem OTP-s virtuális MasterCard-om van hozzárendelve, amire nem lehet utalni (ha jól tudom). Vajon hol lehet a pénz? Tudtok segíteni? Kérdezzem az OTP-ben?
-
jony77
tag
válasz
Silent77 #14326 üzenetére
Kis városomban két Phantomost ismerek ,és már mind a kettő lezuhant!Az egyik pont mellettem pukkant!A másik a gazdája állitása szerint egy falunapon forgatott ,és 30m magasságba csak ugy leálltak a motorok(nem maradt fent)!Nem tudja miért,sőt elküldte németorszába szervizelni ,és ott sem tudtak mit kezdeni vele!Amúgy meg a dji állitólag elismerte ,hogy nem 100as a vezérlők ezekben!Ja és itt a forumon is adtak vissza elkalandozott phantomot (ismeretlen okok miatt)A gazdája nem is tudta mi van vele!
Szóval lehet csak én vagyok túl parás,de az ember csak egyszer ba..arincsa el és az életét leszedik ezért,akár céges akár nem!(és majd a többi drónos issza meg a levét!)Jackal2
A többi videóján látszik!Ráadásul rajtam kivül ebben a városban nincs sok hexa! -
Patics
tag
válasz
Silent77 #13782 üzenetére
Ezt az imax b6 mini is tudja? Van egy sérült cx20 akkum, hátha kicsit helyre pofozná.
Igen, tudja, [link] kérdés mit jelent az, hogy sérült?
Hány cellás az aksid? Ha rádugod a töltőre, és töltésre kapcsolsz, mit ír ki? Felismeri, megfelelő cellaszámmal? Gondolom úgy töltesz, hogy kiválasztva a töltést, rövid startot nyomsz, majd beállítod a töltőáramot, ujra rövid start, ekkor a cellaszámot, majd újabb start, ekkor leellenörzi és ujabb starttal indul a töltés.
A ballancolás lényege, hogy a töltő megpróbálja az összes cellát azonos feszültségűre hozni. Ehhez a ballancer csatit is be kell dugni és ezt a módot kiválasztani. 1/3 C-vel tölts és kapcsold ki az időlimitet (általában 2 óra) vagy 2 óránként indítsd újra, mert eltart 10-30 órát mire végez...
Nálam az is gond volt, hogy csak 3 cellásnak ismerte fel, mert 3 cella túl volt merülve és letiltotta a töltést amikor 6 cellásként akartam tölteni. Erre azt állítottam be, hogy 3 cellás az aksi. Elkezdte tölteni mig annyit beletett, hogy mind a 6 cellát felismerte, onnantól ballancoltam.
Ma megreptettem vele a helit, egyenlőre bírja...
-
jony77
tag
válasz
Silent77 #13699 üzenetére
Bocsi lehet rosszul linkeltem ,de itt a helyes!
[Failsafe] -
maj-viktor
őstag
válasz
Silent77 #13093 üzenetére
Mindenhol 200E-re lelett akciózva a DJI P3 Standard... ahogy korábbi hsz-be írtam / blogposzt! Én "bevállaltam" a gyártó honlapjáról való rendelést, így 188E Ft-ba állt meg és DHL-el 4nap alatt megjött Angliából ÁFA-VÁMmentesen... de ekkora értéknél biztos nem vennék ilyen noname shop-ból... akkor már inkább ha mindenképpen belföld, akkor 200E-ért (edigi-220volt-myactioncam), ha mindenképpen a személyeshez ragaszkodok... ha meg ráérek várni 4napot és spórolni 12E-t, akkor a gyártó oldala 188E-ért...
http://bit.ly/JunkieeeBoyDJIP3StandardBLOGPOSZT
https://www.youtube.com/watch?v=jrV1RuGfy4cMegvettem, egy álom a használata (épp most készítek róla még 2-3videót, elméleti szinten és szerkesztés alatt van) - nem bántam meg, hogy "kidobtam" rá ~190E-t... vagyis de! Lehet inkább az Advanced-et kellett volna ~280E-ért... Standard hatótávja elég kicsi... max. 500méter, míg az Advanced 2,5km!
Mondjuk én így se merek nagyon "elrepülni vele", mert:
1. már nem látom szabad szemmel
2. ha "eltűnik" / lezuhan -200E Ft!(eddigi pár próbálkozásom alkalmával már 100méter körül jelzett jelvesztés miatt... bár mostanában nagyon ramaty idő volt - van, derűs időben és szemerkélő esőben tudtam csak próbálni... illetve "áramszennyezett" helyen... nagy üres mezőre még nem volt lehetőségem, ahol nem zavar be az időjárás - villanyvezeték - a házak Wifi kapcsolatai, mobil - rádióadó tornyok, stb.)
-
kimista
aktív tag
válasz
Silent77 #13093 üzenetére
nemtom, árgépen dobta valahol, asszem myactioncam-on
szerk: itt, de 175
egyébként rendeltem 9-én dxről walkera g2d-t, és még mindig processing.. felháborító.. rájukírtam, no stock, köszi, várjak.. -
Jackal2
senior tag
válasz
Silent77 #12439 üzenetére
Kitet vettem 25K-ért Gear Bestről, karbonvázas ZMR 250mm. Ennyiért nem lehetett otthagyni
Tibi: és melyik néz ki jobbnak? Az Eken. Nekem az egyik bajom pont az, ami nagyon jól kijön a videón, az SJCAM-en minden iszonyatosan kék, az is ami nem is kék. Ezt élőben is tapasztaltam és idegesít. Ha nincs fény, akkor meg minden sárga.
-
tibibi
őstag
válasz
Silent77 #12385 üzenetére
Érdekes és megtudom nézni
Direkt nehogy már nézegessétek
Most jó szerintem. -
kirkri
addikt
válasz
Silent77 #12389 üzenetére
Igen, EU raktár. [link]
Nem tudom milyen promó van most, én még nem ezen az adatlapon vettem meg, hanem egy másikon ahol 49.9 dollár volt kiírva és alá, hogy promo -8 USD. Ott még először nem is engedte beváltani a pontokat, mert kiírta, hogy promo termékekre nem lehet. Aztán valahogy mégis elfogadta.
-
Jackal2
senior tag
válasz
Silent77 #12321 üzenetére
Sokáig, mert nem mertem még akksit venni a géphez
Dudi: az biztos, tettem fel egy videót a Youtubera, majd össze lehet hasonlítani a későbbiekkel, hogy mennyire bátorodtam fel
Viszont kéne valami normális fejkamera, ami lekezeli ezeket a fény árnyék hatásokat és nem vakul ki ennyire, mert ez már kezd idegesíteni.
Valaki mondta hogy vett Eken H9-et, az bevállt? Mert 16.000-ért a hülyének is megéri, ha jó
Azt mellékesen észre vettétek, hogy mindenféle fejlesztések vannak a Banggoodon és hogy bugzik az egész?
-
shaddam
aktív tag
válasz
Silent77 #12152 üzenetére
Én is innen vettem, a legjobb befektetésem volt eddig.
Használat:
Rádugod a balance portot, meg a vastagot, aztán a menüben lipo balance charge-ot választasz. Megadod hány cellás meg hány amperral töltse, aztán start. Próbáld majd rá pécére kötni. Nekem xp-től win7-en át win 10-ig semmivel se akar működni a programja -
kimista
aktív tag
válasz
Silent77 #11907 üzenetére
még nem néztem hol kell, de ha meglesz, szólok
nincs rajta, de a walkera 2d-t fogom venni.
igazából nem bánom h ez történt, ez rávilágított arra, hogy
1. meg kell venni azt a kurva erősítőt, mégha 25 dolcsiba is kerül az a kis fos
2. ha meglesz az fpv a gimbalos yi-re, kell mellé analóg kamera is, hogy lássam mennyire dönti be a széla gépet, mert a gimbal ugye kiegyensúlyoz.a ezzel az a gond, h jelenleg nincs szabad csatorna a gyári távon.
Viszont!
a két potméter közül csak az egyiket használom.
lehet annak a jelét valahogy erre a switchre kötni?tibi: tudtam h az a krva kutya
Jackal: engem az döbbentett meg, h ennyire nem bírta a szelet. vagy ennyire nagyon fújt volna? gondolom.. -
Upo
addikt
válasz
Silent77 #11763 üzenetére
Attól függ mennyivel tudja tölteni, ha nincs stabil 2A-es töltő akkor lassabban meg.
Ugye 10.5Ah / 2A = 5.25h, nagyjából ok.
De ha csak valami 600mA-esről tölti, akkor 10.5 / 0.6 = 17.5h !!! nem mindegy!Ugye mennyivel jobbak a kamu 50000-es power bankok,másfél óra alatt feltöltődik a benne levő 2400-as akku
Szerk:
(#11766) Jackal2: látom könben te is írtál, leht hogy a kábel miatt csinálja, azért 2A töltéshez már eléggé minőségi usb kábel kell! -
Jackal2
senior tag
-
kimista
aktív tag
válasz
Silent77 #11554 üzenetére
Lehet rajottem miért ment el a cx20ad múltkor. Egy ideje olvasgatom az rcgroups cx20 oldalat 3900 oldal). Lehet, h megszakadt a kapcsolat a táv és a gép között. Rth aktivalodott, haza akart jönni. Ha nagy szél volt, hiába akart volna, nem tudott volna (rth-ban kevésbé dől be) így lehet h elindult másfelé..
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
Silent77 #11554 üzenetére
E-e! A valosagban athivtuk a szomszedokat is. Egy kockazatelemzest vegzett, egy megterulesi szamitasokat. Ezutan en felalltam a szekre, negyen megfogtak a szek negy labat, majd ketten-ketten ellenkezo iranyba akartak elindulni.
Vegul a gazdasagi elemzo kihozta, hogy eneregetikai szempontbol az a legjobb, ha sotet marad az eloszobaban.
A vegen mindenki megkoszonte a masik munkajat majd iegnyt nyujtott be megnovelt adagra a karacsonyi szaloncukorbol. -
kimista
aktív tag
válasz
Silent77 #11326 üzenetére
szerintem bármilyen vázba belemegy, ha elég hosszú a kábel a motorokig.
max pdb-t kellene forrasztani, de elvileg cx-be van beépítettő, szőval egy az egyben kicserélheted alatta a vázat..
én anno ezt mondtam neked, h nem biztos h a helyedben egy új vázat vettem volna, hanem néztem volna egy 450-es framet aztán átépítem oda, mégha valamennyit szerelni is kell *szerintem*
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest